• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κινηματογραφική κουβέντα....

Spark

Member
Μου άρεσε η ταινία Three Thousand Years of Longing / Τρεις Χιλιάδες Χρόνια Προσμονής (2022)
Μια μοναχική και πικραμένη Βρετανίδα ανακαλύπτει ένα αρχαίο μπουκάλι, ενώ βρίσκεται σε ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη και απελευθερώνει ένα τζίνι που της προσφέρει τρεις ευχές. Γεμάτη με απάθεια, δεν είναι σε θέση να βρει μια ευχή, μέχρι που οι ιστορίες του τζίνι πυροδοτήσουν μέσα της, την επιθυμία να την αγαπήσουν. Βασίζεται στην νουβέλα The Djinn in the Nightingale’s Eye.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πήγα να δω το Hijos de la Revolucion. Η ιστορία πραγματεύεται τη ζωη δυο παιδιών που γεννιούνται την ίδια μέρα του 1992, ενώ εξελίσσεται το αποτυχημένο πραξικόπημα του Ούγκο Τσάβες για να καταλάβει την εξουσία στη Βενεζουέλα. Τα επόμενα 30 χρόνια της ζωής τους είναι οι παράλληλοι βιοι δυο νέων που μεγαλώνουν σε οικογένειες chavistas και opositores αλλά προφανώς τέμνονται πολλές φορές. Για όσους είναι εξοικειωμένοι με την πολιτική κατάσταση της Βενεζουέλας από το 2000 κι έπειτα, είναι πολύ ρεαλιστική. Για τους υπόλοιπους πιθανόν να είναι και ακατανόητη.

tatooine

Member
Μου άρεσε η ταινία Three Thousand Years of Longing / Τρεις Χιλιάδες Χρόνια Προσμονής (2022)
Μια μοναχική και πικραμένη Βρετανίδα ανακαλύπτει ένα αρχαίο μπουκάλι, ενώ βρίσκεται σε ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη και απελευθερώνει ένα τζίνι που της προσφέρει τρεις ευχές. Γεμάτη με απάθεια, δεν είναι σε θέση να βρει μια ευχή, μέχρι που οι ιστορίες του τζίνι πυροδοτήσουν μέσα της, την επιθυμία να την αγαπήσουν. Βασίζεται στην νουβέλα The Djinn in the Nightingale’s Eye.

Ένα από τα πιο όμορφα κομμάτια της ταινίας είναι όταν ακούς τη πρωταγωνίστρια να μιλά αρχαία Ελληνικά.
Την είδα με ευχαρίστηση. γιατί μου αρέσουν και οι δυο πρωταγωνιστές και γιατί εκτυλίσσεται στην πιο όμορφη πόλη του κόσμου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom