jimp
Member
Δεν κοιτάνε να μειώσουν τους φόρους στο πετρέλαιο μπας και ανάψει τα καλοριφέρ κανένα σχολείο, οι διακοπές είναι το θέμα.
Άλλος είναι ο λόγος: ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ! :Πες τα ρε άνθρωπε,που κάθεται ο άλλος και λέει για Γερμανίες και Γαλλίες κάνοντας πως δεν ξέρει τι συμβαίνει στη χώρα του τα τελευταία 3 χρόνια.
Ναι ρε,η έλλειψη τριών ημερών σχολικής αργίας των παιδιών του εμποδίζουν τον μέσο Έλληνα να κάνει διακοπές μαζί τους.Το ότι δεν έχει να πληρώσει τα φροντιστήρια της δωρεάν παιδείας δεν τον ενοχλεί.
Ε,αφού αυτό λείπει από την αγορά για να τονωθεί ας το κάνουν 10 μέρες,20,30.Ενάμιση εκατομμύριο άνεργοι περιμένουν πως και πως τις σχολικές διακοπές για να ξεχυθούν στα χειμερινά θέρετρα και να κατέβουν τις χιονισμένες πλαγιές τους.
Σαν να τους βλέπω σουουουουπ,σουουουουουπ..........
Εύχομαι ολόψυχα να βρεθεί κάποιος να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση επ' αυτού.Κάποτε το έλεγαν αποταμίευση,τώρα έγινε λίπος;
Δηλαδή εγώ που δεν τα έτρωγα σε διακοποδάνεια και σήμερα δεν χρωστάω είμαι και κορόιδο ή έχω παραπανίσιο λίπος επειδή δεν έκανα τους μικροαστισμούς του γείτονά μου;
Δεν υπάρχει λόγος να "τα παίρνεις". Βάλε κι εμένα στην περιγραφη που κάνεις , ούτε δάνεια, ούτε χρέη, ούτε αμάξι, ούτε μικροαστισμούς και τα τελευταία 3,5 χρόνια ούτε δουλειά. Αλλά αυτό τι σχέση έχει με όλους εκείνους που έχουν "λίπος" ή πιστεύεις πως με την είσοδο της κρίσης σταμάτησε να μπαίνει μαύρο χρήμα στις τσέπες κάποιων;Κάποτε το έλεγαν αποταμίευση,τώρα έγινε λίπος;
Δηλαδή εγώ που δεν τα έτρωγα σε διακοποδάνεια και σήμερα δεν χρωστάω είμαι και κορόιδο ή έχω παραπανίσιο λίπος επειδή δεν έκανα τους μικροαστισμούς του γείτονά μου;