panpan
Member
Λυπάμαι γι αυτό.από τότε που διαρρέουν δημόσια και μάλιστα παρερμηνευμενα!
Λυπάμαι γι αυτό.από τότε που διαρρέουν δημόσια και μάλιστα παρερμηνευμενα!
Αν αναφέρεσαι στην Τυνησιακή" Ένας Γιός- Un Fils- A Son" FFF21 | Un fils | Ένας γιος που ανέφερα μερικά πόστ πιό πάνω του φεστιβάλ Γαλλόφωνου κινηματογράφου δεν νομίζω ακόμα να την βρεις διαθέσιμη σε κάποια άλλη πλατφόρμα καθώς προβάλλεται στα πλαίσια του διαγωνιστικού τμήματος του φεστιβάλ. Μπορείς όμως να κάνεις εγγραφή στην πλατφόρμα του φεστιβάλ με το e mail σου και να αγοράσεις εισιτήριο (4 ευρώ) με την κάρτα σου για την διαδικτυακή προβολή που λήγει σήμερα τα μεσάνυχτα. Παρεπιπτόντως η ταινία που την είδαμε χθες βράδυ ήταν πολύ καλύτερη από τις προσδοκίες μας και την θεωρώ φαβορί για τα βραβεία κοινού. Αξίζει και με το παραπάνω να δώσει κάποιος 4 ευρώ για να την δει!κι εγώ στα ...μαραφέτια μου έψαχνα και ακόμα δεν βρήκα αυτήν που πρότεινε η Thalassaki..Ο ΓΙΟς ΜΟΥ ...
Μια καλή Καναδέζικη ταινία που είδα πρόσφατα στο netflix ήταν και η
Jusqu'au Déclin / The Decline- Μέχρι τελικής πτώσεως του Πατρίς Λαλιμπερτέ .
Μια ομάδα ανθρώπων παθιασμένων με την επιβίωση σε περίπτωση παγκόσμιας κρίσης θα βρεθεί σε μια κατασκήνωση στη μέση του χιονισμένου "πουθενά", για να εκπαιδευτεί. Ο Αλέν είναι ο διοργανωτής όλου αυτού του έργου και έχει φτιάξει ένα οικοδόμημα έτοιμο να του προσφέρει όσα χρειάζεται σε περίπτωση που η κρίση ξεσπάσει. Η εκπαίδευση ξεκινά αλλά εκτός από τρόπους κυνηγιού, αποθήκευσης φαγητού, καλλιέργειας και εξοικονόμησης ενέργειας, περιλαμβάνει και τρόπους άμυνας με αληθινά πυρά. Ένα μέλος της κατασκήνωσης τραυματίζεται θανάσιμα κι εκεί η κατάσταση περιπλέκεται καθώς προφανώς η κατασκήνωση είναι μυστική και οποιαδήποτε ανάμιξη της αστυνομίας ή εξωτερικών παραγόντων θα προκαλούσε τεράστια προβλήματα σε όλους.
Ένα ψυχολογικό θρίλερ με πολλές ανατροπές χωρίς να σε προϊδεάζει για το τι πρόκειται να ακολουθήσει. Μέχρι και την τελευταία στιγμή σου κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον και την αγωνία.
Καλές ερμηνείες και η πολύ καλή σκηνοθεσία δημιουργούν μια πάρα πολύ καλή ταινία, ιδανική επιλογή για τους φίλους των ταινιών δράσης. Χιονισμένα τοπία, εξαιρετικές λήψεις, σταθερός ρυθμός και προβληματισμοί για το μέλλον αυτής της κοινωνίας, που φαίνεται ότι ζει μια μεγάλη περίοδο παρακμής.
Tην είδα ελλην τίτλος ΚΑΡΔΙΑ ΒΟΥΝΟ!Και δες επίσης και την παρακάτω που εμένα μου άρεσε πολύ!
