Κοπή πίτας στην Αθήνα 1/2/25 (Le Roi - Χαλάνδρι)

Θα έρθετε στην κοπή της πίτας στο Le Roi στο Χαλάνδρι;

• Total voters
    47

Zinoviap

Member
Οff topic αλλά ποιός ξέρει να μου πει κανένα πάρκιγκ πλησίον του Βενιζέλος να ρωτήσω τιμές; Δεν έχω δει ανάλογο νήμα...Από την ώρα που θα μου πουν αυτοί να βρίσκομαι εκεί θα εξαρτηθεί το πόσο θα μπορέσω να καθίσω στην συνάντηση
Εγώ τα έχω δοκιμάσει όλα, τα τελευταία χρόνια χρησιμοποιώ τους αετους

tatooine

Member
Οff topic αλλά ποιός ξέρει να μου πει κανένα πάρκιγκ πλησίον του Βενιζέλος να ρωτήσω τιμές; Δεν έχω δει ανάλογο νήμα...Από την ώρα που θα μου πουν αυτοί να βρίσκομαι εκεί θα εξαρτηθεί το πόσο θα μπορέσω να καθίσω στην συνάντηση
Δες λίγο και το επίσημο του αεροδρομίου μακράς διάρκειας δεν διαφέρουν οι τιμές.
Εμείς κλείνουμε εκεί, για 14 μέρες είναι 48 ευρώ (με έκπτωση 11 εύρω θα ήταν 59). Με λίγη τύχη βρίσκεις κοντά στις κυλιόμενες σκάλες που πάνε πάνω στα εκδοτήρια του μετρό και μετά στα τέρμιναλ.
Τιμές από το σαιτ τους. Δέχεται και εκπτωτικό κωδικό από την αιγαίου αν κάποιος είναι χρυσό μέλος.
Aegean Airlines Parking Αεροδρομίου | AIA

Last edited:

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Ψήφισα Ναι, αλλά με ερωτηματικό, ελπίζω να προλάβω γιατί επιστρέφω από ταξίδι.
2 άτομα.

Last edited:

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Σήμερα πήγα στο κατάστημα για τις τελευταίες λεπτομέρειες. @katkats αν μπορείς βάλε 9 η ώρα σαν προσέλευση.
Ο χώρος που θα μας διαθέσουν θα είναι αυτός
View attachment 483006
Ωραίος χώρος αλλά αργά το βάζετε. Οι Σαλονικείς δε θα προλάβουμε. Μέχρι να μαζευτείτε θα πάει 10.

varioAthens

Member
Ωραίος χώρος αλλά αργά το βάζετε. Οι Σαλονικείς δε θα προλάβουμε. Μέχρι να μαζευτείτε θα πάει 10.
Μα τι ωραια απαντηση! Θα στειλουμε την κοπελα -η οποια σημειωτεον ερχεται απο Θεσσαλονικη και θα ειναι και βιαστικη για αεροδρομιο- να παει στο μαγαζι να πινει μονη της μπυρες???
Πες μας @evaT τι ωρα σε βολευει και θα ερθω εγω να πιουμε μπυρες νωριτερα!
Σε απαντησα χτες αφου: θα ερθω να σε κανω παρεα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.813
Μέλη
39.548
Νεότερο μέλος
bakalisk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom