paefstra
Member
Είδα την ταινία Miss Violence. Μου έκανε το στομάχι φιόγκο.
Άξιζε όμως; Εγώ δεν την έχω δει ακόμα.Είδα την ταινία Miss Violence. Μου έκανε το στομάχι φιόγκο.
Δεν έχω δει τις Νύφες και δεν μπορώ να ξέρω, βασικά δεν ειμαι σιγουρος οτι έχω δει γενικότερα ταινία του Βούλγαρη... Αλλά μου άρεσε πραγματικά... Βέβαια εγώ εστίασα και σε τεχνικά θέματα επειδή ασχολούμαι με το χώρο, αλλά και σεναριακά το βρήκα πάρα πολύ καλό, με ένα τρομερό twist προς το τέλος. Περιμένω τη γνώμη σου!Η Miss Violence με συγκλόνισε. Το ύφος μου θύμισε αρχικά Κυνόδοντα , αλλά εδώ το κουβάρι της υπόθεσης ξεδιπλώνεται αριστοτεχνικά και είναι πολύ προσεκτικά δομημένη η αφήγηση. Θα ήθελα να την ξαναδώ για να εστιάσω και σε άλλα σημεία, γιατί με έφαγε η περιέργεια όσο την παρακολουθούσα για το τι στο καλό συμβαίνει με την οικογένεια που περιγράφει (πήγα τελείως αδιάβαστη). Από τις πιο ωμές ταινίες που έχω δει.
Μικρά Αγγλία θα πάω αύριο, αλλα οι Νύφες δεν μου είπαν και πολλά. Πολύ ακριβές παραγωγές για το τίποτα. Οι νεότεροι σκηνοθέτες (Λάνθιμος, Αβρανάς ) σαρώνουν διεθνώς με ταινίες πολύ χαμηλού προϋπολογισμού και μαγκιά τους.
Λάτρεψα τις Νύφες, τη μουσική της ταινίας, τη Βικτώρια Χαραλαμπίδου, το σενάριο, τη σκηνοθεσία...Θα δω σύντομα και τη Μικρά Αγγλία και θα συγκρίνω...Μικρά Αγγλία θα πάω αύριο, αλλα οι Νύφες δεν μου είπαν και πολλά. Πολύ ακριβές παραγωγές για το τίποτα.
Σε ευχαριστώ για το review! Έχω διαβάσει/ακούσει αντιφατικά σχόλια και γενικά έχω προβληματιστεί με τα περί "αντιγραφής του Κυνόδοντα". Αλλά σίγουρα θα την δω κάποια στιγμή, έστω και dvd.Η Miss Violence με συγκλόνισε. Το ύφος μου θύμισε αρχικά Κυνόδοντα , αλλά εδώ το κουβάρι της υπόθεσης ξεδιπλώνεται αριστοτεχνικά και είναι πολύ προσεκτικά δομημένη η αφήγηση. Θα ήθελα να την ξαναδώ για να εστιάσω και σε άλλα σημεία, γιατί με έφαγε η περιέργεια όσο την παρακολουθούσα για το τι στο καλό συμβαίνει με την οικογένεια που περιγράφει (πήγα τελείως αδιάβαστη). Από τις πιο ωμές ταινίες που έχω δει.
Οι Νύφες ούτε εμένα με είχαν ενθουσιάσει. Η Μικρά Αγγλία πολλά σκαλιά παραπάνω (αν και σου λέω, περιμένα κάτι περισσότερο). Όσο για τους νεότερους σκηνοθέτες που λες όντως μαγκιά τους, μολονότι θεωρώ τον Λάνθιμο υπερεκτιμημένο. Ενδιαφέρων και ανατρεπτικός ο Κυνόδοντας, αλλά οι Άλπεις για μένα είναι από τις πιο δήθεν και ανούσιες ταινίες που έχω δει.Μικρά Αγγλία θα πάω αύριο, αλλα οι Νύφες δεν μου είπαν και πολλά. Πολύ ακριβές παραγωγές για το τίποτα. Οι νεότεροι σκηνοθέτες (Λάνθιμος, Αβρανάς ) σαρώνουν διεθνώς με ταινίες πολύ χαμηλού προϋπολογισμού και μαγκιά τους.
Μια ταινία που γυρίστηκε μάλλον απλά και μόνο για να γίνουν πιο πλούσιοι οι πρωταγωνιστές..Θέλει να περάσει ένα μήνυμα, έχει ένα σενάριο αλλά δεν...(κατά τη γνώμη μου)Ακομα θελω να δω το The Counselor που δν μπορεσα να παω, το εχει δει κανεις? γνωμες?
Πολύ ευχάριστη ταινία όντως! Απλά είναι βρετανική, όχι αμερικάνικη! Εγώ πάντως σαν "χριστουγεννιάτικες ταινίες" έχω συνήθως στο μυαλό μου κάτι μιούζικαλ όπως Μαίρη Πόπινς, Η Μελωδία της Ευτυχίας και τέτοια. Πλήρης παλιμπαιδισμός!Με βλέπω να ξαναβλέπω για πολλοστή φορά το Love actually...Αμερικάνικο, ελαφρύ, με ωραία μουσικούλα, ό,τι πρέπει για Χριστούγεννα..