emouli
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί κάτι για το "Le Passe" του Ασγκάρ Φαραντί, αλλά πραγματικά είναι από τις σπουδαίες ταινίες. Ο Ιρανός είναι "δυνατό παιχτάκι"!
Τι έγινε ρε παιδιά; Γυρίστηκε ταινία για τον Αλέφαντο;;;Το Hobbit πως σας φανηκε; Αν και το βρηκα μαλλον καλυτερο απο το 1 νομιζω πως και αυτο υπολειπεται του Αρχοντα.
Μου άρεσε πολύ περισσότερο από το πρώτο και το καταευχαριστήθηκα σε 3D.Το Hobbit πως σας φανηκε; Αν και το βρηκα μαλλον καλυτερο απο το 1 νομιζω πως και αυτο υπολειπεται του Αρχοντα.
Με τα δικια σου. Ειναι πολυ σεξυ...Α! Επίσης είμαι και μεγάλη φαν του Radagast
Κι εμένα μου άρεσε πολύ η συγκεκριμένη ταινία, γενικότερα οι ταινίες του Φαραντί εστιάζουν στην ψυχοσύνθεση των ήρωων του και εμβαθύνουν στις ανθρώπινες σχέσεις και πως αυτές επηρεάζονται από παράγοντες όπως το κοινωνικό περιβάλλον, η οικογένεια, η θρησκεία...Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί κάτι για το "Le Passe" του Ασγκάρ Φαραντί, αλλά πραγματικά είναι από τις σπουδαίες ταινίες. Ο Ιρανός είναι "δυνατό παιχτάκι"!
Υπολείπεται γιατί και τα βιβλία δεν έχουν καμία μα καμία σχέση, έτη φωτός μπροστά ο Άρχοντας (του προφήτου Δανιήλ σήμερα, θυμάστε ποιος ήταν 100 χρόνια μπροστά?). Παρόλα αυτά, η προσπάθεια είναι πολύ καλή και το αποτέλεσμα ένα χορταστικό παραμυθάκι...Το Hobbit πως σας φανηκε; Αν και το βρηκα μαλλον καλυτερο απο το 1 νομιζω πως και αυτο υπολειπεται του Αρχοντα.
Εχουμε πήξει στην ανθρωποφαγία... Ακόμα και μεγάλοι σκηνοθέτες αρέσκονται να ξεσκίζουν τους πρωταγωνιστές τους και γενικά την ανθρώπινη ψυχοσύνθεση (βλέπε Τρίερς). Δεν έχω τόσες αντοχές για να παρακολουθώ τα βίτσια, τις εμμονές και την κινηματογραφική αγριότητα και ωμότητα του καθενός... Ο Φαραντί απ' την άλλη είναι τίμιος και το κυριότερο αγαπάει τους ήρωές του. Αγαπά τον άνθρωπο!Κι εμένα μου άρεσε πολύ η συγκεκριμένη ταινία, γενικότερα οι ταινίες του Φαραντί εστιάζουν στην ψυχοσύνθεση των ήρωων του και εμβαθύνουν στις ανθρώπινες σχέσεις και πως αυτές επηρεάζονται από παράγοντες όπως το κοινωνικό περιβάλλον, η οικογένεια, η θρησκεία...
Την εχω δει και την θεωρώ πολυ καλήπροχθεσινή προβολή στο φεστιβλα. απάντηση του παραπάνω αρνητικού σχολίου μου.