Κινηματογραφική κουβέντα....

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ίσως δεν το πιάνει η αναζήτηση γιατί είναι μικρή λέξη. Τέλος πάντων, κακο δεν είναι να ξανααναφερεται. Στο σπόιλερ Ναι, μπορούμε να κάνουμε όλοι μια προσπάθεια, ξεκινώντας από μένα. Προχωράμε.

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
@Thalassaki πολλες φορες αποκαλυπτεις σοβαρα κομματια της πλοκης για τις ταινιεςΜετα το ποστ σου για το ντοκ με τους διδυμους στο νετφλιξ που στην ουσια εγραψες ολη την πλοκη, σκρολαρω γρηγορα τα ποστ σου για να μην την ξαναπαθω. Μπορεις να βαζεις κουμπακι σποιλερ γιατι καταλαβαινω οτι σε μια κριτικη πολλες φορες χρειαζεται να αναφερθεις σε σημαντικα σημεια της ταινιας. Φιλικα παντα.
Πολλές φορές δεν νομίζω να το έκανα. Για την μοναδική φορά που αναφέρεις όμως έχω ήδη απολογηθεί προς την αγαπητή fenia42 που δικαίως είχε αγανακτήσει από τα πολλαπλά spoilers που εκσφενδονίζονταν υπό μορφή ερωταπαντήσεων για την κατανόηση της ιστορίας.Αν κάνεις τον κόπο να πας 5-6 σελίδες πίσω θα διαπιστώσεις πως το δικό μου post που "αποτελείωνε" το κάψιμο της ταινίας ήταν μόνο μέρος μιας συζήτησης που είχε ήδη προηγηθεί αναμεταξύ τουλάχιστον τριών ακόμα μελών, και τα στοιχεία που παρέθεσα δεν αναφέρονται καν στην πλοκή του ντοκιμαντέρ παρά μόνο στο βιβλίο που είχε προηγηθεί αυτού.

Παρόλα αυτά αποδέχομαι την παρατήρηση ως "νεοσύλλεκτο στραβάδι" αυτού του forum και θα ήθελα να σου ζητήσω συγνώμη για την τραυματική εμπειρία που είχες εξαιτίας μου και που σε οδήγησε μάλιστα να αποφεύγεις ακόμα και να διαβάσεις την οποιαδήποτε ανάρτηση κάτω από το nickname μου.

Προσπαθώ οι αναρτήσεις μου να αφορούν την προσωπική μου εκτίμηση για την ταινία καθώς και πληροφορίες για τους συντελεστές και τις τυχόν διακρίσεις σε κινηματογραφικά φεστιβάλς, παραθέτοντας το επίσημο trailer και μια σύντομη περίληψη για το θέμα της ταινίας.
Θα ήθελα λοιπόν να σε καθησυχάσω και να σε διαβεβαιώσω πως αν χρειαστεί να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες θα χρησιμοποιώ τη λειτουργία του spoiler που ευτυχώς έμαθα, εξαιτίας της πάντα πρόθυμης να βοηθήσει και ιδιαίτερα αγαπητής EarthCitizen που έκανε τον κόπο να μας κάνει mini σεμινάριο για την εκμάθησή του!

Last edited:

panpan

Member
Καμιά κωμωδία καλή υπάρχει ρε παιδιά; Να κρατάμε την κοιλιά μας απ'τα γέλια. Όχι απλά να ανθυπομειδιάσουμε.

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Καμιά κωμωδία καλή υπάρχει ρε παιδιά; Να κρατάμε την κοιλιά μας απ'τα γέλια. Όχι απλά να ανθυπομειδιάσουμε.
Είχα γράψει εγώ πριν από πολλεεεεές σελίδες. Toc toc , ισπανική του 2017. Πολύ γέλιο!

Επίσης είχα αναφέρει μια πολύ ωραία γαλλική . Το Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι, και μια ιταλική το Quo Vado... Aλλάζεις συκώτι από το γέλιο!

MVSylvia

Member
Πολλές φορές δεν νομίζω να το έκανα. Για την μοναδική φορά που αναφέρεις όμως έχω ήδη απολογηθεί προς την αγαπητή fenia42 που δικαίως είχε αγανακτήσει από τα πολλαπλά spoilers που εκσφενδονίζονταν υπό μορφή ερωταπαντήσεων για την κατανόηση της ιστορίας.Αν κάνεις τον κόπο να πας 5-6 σελίδες πίσω θα διαπιστώσεις πως το δικό μου post που "αποτελείωνε" το κάψιμο της ταινίας ήταν μόνο μέρος μιας συζήτησης που είχε ήδη προηγηθεί αναμεταξύ τουλάχιστον τριών ακόμα μελών, και τα στοιχεία που παρέθεσα δεν αναφέρονται καν στην πλοκή του ντοκιμαντέρ παρά μόνο στο βιβλίο που είχε προηγηθεί αυτού.

Παρόλα αυτά αποδέχομαι την παρατήρηση ως "νεοσύλλεκτο στραβάδι" αυτού του forum και θα ήθελα να σου ζητήσω συγνώμη για την τραυματική εμπειρία που είχες εξαιτίας μου και που σε οδήγησε μάλιστα να αποφεύγεις ακόμα και να διαβάσεις την οποιαδήποτε ανάρτηση κάτω από το nickname μου.

