8avos
Member
Αυτη μπορει να ναι Photoshop λογω καταστασης ομως αυτη:
ειναι πραγματικο εκθεμα εδω και χρονια στο μουσειο της Piaggio
Αυτη μπορει να ναι Photoshop λογω καταστασης ομως αυτη:
Στο φρενάρισμα θέλω να δω τι θα γίνεται!
Για να το οδηγήσεις αυτό πρέπει να έχεις τα χέρια του Τιραμόλα.Αυτη μπορει να ναι Photoshop λογω καταστασης ομως αυτη:
View attachment 345941
ειναι πραγματικο εκθεμα εδω και χρονια στο μουσειο της Piaggio
Ενταξει,πλακα μου κανεις...Η αρχη της ταινιας ειναι στο Polignano a Mare στο οποιο ημουν την περασμενη δευτερα με την βεσπα,σημερα την προτεινεις εσυ,την βαζω και βλεπω τους πρωταγωνιστες να σουλατσαρουν (οπως εγω) με τη βεσπα μεσα στην πολη!Αν θέλετε απλά να χαλαρώσετε και να περάσετε όμορφα... μιά πολύ καλή πρόταση στο ΝΕΤΦΛΙΞ
"ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ ΑΓΑΠΩ"
Ευχάριστη κωμωδία-δραματική κομεντί με άρωμα ΙΤΑΛΙΑς!(Σικελία)
πανέμορφα τοπία!και πολύ ...χρώμα παντού!
έχει να κάνει με σχέσεις....σχέσεις ...σχέσεις χιχι
ωραίοι χαρακτήρες,απολαυστικοί διάλογοι
χωρίς ωστόσο να λείπουν τα στοιχεία του ρομαντισμού και της συγκίνησης!!!ειδικά προς το τελευταίο μισάωρο
έχω"μύτη"εγώ.κάτι ήξεραΕνταξει,πλακα μου κανεις...Η αρχη της ταινιας ειναι στο Polignano a Mare στο οποιο ημουν την περασμενη δευτερα με την βεσπα,σημερα την προτεινεις εσυ,την βαζω και βλεπω τους πρωταγωνιστες να σουλατσαρουν (οπως εγω) με τη βεσπα μεσα στην πολη!
Ποιο dejavu δεν γινεται!!!
Οχι... ειναι ορθιων .. μόνο οι 2 τελευταιοι κάθονται..Για να το οδηγήσεις αυτό πρέπει να έχεις τα χέρια του Τιραμόλα.
Kι εγώ μισή την είδα ΑΛΛΑ την έχει στο WEBTV ERTFLIXΜήπως είδε κανείς χθες στην ΕΤ3 το ''Κρύο της Τραπεζούντας'' να μου πει το τέλος? εννοείται σε σπόιλερ ή σε μνμ. Πρέπει να έχασα τα 2-3 τελευταία λεπτά, θα ήμουν υπόχρεος, αν και έχω την υποψία ότι υποσυνείδητα προστάτεψα τον εαυτό μου από ένα πολύ άσχημο τέλος, μακάρι να μην είναι έτσι..
ok το βρήκα τώρα αμέσως, έπρεπε να το είχα καταλάβει ότι θα τελειώσει έτσι, με την ευκαιρία ανακάλυψα και το webtv ertKι εγώ μισή την είδα ΑΛΛΑ την έχει στο WEBTV ERTFLIX
οπότε θα την δούμε στον υπολογιστή