FAMEK
Banned
- Επόμενο Ταξίδι
- στουτγκαρδη
- Ταξίδι-Όνειρο
- γαλλικη πολυνησια
την αλλη φορα ειμασταν καμια 10 ατομα ειχαμε 1 πιτα και εμειναν και κομματια
Μόλις πήρα τηλ.και έκλεισα,στον"τρούλο",εκεί που είμασταν και την άλλη φορά,τούς είπα γύρω στα 20 με 22 άτομα,στις 9 ή ώρα.παιδια εμενα 3 βασιλοπιτες μου φαινονται πολλες ....παρτε 2 γιατι παντα υπαρχουν και ατομα που δεν ερχονται...και το θυμουνται τελευταια στιγμη.....
ασε που οταν ειναι πολλες δεν υπαρχει η χαρα της νικης μια που πολλοι θα ναι οι τυχεροι...
ετσι 10 κομματια για 1 βασιλοπιτα ειναι καλα...
οσο για το τηλ χθες που καθαριζα το πεταξα... ε μιλα πιο νωρις...
επρεπε ηδη να κλεισεις.. τωρα η στις πληροφοριες η ιντερνετ
αν και νομίζω οτι οι 2 βασιλόπιτες είναι αρκετές,Λες να χρειαστεί και τέταρτη πίτα ?Νομίζω 3 επαρκούν για 20-25 άτομα (τόσοι υπολογίζω να μαζευτούμε).
"Συνάντηση";στον "Τρούλο";πείτε και που είναι αυτά στους μη γνώστες μήπως έρθει και κανάς άσχετοςΜόλις πήρα τηλ.και έκλεισα,στον"τρούλο",εκεί που είμασταν και την άλλη φορά,τούς είπα γύρω στα 20 με 22 άτομα,στις 9 ή ώρα.
Προτείνω να γράφει :romantic αυτο θα πει πνευμα συνεργασιας!
Λοιπον παιδια κ εγω συμφωνω,
καλυτερα 2 πιττες και μεγαλυτερες, θα μας φτασουν
12 κομματια η καθε μια βγαζει ανετα
πειτε μου μονο τι να γραφει κ για να μπορεσω να την παραγγειλλω
Νάσαι καλά Έφη που το κανόνισες.Σχετικά με τα άτομα ακόμη και περισσότεροι να έρθουν μας χωράει.Μόλις πήρα τηλ.και έκλεισα,στον"τρούλο",εκεί που είμασταν και την άλλη φορά,τούς είπα γύρω στα 20 με 22 άτομα,στις 9 ή ώρα.
νομίζω πως στο ζαχαροπλαστείο θα ξέρουν καλύτερα,αλλά να σας πω πωςαν και νομίζω οτι οι 2 βασιλόπιτες είναι αρκετές,
(σημ. με την προυπόθεση οτι απο εκει που θα αγοραστούν, να πουν στο ζαχαροπλαστείο για πόσα άτομα θα είναι)
ας μας δώσουν τα φώτα τους και τα μέλη από την Πάτρα,
που χτες πρώτοι έκοψαν την δική τους βασιλόπιτα.
Μια χαρά μου ακούγεται.μηπως να γραφει ?
travelstories
ευτυχισμενο & ταξιδιαρικο
το 2010
η κατι τελος παντων σχετικο με ταξιδια
για ριξτε ιδεες και οι υπολοιποι