Virgin Mountain (Dagur Kari, 2015)
Πολύ καλή η πρόταση σου!Για οποιον θελει να μαθει απο βεσπα μπορει να δει την ιστορια του διασημοτερου ιταλικου δικυκλου σκουτερ...στο Νετφλιξ
View attachment 345644
Δεν γνωριζω εαν την ειδες πρωτου την προτεινω ή όχι,για μας τους κατοχους βεσπας ή "βεσπακηδες" εχει αλλη αξια,μιας που ολοι μας σχεδον εχουμε μια εικονα του Piaggio ή του D'Ascanio κρεμασμενους στους τοιχους του σπιτιου μαςΠολύ καλή η πρόταση σου!
μιά ταινία που βλέπεται πολύ ευχάριστα με αέρα ιταλίας,,,δεκαετία 40 μετά το τέλος του β παγκοσμίου πολέμου..
Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα μας μεταφέρει ένα κομμάτι της ζωής του Ενρίκο Πιάτζιο ...κληρονόμου του εργοστασίου που πρωτοίδρυσε ο πατέρας του το 1882...στη διάρκεια του πολέμου κατασκεύαζε μαχητικά αεροσκάφη και στη συνέχεια καταστράφηκε....
Η ταινία μας μεταδίδει το ΠΑΘΟς και το αστείρευτο ΠΕΙΣΜΑ του Ενρίκο να αναγεννηθεί από τις στάχτες του στην κυριολεξία και χάρις στην φαντασία του και την δημιουργιότητα του να δώσει νέα πνοή στο εργοστάσιο με καινούργια πρόταση...κατασκευή ΒΕΣΠΑς!
Πολλά εμπόδια,αλλά τίποτε δεν τον πτόησε να ακολουθήσει το όνειρο του!
Εμπόδια ,δυσκολίες αλλά και χαρές!
Η ταινία αποπνέει και ρομαντισμό και συγκίνηση!
Πολύ καλές ερμηνείες από όλους!
χιχι δεν ξέρω τίποτε από βέσπα...πως τόλεγε ο Βεγγος στην ταινία..ε φίλε ξέρεις από βέσπα;χχιιχιχΔεν γνωριζω εαν την ειδες πρωτου την προτεινω ή όχι,για μας τους κατοχους βεσπας ή "βεσπακηδες" εχει αλλη αξια,μιας που ολοι μας σχεδον εχουμε μια εικονα του Piaggio ή του D'Ascanio κρεμασμενους στους τοιχους του σπιτιου μας
Ήμουν σίγουρος ότι θα την προτείνεις /έχεις δει την ταινία.Δεν γνωριζω εαν την ειδες πρωτου την προτεινω ή όχι,για μας τους κατοχους βεσπας ή "βεσπακηδες" εχει αλλη αξια,μιας που ολοι μας σχεδον εχουμε μια εικονα του Piaggio ή του D'Ascanio κρεμασμενους στους τοιχους του σπιτιου μας
Πολύ καλή η πρόταση σου!
μιά ταινία που βλέπεται πολύ ευχάριστα με αέρα ιταλίας,,,δεκαετία 40 μετά το τέλος του β παγκοσμίου πολέμου..
Βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα μας μεταφέρει ένα κομμάτι της ζωής του Ενρίκο Πιάτζιο ...κληρονόμου του εργοστασίου που πρωτοίδρυσε ο πατέρας του το 1882...στη διάρκεια του πολέμου κατασκεύαζε μαχητικά αεροσκάφη και στη συνέχεια καταστράφηκε....
Η ταινία μας μεταδίδει το ΠΑΘΟς και το αστείρευτο ΠΕΙΣΜΑ
Τρεις ειχαν οι πολυ παλιες,εως το '57 περιπου (εαν θυμασαι οτι ειναι οντως του '57 πες μ που ειναι να επισκευθω τον κατοχο να του κανω μια προταση )Ήμουν σίγουρος ότι θα την προτείνεις /έχεις δει την ταινία.
Μια φορά οδήγησα βέσπα πριν 40+ χρόνια Μου έιχε κάνει εντύπωση οι 3 ; ταχύτητες στο χέρι.
Τότε προτιμούσαμε τα Zundapp. Λίγα χρόνια μετά άρχισαν τα γιαπωνέζικα να έρχονται και έβαλε
λουκέτο. Σόρυ για το οφ τόπικ.