vagantos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Θιβέτ, K.Aμερική ή Αφρική
- Ταξίδι-Όνειρο
- στου Ν.Καββαδία τα μέρη
Έχεις κανονίσει να βρω το φλουρί;Βαγγέλη, πάλεψέ το, υπάρχει λόγος...
( το παλεύω φίλε, το παλεύω)
Έχεις κανονίσει να βρω το φλουρί;Βαγγέλη, πάλεψέ το, υπάρχει λόγος...
αν είναι γι'αυτό, κάτι θα κάνουμε... Άμα έχεις άκρες με την οργανωτική επιτροπή... (εντάξει, δεν είπαμε να βγείς και νοκ-άουτ)Έχεις κανονίσει να βρω το φλουρί;
Βαγγέλη άκου τον Λαζαρο ,κάτι ξέρει.Έλα και θα σου απαγγείλω τον λύχνο του ΑλλαντίνΈχεις κανονίσει να βρω το φλουρί;
Μην ξεχάσεις να ειδοποιήσεις και τον Χρήστο.καλησπερα και καλη χρονια σε ολους........εννοειτε πως για την τεταρτη ειμαι και γω μεσα,εχω χασει επεισοδια βεβαια και αφησα το φιλαρακι μου το βαγγελη και εχει επωμιστει ολο το βαρος της οργανωσης....ας οψεται βεβαια η ελλειψη τεχνολογιας στην καθημερινοτητα μου..
οτι χρειαστειτε εδω ειμαστε......και παλι καλη χρονια με υγεια,πανω απ'ολα και μετα τυχη..ναι,ναι τυχη..γιατι και αυτοι στον τιτανικο ολοι υγεια ειχανε αλλα τυχη κανεις...
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.. Ελενάκι μου θα το προσπαθήσω πολύ γιατί θέλω και γω να έρθω αλλά δυσκολεύομαι λίγο.. ξέρεις υποχρεώσεις διαβάσματα κλπ... έχουμε και αρκετά να πούμε..γιαννούλα χρονια πολλα για τη γιορτή σου αν κ ετεροχρονισμένα...
πρέπει να ρθεις να μας πεις τι εκανες με τη βίζα τελικά???
θα σε περιμένω να σου πω κ για το τσιπουροκ...ξέρεις εσύ..
Απ' ότι βλέπω οι πίτες μάλλον θα είναι τρείς! Πολύ ωραία. Θ'αναλάβει κανείς την αγορά τους?Θα προσπαθήσει είπε νάρθει και ο Fourkas,
Vagante ακούςςςςς;μπράβο τα παιδιά εκτός Θεσνίκης που θά έρθουν ,κανόνισε την πορεία σου νάρθειςως και ο πιο παλιός εκτός Θεσνίκης,νομίζω:roll:και εντός..