Προσπαθώ οι αναρτήσεις μου να αφορούν την προσωπική μου εκτίμηση για την ταινία καθώς και πληροφορίες για τους συντελεστές και τις τυχόν διακρίσεις σε κινηματογραφικά φεστιβάλς, παραθέτοντας το επίσημο trailer και μια σύντομη περίληψη για το θέμα της ταινίας.
Θα ήθελα λοιπόν να σε καθησυχάσω και να σε διαβεβαιώσω πως αν χρειαστεί να υπεισέλθω σε λεπτομέρειες θα χρησιμοποιώ τη λειτουργία του spoiler που ευτυχώς έμαθα, εξαιτίας της πάντα πρόθυμης να βοηθήσει και ιδιαίτερα αγαπητής EarthCitizen που έκανε τον κόπο να μας κάνει mini σεμινάριο για την εκμάθησή του!
Γιατι το πηρες τοοοσο προσωπικα που επιστρατευσες ειρωνικες εκφρασεις για τραυματα; Ευγενικα σου εκανα μια επισημανση, αν θες την λαμβανεις υποψιν, αν δεν θες, την προσπερνας. Στο κατω κατω η αποψη μου ειναι υποκειμενικη.

Ο Γιωργος απαντησε εντελως πολιτισμενα.

Τωρα εσυ γιατι το πηρες τοσο προσωπικα, δεν ξερω, ειναι μαλλον ελληνικο φαινομενο να μην μπορεις να μιλησεις ελευθερα κ να γινεις δυσαρεστος, σχεδον ολοι παρεξηγουνται κ το παιρνουν προσωπικα.

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Ουφ .... μου πήρε μισή ώρα να γυρνάω σελίδες πίσω να βρω το post. Όντως είχε προταθεί απο τον Yorgos μαζί με τον Αφρικανό γιατρό, επίσης πολύ καλή ταινία. Διάβασα και το δικό σου follow msg. Στις 3 Ιουλίου δεν είχα κάνει καν εγγραφή στο forum ακόμα. Παρόλα αυτά μου κάνει εντύπωση γιατί δεν την βρήκα με το εργαλείο της αναζήτησης. Εδώ και καιρό πριν κάνω ανάρτηση για μια ταινία πρώτα κάνω αναζήτηση για να δω αν έχει ήδη αναφερθεί ώστε να μην γίνομαι κουραστική με επαναλήψεις εκτός αν έχω να προσθέσω κάτι.
Αν υπάρχει κάποιος τρόπος να βρίσκω αναφορές στις ταινίες ας μου τον δείξει κάποιος παρακαλώ.
Έτσι το έκανα με το ονομα της ταινίας και σε ελληνικά και αγγλικά και δεν το εμφάνισε. Ίσως η βάση δεδομένων προς αναζήτηση να διαγράφεται μετά απο κάποιους μήνες γιατί η ταινία είχε αναφερθεί 9 μήνες πριν. Σε άλλες περιπτώσεις έχω αναζητήσει και έχω βρει κανονικά τίτλους που είχαν αναφερθεί όπως και γενικά σε κάθε μου αναζήτηση για προορισμούς ή ότι άλλο ψάχνω.
Τίποτα δεν σβήνετε.
Η αιτία είναι αυτό:
Ίσως δεν το πιάνει η αναζήτηση γιατί είναι μικρή λέξη. Τέλος πάντων, κακο δεν είναι να ξανααναφερεται.
Η αναζήτηση λειτουργεί για λέξεις από 4 γράμματα και πάνω.
Και συμφωνώ δεν είναι κακό να αναφέρεται ξανά μια ταινία. Προσωπικά, όσες πιο πολλές "θετικές" ψήφους βλέπω, τόσες πιο πολλές πιθανότητες να τη δω της δίνω.

Señor_Nada

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος

Έχεις δει το pick of destiny; Οι Jack Black και Kyle Gass (ή αλλιώς tenacious d!) είναι 2 καμμένοι ροκάδες που μαθαίνουν ότι υπάρχει μια πένα φτιαγμένη απ'το νύχι του σατανά και όποιος τη βρει γίνεται ο καλύτερος κιθαρίστας στον πλανήτη. Προσπαθούν λοιπόν πάση θυσία να την αποκτήσουν. Επειδή σου αρέσει και η ροκ μουσική πιστεύω θα εκτιμήσεις.

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
αυτές που έχω προτείνει κατά καιρούς και μούρχονται τώρα στο μυαλό
ιταλική πάρα πολύ πετυχημένη κωμωδία
Η ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ

Σκανδιναβική επίσης πολυ καλή στο ΝΕΤΦΛΙΞ
ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΑς(WITH YOUR PERMISSION)

Σουηδική επίσης στο ΝΕΤΦΛΙΞ
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟΡΑΝ

πάλι στο ΝΕΤΦΛΙΞ εμένα μου άρεσε ,όχι και τόσο πετυχημένη όπως οι προηγούμενες
COCKPIT

Kαι πολυ πολύ καλή,ισπανική την είδα στην ΕΡΤFLIX,ΔΕΝ ξέρω αν την έχει ακόμα
ΤΡΕΙς ΓΑΜΟΙ Σ ΕΝΑ ΜΗΝΑ

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
To αργεντίνικο Relatos Salvajes είναι το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό. Και πάρα πολλές κουβανικές βέβαια.

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
To αργεντίνικο Relatos Salvajes είναι το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό
Εξαιρετικό, υπερθεματίζω.

Και πάρα πολλές κουβανικές βέβαια.
Το θέμα με τις κουβανικές είναι πως τις βρίσκεις πολύ δύσκολα. Ακόμα και αν τις βρεις είναι σχεδόν αδύνατο να βρεις υπότιτλους στα ελληνικά. Ακόμα και Ισπανικούς υπότιτλους δυσκολεύομαι να βρω.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.389
Νεότερο μέλος
etspoetry

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom