babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
εγώ τό'χω σκίσει το πτυχίο μου ήδη... μ'έχει αντικαταστήσει η FAMEK!φέρε και κανένα κομπιουτεράκι μαζί εσύ ως ειδικός
εγώ τό'χω σκίσει το πτυχίο μου ήδη... μ'έχει αντικαταστήσει η FAMEK!φέρε και κανένα κομπιουτεράκι μαζί εσύ ως ειδικός
α ναι σωστάεγώ τό'χω σκίσει το πτυχίο μου ήδη... μ'έχει αντικαταστήσει η FAMEK!
Εεε... το παλεύω.Θα προσπαθήσει είπε νάρθει και ο Fourkas,
Vagante ακούςςςςς;μπράβο τα παιδιά εκτός Θεσνίκης που θά έρθουν ,κανόνισε την πορεία σου νάρθεις ως και ο πιο παλιός εκτός Θεσνίκης,νομίζω και εντός..
α εγω ειμαι μονο για τα δυσκολα οχι βασιλοπιτες και χαζα χιχια ναι σωστά
... Και τα μπλοκάκια τότε τι τα θέλουμε? Δε θα μας μάθεις να κάνουμε διαίρεση?α εγω ειμαι μονο για τα δυσκολα οχι βασιλοπιτες και χαζα χιχι
Την μια πίτα θα την αγοράσω εγώ την άλλη η Erminathess και την τρίτη ποιος ?ο διοργανωτής που ανέλαβε είναι ο toumpiotis,άς μας πεί αν θέλει βοήθεια για τα διαδικαστικά...στη συνάντηση θα καταμερίσουμε το ποσό που αναλογεί στον καθένα και θα του τα δώσουμε.
Βαγγέλη, την αγοράζω εγώ από τον Τερκενλή, δίπλα μου είναι.Την μια πίτα θα την αγοράσω εγώ την άλλη η Erminathess και την τρίτη ποιος ?
Αν δεν θέλει κανένας θα την αγοράσω εγώ και στην συνάντηση θα μοιράσουμε το ποσό στα άτομα που θα έρθουν (και για το/τα δώρα ).
Αν υπάρχει΄άλλη πρόταση την ακούμε.
Λες να χρειαστεί και τέταρτη πίτα ?Νομίζω 3 επαρκούν για 20-25 άτομα (τόσοι υπολογίζω να μαζευτούμε).Βαγγέλη, την αγοράζω εγώ από τον Τερκενλή, δίπλα μου είναι.
Για την τρίτη έλεγα. Αλλά και 4 να πάρουμε, τι θες να πείς? Στα περιστέρια θα την ταΐσουμε?Λες να χρειαστεί και τέταρτη πίτα ?Νομίζω 3 επαρκούν για 20-25 άτομα (τόσοι υπολογίζω να μαζευτούμε).
Απλώς λέω ότι αν είμαστε 20-25 θα μας φθασουν 3 πίτες .Για την τρίτη έλεγα. Αλλά και 4 να πάρουμε, τι θες να πείς? Στα περιστέρια θα την ταΐσουμε?
Αν φέρει τη laksa η famek, θα την κάνουμε παπάρα!