panpan
Member
Είναι για το μάτι.
Μα το Θεό άμα ξαναδώ να γράφεις κεφαλαία μια λέξη, αλλά το τελευταίο σίγμα να είναι μικρό θα τρελαθώ!!!
έλα έλα ν' ανάψουν τα αίματα να δούμε και το ''Ξύλο της Τραπεζούντας''Μα το Θεό άμα ξαναδώ να γράφεις κεφαλαία μια λέξη, αλλά το τελευταίο σίγμα να είναι μικρό θα τρελαθώ!!!
ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥς! ΚΑΝΕ ΟΠΩς ΝΟΜΙΖΕΙς!Δεν φτάνει που αφιερώνω τόσο χρόνο να σκεφθώ και να γράψω μου τη λέτε κι από πάνω
κι αν σου πώ και το άλλο τότε θα τρελλαθείς...Μα το Θεό άμα ξαναδώ να γράφεις κεφαλαία μια λέξη, αλλά το τελευταίο σίγμα να είναι μικρό θα τρελαθώ!!!
έτσι ρε Νίκο!!ορίστε ποιοί είναι οι πραγματικοί φίλοι εδώ μέσαΜΗΝ ΤΟΝ ΑΚΟΥς! ΚΑΝΕ ΟΠΩς ΝΟΜΙΖΕΙς!
96.15% είναι το ποσοστό των εγγραματων και ανεβαίνει σταθερά, έχει σημειώσει πολύ μεγάλη πρόοδο η Τουρκία.Ένα πολύ μεγάλο ποσοστό πληθυσμού στη γείτονα χώρα ακόμα και σήμερα είναι αναλφάβητο.....γιατί αυτό συμφέρει το καθεστώς....Τέλος πάντων!
Θα το δουμε στο μαραφετι εμεις , μη σκας...Στις 23:30 το βράδυ το έχει ρε φίλε....έλεος! Τζάμπα η χαρά...
Ειχα διαβάσει (ομολογουμένως πριν κάποιο καιρό) ότι το ποσοστό αναλφαβητισμου στη Τουρκία φτάνει το 10% ... Χαίρομαι που έχει μειωθεί και εύχομαι πραγματικά να μηδενιστεί γιατί ο αναλφαβητισμος είναι η χειρότερη φτώχεια για έναν λαό....96.15% είναι το ποσοστό των εγγραματων και ανεβαίνει σταθερά, έχει σημειώσει πολύ μεγάλη πρόοδο η Τουρκία.
Οι δεν έχω cosmote tv, ούτε Netflix. Επίτηδες δεν τα βάζω και έχω κόψει όλες τις σειρές μαχαίρι εδώ κσι καιρό.... Φτάνει ένα kodi για να αυτοκαταστραφω! Το κακό με αυτό είναι ότι δεν παίζει τις παλιές παραγωγές ή δεν έχει υπότιτλους....σιχτιρΑν έχεις Cosmote TV πάντως μπορείς Να δεις την ταινία όποια μέρα και ώρα σε βολεύει εντός της εβδομάδας.
Έχω κλείσει όλα τα μαραφέτια τώρα. Αύριο θα το ψάξω και αν δεν το βρω θα ρθω να γκρινιάξω....Θα το δουμε στο μαραφετι εμεις , μη σκας...
Χάσαμε την @Thalassaki Θα είχε γράψει ήδη μερικές σελίδες.Δεν θα πείτε τίποτε για τα όσκαρ?
Τι εννοείς την χάσαμε? ανεπιστρεπτί?Χάσαμε την @Thalassaki Θα είχε γράψει ήδη μερικές σελίδες.
Όχι καλέ. Απλά βλέπω ότι εδώ και δυο εβδομάδες δεν έχει γράψει κάτι.Τι εννοείς την χάσαμε? ανεπιστρεπτί?