ELGEO2
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- μπαγκλαντες
- Ταξίδι-Όνειρο
- πέρασμα καρακορουμ
Εγώ πάντως έχω όλη την καλή διαθεση να το πετάξω στον Κολοράντο.:xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek:θανο το φλουρι εκανε μια βολτα στην βορεια ταυλανδη και κατεληξε στον ποταμο μεκονκ στο πακου caves στο λαος.
εχω την καλη διαθεση να το μεταφερω και φετος στον ποταμο μεκονκ :xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol::xmas_lol:
βαγγελη , εχω την εντυπωση οτι πολλες βασιλοπιτες θα κοψουμε φετος ,Εγώ πάντως έχω όλη την καλή διαθεση να το πετάξω στον Κολοράντο.:xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek::xmas_eek:
Δεν είναι κακό να έχουμε 4-5 νικητές και τα φλουριά να πεταχθουν σε ποτάμια και λίμνες στους 4 ορίζοντες της οικουμένης και μετά απο χρόνια και καιρούς να βάλουμε ένα παιχνίδι στο φόρουμ "το παιχνίδι του θησαυρού"με σκοπό να μαζευτούν ξανά.:xmas_smile::xmas_smile::xmas_smile:βαγγελη , εχω την εντυπωση οτι πολλες βασιλοπιτες θα κοψουμε φετος ,
Απλώς για να δηλώσουμε συμμετοχή επίσημα.Αλλά δεν πήγαινα για δημοσκόπηση αλλα δεν έχω ιδέα πως αλλιώς να το κανω ,δεν βοηθάνε και οι admin .Η δημοσκόπηση γιατί γίνεται;:xmas_eek:μήπως έχασα...επεισόδια γιατί έλειπα..
Δημοσκόπηση πάντως με ποσοστό 100% υπέρ της μιας πρότασης κανείς "ηγέτης" δεν το πέτυχε! Βαγγέλη βάζεις υποψηφιότητα για το βιβλίο Guinnes!Απλώς για να δηλώσουμε συμμετοχή επίσημα.Αλλά δεν πήγαινα για δημοσκόπηση αλλα δεν έχω ιδέα πως αλλιώς να το κανω ,δεν βοηθάνε και οι admin .
Στειλε τους προσωπικο μυνημα.Απλώς για να δηλώσουμε συμμετοχή επίσημα.Αλλά δεν πήγαινα για δημοσκόπηση αλλα δεν έχω ιδέα πως αλλιώς να το κανω ,δεν βοηθάνε και οι admin .