• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κλείνουν τα σχολεία την εβδομάδα της Καθαράς Δευτέρας...

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Υποτίθετε ότι θα γίνει για την τόνωση του τουρισμού και όταν ρωτήθηκαν πως θα αναπληρώσουν τις ημέρες που χάνονται από τα μαθήματα,είπαν θα μειώσουν τις
σχολικές εκδρομές!!!!!!!!!!
Η αλήθεια να λέγεται. Κάθε τριτη μετα την Κ. Δευτερα ηταν απο τις πιο παραγωγικές μέρες του χρονου..τις θυμάμαι με νοσταλγία, μια κ ηταν 3-4 μονο.σαν την υπόλοιπη τάξη ήμουν σπίτι μου σχεδόν παντα..
μεγαλο πρόβλημα πως θα αντικατασταθούν αυτές οι 2-3 ημερες διακοπων..κανένας μπλακροκουλης δεν θα πει καμμία ιδέα?

panpan

Member
Εσυ ησουν σπιτι λες.Η νεα γενια θα τρεξει στις εκδρομες για τονωση του τουρισμου,μια και λεφτα υπαρχουν.Αυτο με το μπλακροκουλης,δεν το επιασα.
Προβλημα με το πως θα αντικατασταθουν οι ημερες δεν υπαρχει.Υπαρχει με την βλακοδεστατη απαντηση που δωσαν οι αρμοδιοι.(για να τονωσουν τον τουρισμο θα κοψουν τις σχολικες εκδρομες κλπ)

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
.Αυτο με το μπλακροκουλης,δεν το επιασα.
Μην παρεξηγηθω κιόλας δεν εννοούσαν κάποιον άλλον εκτός απο τη γενιά των πολιτικών ολων των χρωματων που αφού έχουν κανει την καβατζα τους μιλούν επι παντός επιστητού. Ακόμα και επι ασήμαντων θεμάτων όπως αυτό εδώ. Αλλά κάποιοι βλέπουν παντού ψηφαλακια..

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Αυτη την λεξη πρωτη φορα την ακουσα.
Μα πολλοί στην Ελλάδα δεν την ξερουν. Ο μπαμπάς τους την ξέρει που ασχολείται με τα χρήματα.
Στην Ισπανία αληθεύει λοιπον οτι υπάρχει "λευκή" εβδομαδα η όπως τη λένε? Διαφωτισε μας, καιγομαστε, έρχονται εκλογες.

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Kαι μην υποτιμαμε την απιστευτη προσφορα του Lidl εεε λαθος της κυβερνησης για δωρεαν wifi.

panpan

Member
Υπαρχουν οι γιορτές των Χριστουγεννων και του Πάσχα όπως στην Ελλάδα,μόνο που το Πάσχα είναι μια εβδομάδα εδώ η οποία αντικαθίστατε από τις γιορτές του καρναβαλιού που είναι απο 3-6 ημέρες ανάλογα την αυτονομία. Το καλοκαίρι εδώ κάθονται 11 εβδομάδες περίπου και λέω περίπου γιατι τις 2-3 εβδομάδες έχουν ενισχυτικά προγράμματα,εκπαιδευτικές εκδρομές,μουσεία μαθήματα κολύμβησης κλπ.

panpan

Member
Κάποτε το έλεγαν αποταμίευση,τώρα έγινε λίπος;
Δηλαδή εγώ που δεν τα έτρωγα σε διακοποδάνεια και σήμερα δεν χρωστάω είμαι και κορόιδο ή έχω παραπανίσιο λίπος επειδή δεν έκανα τους μικροαστισμούς του γείτονά μου;
Άστα αυτά,τα μάζευες ευρώ-ευρώ να τα στείλεις έξω.
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26516&subid=2&pubid=113201759
http://www.protothema.gr/economy/ar...ellines-fugadeusan-dekades-dis-sto-exoteriko/

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.652
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα