Κοπή πίτας στην Αθήνα 1/2/25 (Le Roi - Χαλάνδρι)

Θα έρθετε στην κοπή της πίτας στο Le Roi στο Χαλάνδρι;

• Total voters
    28

piccolo_mondo

Member
Θυμίζω ότι η ψηφοφορία για τη μόνιμη ημερομηνία κοπής πίτας ανέδειξε νικητή το "Πρώτο Σάββατο Φεβρουαρίου, 20:00 μ.μ." .
Ωωω νατα τα καλα τα νεα! Νταξει δεν ειναι και 7, αλλα οκ!

οταν οσοι μενουν κοντα πανε 10 η ωρα για υπνο δε ξερουν τι ειναι το αφτερ :):bleh:
Ηταν καλο αυτο, δε λεω :D

bandit650

Member
Εγω συν 1 ακόμα. Σύνολο 2
Το αθροισμα ειναι μετα απο αυτο το μηνημα

Έχω δηλώσει ότι θα έρθω. θα συνοδευομαι από ένα άλλο άτομο.
Σύνολο 2 άτομα
αρα το συνολο ειναι 2 +1 το δικο σου 3.

οπου 3 ειναι τα εξτρα ατομα εκτος απο τα μελη που εχουν δηλωσει συμμετοχη

bandit650

Member
Δες καλύτερα απο το μήνυμα #146 και μετά.
δε εχω το χρονο και την ορεξη να μετραω ατομα. προτεινα κατι απλο να το κανει ο καθενας
Εκτος απο εσενα ισως ειναι και αλλοι . κανε ενα κοπο και συνεχισε απο το 3 για να ειναι ολα μαζεμενα.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
δε εχω το χρονο και την ορεξη να μετραω ατομα. προτεινα κατι απλο να το κανει ο καθενας
Εκτος απο εσενα ισως ειναι και αλλοι . κανε ενα κοπο και συνεχισε απο το 3 για να ειναι ολα μαζεμενα.
Ούτε εγώ έχω όρεξη να επαναλαμβάνομαι. Η @katkats ζήτησε να δηλώσουμε τα έξτρα άτομα και το έκανα. Δεν γνωρίζω ποιος θα κάνει καταμέτρηση.

+1

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Εμείς θα πάμε 7 η ώρα να πιούμε μια μπύρα πριν το ταξίδι κ όποιος μπορεί να έρθει νωρίτερα να γνωριστούμε, έχει καλώς. 9 η ώρα πρέπει να αναχωρήσουμε για αεροδρόμιο, μην έχουμε κ άγχος.
Ευα μου έχει κατά νου ότι από το μετρό Αγίας Παρασκευής το αεροδρόμιο είναι πολύ πιο κοντά από ο, τι αν έπαιρνες μετρό από τον Κεραμεικό ή το Μοναστηράκι ξέρω εγώ. Ούτε γραμμή αλλάζεις και οι στάσεις δεν είναι πολλές.

Χωρίς να εννοώ να είσαι χύμα, μην παρεξηγηθω. Απλά σου δίνει μια μεγαλύτερη άνεση χρόνου η περιοχή.

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Ευα μου έχει κατά νου ότι από το μετρό Αγίας Παρασκευής το αεροδρόμιο είναι πολύ πιο κοντά από ο, τι αν έπαιρνες μετρό από τον Κεραμεικό ή το Μοναστηράκι ξέρω εγώ. Ούτε γραμμή αλλάζεις και οι στάσεις δεν είναι πολλές.

Χωρίς να εννοώ να είσαι χύμα, μην παρεξηγηθω. Απλά σου δίνει μια μεγαλύτερη άνεση χρόνου η περιοχή.
ισχύει αλλά θα είμαστε με αυτοκίνητο, θα μείνει στο πάρκιγκ όσο θα λείπουμε για να φύγουμε απευθείας για Θεσσαλονίκη στην επιστροφή. Ευχαριστώ για τα τιπς πάντως, βοήθησαν!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.732
Μέλη
39.472
Νεότερο μέλος
MykytaBoris

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom