North66
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία
Καλά του κάνανε, όποιος μπαίνει σε πεζόδρομο με αυτοκίνητο είναι κάφρος πέρα απ' το όποιο πρόστιμο.
Νομίζω ότι έπρεπε ήδη να έχουν έρθουν οι κλήσεις στο σπίτι. Εφόσον δεν ήρθαν, ή δήλωσες λάθος διεύθυνση ή κάπου χάθηκαν. Πρέεπει επειγόντως να επικοινωνήσεις με την HERTZ γιατί υπάρχουν μεγάλες προσαυξήσεις στα πρόστιμα, όταν παρέρχεται η προθεσμία εξόφλησής τους.Καλημέρα ,
τον Γενάρη είχα πάει Ιταλία και είχα νοικιάσει αυτοκίνητο από την HERTZ.
Μου έχει στήλει κάποια email η HETZ για κλήσεις , αλλά δεν έχω καταλάβει ακριβώς .
Λέει ότι έχουν δώσει τα στοιχεία μου στις αστυνομικές αρχές , αλλά δεν έχω καμία κλήση στο mail , δεν έχω κάποιο ποσό . Εάν κατάλαβα καλά θα μου έρθει συστημένη κλήση στο σπίτι?
Ανεβάζω και το αρχείο που μου έστειλαν. Πρέπει να είναι όλα για όρια ταχύτητας.
Ξέρουμε τι γίνετε εάν δεν πληρώσουμε , μπορούν να τα χρεώσουν στην εφορία μου?
Ευχαριστώ για την βοήθεια προκαταβολικά.
View attachment 265819
..προσεξε ομως γιατι αν ξαναπας στη χωρα οπως συμβαινει πχ στη Αυστρια και σε σταματησει η αστυνομια στο δρομο για οποιαδηποτε αιτια θα τα πληρωσεις μετρητα επι τοπου αλλιως εχεις κρατηση...η πρωτη εμενα μου ηρθε 11 μηνες μετα το συμβαν η δευτερη ειχε επιβαρυνση κανα 60 αρικο μετα απο κανα τριμηνο η τριτη ηρθε συστημενη με διπλασιασμο στο εναμισυ χρονο απο το συμβαν και βαλε του ποσου και μετα σταματησαν .....εγω απλα αδιαφορησα !!!!!!!!!
Κι αν ακυρώσεις την κάρτα, τι κάνουν?θα σου ελθει η κληση και τοτε πληρωνεις,Μπορεις να τηλεφωνησεις στην Hertz για περισσοτερες πληροφοριες..
Λογικα αν δεν πληρωσεις εσυ θα τα παρει η Hertz απο το λογαριασμο της καρτας σου που ειχες δωσει..
η κληση αφορα κυκλοφορια σε πεζοδρομο...
αυτο δεν το γνωριζω,, .. ...Κι αν ακυρώσεις την κάρτα, τι κάνουν?
Εγω εκανα ενα αλλο κολπακι: δεν πληρωσα για να βγαλω διπλωμα και δεν κανω οτι ξερω να οδηγω. Ουτε κλησεις ουτε τιποτε. Ουτε αλλαζω πιστωτικες. Δεν ειναι πανεξυπνο?εγω αυτο εκανα στο ντουμπαι για καμμια εξαρα κλησεις με καμερες παρκινγκ κτλ σε νοικιασμενο