• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κλείνουν τα σχολεία την εβδομάδα της Καθαράς Δευτέρας...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Πες τα ρε άνθρωπε,που κάθεται ο άλλος και λέει για Γερμανίες και Γαλλίες κάνοντας πως δεν ξέρει τι συμβαίνει στη χώρα του τα τελευταία 3 χρόνια.

Ναι ρε,η έλλειψη τριών ημερών σχολικής αργίας των παιδιών του εμποδίζουν τον μέσο Έλληνα να κάνει διακοπές μαζί τους.Το ότι δεν έχει να πληρώσει τα φροντιστήρια της δωρεάν παιδείας δεν τον ενοχλεί.

Ε,αφού αυτό λείπει από την αγορά για να τονωθεί ας το κάνουν 10 μέρες,20,30.Ενάμιση εκατομμύριο άνεργοι περιμένουν πως και πως τις σχολικές διακοπές για να ξεχυθούν στα χειμερινά θέρετρα και να κατέβουν τις χιονισμένες πλαγιές τους.

Σαν να τους βλέπω σουουουουπ,σουουουουουπ..........

livoe

Member
Πες τα ρε άνθρωπε,που κάθεται ο άλλος και λέει για Γερμανίες και Γαλλίες κάνοντας πως δεν ξέρει τι συμβαίνει στη χώρα του τα τελευταία 3 χρόνια.

Ναι ρε,η έλλειψη τριών ημερών σχολικής αργίας των παιδιών του εμποδίζουν τον μέσο Έλληνα να κάνει διακοπές μαζί τους.Το ότι δεν έχει να πληρώσει τα φροντιστήρια της δωρεάν παιδείας δεν τον ενοχλεί.

Ε,αφού αυτό λείπει από την αγορά για να τονωθεί ας το κάνουν 10 μέρες,20,30.Ενάμιση εκατομμύριο άνεργοι περιμένουν πως και πως τις σχολικές διακοπές για να ξεχυθούν στα χειμερινά θέρετρα και να κατέβουν τις χιονισμένες πλαγιές τους.

Σαν να τους βλέπω σουουουουπ,σουουουουουπ..........
Άλλος είναι ο λόγος: ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ! :

Traveller

Member
Η κυβέρνηση Τσολάκογλου που μας κυβερνάει κάνει το παν για να ξεπεράσει τον εαυτό της... η αλήθεια είναι ότι το μόνο που λείπει από το ερείπιο που λέγεται Ελλάδα είναι οι χειμερινές διακοπές των μαθητών... είμαι περίεργος να δω πόσο ποσοστό θα πάρει στις εκλογές του Μαϊου ο θίασος που θέλει να λέγεται κυβέρνηση...

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Πάντως ο,τι κι αν λέμε υπάρχει ακόμα "λίπος" σε αρκετούς συμπολίτες μας. Μάλλον γλυκάθηκαν οι ξενοδόχοι από το χρήμα που μαζεψαν τα Χριστούγεννα και θέλουν και δεύτερο γύρο. Έμαθα πως η Αράχωβα και τα πέριξ ήταν φίσκα τις γιορτές.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Κάποτε το έλεγαν αποταμίευση,τώρα έγινε λίπος;
Δηλαδή εγώ που δεν τα έτρωγα σε διακοποδάνεια και σήμερα δεν χρωστάω είμαι και κορόιδο ή έχω παραπανίσιο λίπος επειδή δεν έκανα τους μικροαστισμούς του γείτονά μου;

jousis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
Δηλαδή εγώ που δεν τα έτρωγα σε διακοποδάνεια και σήμερα δεν χρωστάω είμαι και κορόιδο ή έχω παραπανίσιο λίπος επειδή δεν έκανα τους μικροαστισμούς του γείτονά μου;
Εύχομαι ολόψυχα να βρεθεί κάποιος να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση επ' αυτού.
Στην Ελλάδα του λαϊκισμού όποιος έχει λεφτά στην άκρη ή βγάζει κέρδος, είναι κλέφτης και στόχος.

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Δεν υπάρχει λόγος να "τα παίρνεις". Βάλε κι εμένα στην περιγραφη που κάνεις , ούτε δάνεια, ούτε χρέη, ούτε αμάξι, ούτε μικροαστισμούς και τα τελευταία 3,5 χρόνια ούτε δουλειά. Αλλά αυτό τι σχέση έχει με όλους εκείνους που έχουν "λίπος" ή πιστεύεις πως με την είσοδο της κρίσης σταμάτησε να μπαίνει μαύρο χρήμα στις τσέπες κάποιων;

Rosa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Επίκαιρον
------------
Κει που έβαζα μπουγάδα
Άκουσα για τη βδομάδα
Θα ‘ταν, άκουσα, λευκή,
Για να κάνουμε όλοι σκι.

Έδραξα την ευκαιρία
Κι έλυσα την απορία.
Και για να συνδράμω κι άλλους
Και μεσαίους και μεγάλους,

Βρήκα την παλιά ντουντούκα
Μες στην ξύλινη σεντούκα
Βγήκα, στάθηκα στον δρόμο
Και εφώναξα με τρόμο:

‘Ε, ακούστε, βρε γειτόνοι,
Που θαρρείτε είστε μόνοι,
Φτάνουν οι βρισιές, τα μίση,
Βρήκε ο Σαμαράς τη λύση.

Για τις διακοπές που λείπουν,
λέγατε πως φταίει το χρήμα,
Μα ακούστε τις ειδήσεις,
Να ο φταίχτης, κι είναι κρίμα.

Το ‘παν οι πολιτικοί μας,
Μετά γνώσεως κι άνευ φθόνου:
Για τις τσέπες μας τις άδειες,
Φταίει η έλλειψη του χρόνου…

Last edited:

panpan

Member
Υποτίθετε ότι θα γίνει για την τόνωση του τουρισμού και όταν ρωτήθηκαν πως θα αναπληρώσουν τις ημέρες που χάνονται από τα μαθήματα,είπαν θα μειώσουν τις
σχολικές εκδρομές!!!!!!!!!!

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Μην παρει το πρωτο σωστο μετρο αυτη η κυβερνηση και αμεσως να την κραξετε, φαύλοι.
Απο πληροφοριες μου ακολουθουν και άλλα. Δωρεαν εισοδοι σε λουνα παρκ , επιδοτηση στην αγορα ελικοπτερων ωστε να αποσυμφορηθουν οι δρομοι και το κυριοτερο, δωρεαν εισιτηριο one way σε ολους τους συνταξιουχους για Αστραλία.
Επισης, μια αποφασιστικη κινηση για την αποσυμφορηση των νοσοκομειων ωστε ο καθε πολιτης να απολαμβανει αριστες υπηρεσιας υγειας ανταξιες των φορων που πληρωνει: Αμεση εκτελεση των χρονιως πασχοντων. Στους περιστασιακα πασχοντες θα δοθει η ευχερης επιλογη μεταξυ νοσηλειας και ευνουχισμου.
Οσοι καπνιζουν πανω απο 5 πακετα τη μερα θα δικαιουνται αφορολογητο τζιπ με πινακιδες μαιμου ως ανταμοιβη στη συμβολη τους για την βελτιωση του συστηματος υγειας μετα την καταργηση του Αδωνειου 25ρικου.
Και η αναπτυξη συνεχιζεται...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα