• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κοπή Πίτας Θεσσαλονίκης

Κοπή πίτας 2010 Θεσσαλονίκης

• Total voters
    14
  • Poll closed .

ELGEO2

Member
Επόμενο Ταξίδι
μπαγκλαντες
Ταξίδι-Όνειρο
πέρασμα καρακορουμ
aimg63.imageshack.us_img63_4231_dsc05290m.jpg

θανο καπου αναμεσα στα βαρκακια βρισκεται το φλουρι μας.

ELGEO2

Member
Επόμενο Ταξίδι
μπαγκλαντες
Ταξίδι-Όνειρο
πέρασμα καρακορουμ

ειναι το σπηλαιο pak ou caves περιπου 25 χιλιομετρα απο την Luang Prabang. συνηθως πηγαινεις μεσω του ποταμου μεκονκ.αναχωρουν συνεχεια βαρκουλες και η διαδρομη ειναι περιπου δυο ωρες..αυτο που φαινεται στην φωτογραφια ειναι ο πρωτος ναος και
awww.travelchat.gr_forum_Smileys_default_reading.gif
εχει μεσα βουδες σε διαφορα μεγεθη..
awww.travelchat.gr_forum_Smileys_default_reading.gif
.λενε οτι ειναι δεκα χιλιαδες απο προσφορες πιστων της περιοχης. αριστερα ανεβαινουν σκαλες και αφου σου βγει η γλωσσα
awww.travelchat.gr_forum_Smileys_default_dizzy.gif
υπαρχει ενας αλλος σκοτεινος ναος μεσα στον βραχο...εκει χρειαζεσαι φακο...ειναι ενα απο τα must της περιοχης...

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
ευχαριστώ φίλε ELGEO2 για το φρεσκάρισμα της μνήμης μου!
αν το κερδίσει φέτος η αφεντιά μου , ξέρω σε ποιο ποτάμι θα καταλήξει.
Συγκεκριμένα σε αυτό:xmas_lol:, κάπου μεταξύ Μονάχου και Δρέσδης:
aimg13.imageshack.us_img13_758_nrnberghasenstckwilipol.th.jpg

Ας μην ξεχνάμε πάντως πως φέτος τα μέλη από την Πάτρα και πέριξ, προηγούνται με την κοπή της πίτας η οποία συνάντηση θα γίνει το ερχομενο Σάββατο απόγευμα σε μέρα και ώρα άκρως βολική και για εκδρομείς εκτός Πάτρας, στην ωραία Ναύπακτο...

Ετσι ELGEO2 μπορείς να δοκιμάσεις και εκεί να κερδίσεις το φλουρί!:xmas_confused:

Υ.Γ.: 1. αλήθεια φίλοι καπνιστές ταξιδευτές, 6,5 ώρες ταξιδιού, πόσα τσιγάρα-δρόμος είναι;:xmas_rolleyes:
2. δεν ενοικιάζουμε το Σάββατο πρωι κανένα βανάκι να κανουμε ομαδική εκδρομή για Σ/Κ στην Ναυπακτο να τιμήσουμε την κοπή πίτας των μελών εκεί;:xmas_cool:

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
θανο το φλουρι εκανε μια βολτα στην βορεια ταυλανδη και κατεληξε στον ποταμο μεκονκ στο πακου caves στο λαος.
εχω την καλη διαθεση να το μεταφερω και φετος στον ποταμο μεκονκ :xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol:
Εγώ πάντως έχω όλη την καλή διαθεση να το πετάξω στον Κολοράντο.:xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek:

axinos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Παιδια, θα ηθελα πολυ να ερθω να σας γνωρισω, αλλα η μερα και η ωρα ειναι λιγο απαγορευτικες. Ειμαι σιγουρη ομως οτι θα περασετε τελεια, αφου ειστε μια υπεροχη παρεα. Εγω μεχρι στιγμης μονο την Ερση καταφερα να γνωρισω απο κοντα και ενθουσιαστηκα. Μακαρι συντομα να καταφερω να γνωρισω και τους υπολοιπους!

ELGEO2

Member
Επόμενο Ταξίδι
μπαγκλαντες
Ταξίδι-Όνειρο
πέρασμα καρακορουμ
Εγώ πάντως έχω όλη την καλή διαθεση να το πετάξω στον Κολοράντο.:xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek:
βαγγελη , εχω την εντυπωση οτι πολλες βασιλοπιτες θα κοψουμε φετος ,

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
βαγγελη , εχω την εντυπωση οτι πολλες βασιλοπιτες θα κοψουμε φετος ,
Δεν είναι κακό να έχουμε 4-5 νικητές και τα φλουριά να πεταχθουν σε ποτάμια και λίμνες στους 4 ορίζοντες της οικουμένης και μετά απο χρόνια και καιρούς να βάλουμε ένα παιχνίδι στο φόρουμ "το παιχνίδι του θησαυρού"με σκοπό να μαζευτούν ξανά.:xmas_smile::xmas_smile::xmas_smile:
ΥΓ Μην ξεχάσουμε να τυπώσουμε και χάρτες για τα φλουριά.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Η δημοσκόπηση γιατί γίνεται;:xmas_eek:μήπως έχασα...επεισόδια γιατί έλειπα..

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Η δημοσκόπηση γιατί γίνεται;:xmas_eek:μήπως έχασα...επεισόδια γιατί έλειπα..
Απλώς για να δηλώσουμε συμμετοχή επίσημα.Αλλά δεν πήγαινα για δημοσκόπηση αλλα δεν έχω ιδέα πως αλλιώς να το κανω ,δεν βοηθάνε και οι admin .

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Απλώς για να δηλώσουμε συμμετοχή επίσημα.Αλλά δεν πήγαινα για δημοσκόπηση αλλα δεν έχω ιδέα πως αλλιώς να το κανω ,δεν βοηθάνε και οι admin .
Δημοσκόπηση πάντως με ποσοστό 100% υπέρ της μιας πρότασης κανείς "ηγέτης" δεν το πέτυχε! Βαγγέλη βάζεις υποψηφιότητα για το βιβλίο Guinnes! :haha: :haha: :haha:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Στειλε τους προσωπικο μυνημα.

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Μόλις τώρα το είδα το θέμα και εννοείται πως είμαι μέσα για την πίτα μας. Και αν κερδίσω το φλουρί θα κάνω ό,τι μπορώ να το στείλω στον Αμαζόνιο :xmas_cool:. Τι λέτε;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom