• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κοπή Πίτας Θεσσαλονίκης

Κοπή πίτας 2010 Θεσσαλονίκης

• Total voters
    14
  • Poll closed .
Επόμενο Ταξίδι
Μπαλί
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη & Ισλανδία!!!
Να τολμήσω την ερώτηση;:roll: καπνιζουμε εκει;:roll: εστω σε κανενα μπαλκόνι!!!!:bleh:
Καπνίζουμε, άπλα είμαστε...
Πήγα πριν λίγες μέρες πάλι (για βάφλα!) και είχαμε καθίσει εκεί ακριβώς που θα είμαστε αύριο, μόλις ανεβαίνεις δεξιά. Και εκεί, ναι, καπνίζαμε ελεύθερα...

black mamba

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα (!!!)
Ταξίδι-Όνειρο
ΗΠΑ
Καλησπέρα στην όμορφη παρέα. Εύχομαι σε όλους χρόνια πολλά με υγεία, δημιουργικότητα και ούριο άνεμο στα όνειρα σας.
Θα ήθελα πολύ να παραβρεθώ στην συνάντηση για την κοπή της πίτας. Είναι μια ευκαιρία να γνωριστούμε από κοντά.
Σαν νέοι στην παρέα, (πιθανότατα θα είμαστε δυο) ταπεινά μπορούμε να φέρουμε ένα μικρό δωράκι στον τυχερό της βραδιάς. Ένα ημερολόγιο από την όμορφη Αυστραλία.
Καλώς να ορίσετε και ευχαριστούμε!:clap:

kemcap

Member
Επόμενο Ταξίδι
αγνωστο!
Ταξίδι-Όνειρο
γαυδος
2010 ευχες για το 2010 εστω και καθυστερημενα σε ολους και ιδιαιτερα στον τουμπιωτη.σας ευχαριστω για τις ενδιαφερουσες ωρες που περασαμε μαζι στη συναντηση της θεσσαλονικης στις 12.12.09.καλη η ιδεα για την πιτα αλλα αυτη τη φορα η θεσσαλονικη ΜΑΣ πεφτει λιγο μακρυα.ισως στο μελλον.καλα να περασετε.
σας ευχομαι 'ολο και καλυτερα'.

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Έφη τι γίνεται ,βλέπω μεγαλώνει η παρέα ,κράτα σημειώσεις nickname ,όνομα ,πόλη κλπ
Φαίνεται πως θα περάσουμε πολύ καλά.Λάζαρε μήπως να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και για τρίτη τούρτα.
Από δώρα έχουμε και λέμε :
Ένα δώρο φέρνω εγώ,δώρο για τον/την τυχερό/η απο επαρχία ο Λάζαρος και υπολοίπεται ακόμα ένα .........
Και έχουμε και ένα δώρο απο jjimakos και την έκπληξη της eleni70,Φωτογραφικές μηχανές εγώ και ο georgws και το Χοντρομπιζελι(?)το τελευταίο μαζί με τον Σκίουρο τον Θάνο και την Σοφία να μην ξεχάσουν να μας φερουν και τις αναμνήσεις της πρώτης συνάντησης.....τι άλλο ?Ά ...ναι μην ξεχάσω να φέρω και τους στίχους του λύχνου του Αλλαντίν (για καλό και για κακό σε περίπτωση που εμφανιστεί ο Vagantos).
Ούφ ......πιστεύω να μην μου ξεφεύγει κάτι.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
2010 ευχες για το 2010 εστω και καθυστερημενα σε ολους και ιδιαιτερα στον τουμπιωτη.σας ευχαριστω για τις ενδιαφερουσες ωρες που περασαμε μαζι στη συναντηση της θεσσαλονικης στις 12.12.09.καλη η ιδεα για την πιτα αλλα αυτη τη φορα η θεσσαλονικη ΜΑΣ πεφτει λιγο μακρυα.ισως στο μελλον.καλα να περασετε.
σας ευχομαι 'ολο και καλυτερα'.
Νάσαι καλά και εσύ και ο Αντώνης θα μας λείψετε.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Έφη τι γίνεται ,βλέπω μεγαλώνει η παρέα ,κράτα σημειώσεις nickname ,όνομα ,πόλη κλπ
Φαίνεται πως θα περάσουμε πολύ καλά.Λάζαρε μήπως να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και για τρίτη τούρτα.
Από δώρα έχουμε και λέμε :
Ένα δώρο φέρνω εγώ,δώρο για τον/την τυχερό/η απο επαρχία ο Λάζαρος και υπολοίπεται ακόμα ένα .........
Και έχουμε και ένα δώρο απο jjimakos και την έκπληξη της eleni70,Φωτογραφικές μηχανές εγώ και ο georgws και το Χοντρομπιζελι(?)το τελευταίο μαζί με τον Σκίουρο τον Θάνο και την Σοφία να μην ξεχάσουν να μας φερουν και τις αναμνήσεις της πρώτης συνάντησης.....τι άλλο ?Ά ...ναι μην ξεχάσω να φέρω και τους στίχους του λύχνου του Αλλαντίν (για καλό και για κακό σε περίπτωση που εμφανιστεί ο Vagantos).
Ούφ ......πιστεύω να μην μου ξεφεύγει κάτι.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
κρατάω κρατάω σημειώσεις,ο κατάλογος ανανεώνεται διαρκώς:haha::haha:,θα στον φέρω,νομίζω είμαστε οκ και με τα δώρα και με όλα,τι να ξέχασες...τίποτε

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Kempac σ ευχαριστούμε,κρίμα που είμαστε μακρυά,αλλά ελπίζω ότι δε θα χαθούμε....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom