evaT
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
Την είδα κ γω... απολαυστική και εξαιρετικός Darin όπως πάνταΓιατι ειμαι fan του Darin , μολις ειδα την τελευταια του ταινια Heroic Losers
Την είδα κ γω... απολαυστική και εξαιρετικός Darin όπως πάνταΓιατι ειμαι fan του Darin , μολις ειδα την τελευταια του ταινια Heroic Losers
Μηπως εννοεις τον «Αορατο επισκεπτη» ;;τη δεύτερη στη σειρά του Paulo Oriol μετά το «Νυχτερινό επισκέπτη»
H long version του Nymphomaniac στην Ελλάδα προβλήθηκε σε αίθουσα μόνο 1 φορά: Στις Νύχτες Πρεμιέρας του 2018 και μάλιστα σε ενιαία προβολή πεντέμισι ωρών, η οποία μάλιστα ήταν sold out από πολλές ημέρες πριν. Όμως αυτή η long version της ταινίας κυκλοφόρησε σε dvd κανονικά κ μάλιστα είναι σε γενικές γραμμές ακόμα διαθέσιμηΕγώ έχω την εντύπωση ότι είδα το long version . Τις κατέβασα τότε μόλις πρωτοκυκλοφόρησαν. Με όλες τις ωμές σκηνές σεξ.
Εγώ το είδα...τώρα short η long δεν ξέρω, αυτό που ξέρω είναι ότι έφτασε κ περίσσεψεH long version του Nymphomaniac στην Ελλάδα προβλήθηκε σε αίθουσα μόνο 1 φορά: Στις Νύχτες Πρεμιέρας του 2018 και μάλιστα σε ενιαία προβολή πεντέμισι ωρών, η οποία μάλιστα ήταν sold out από πολλές ημέρες πριν. Όμως αυτή η long version της ταινίας κυκλοφόρησε σε dvd κανονικά κ μάλιστα είναι σε γενικές γραμμές ακόμα διαθέσιμη
Την είχα δεί παλαιότερα...συμφωνούμε(και πάλι!!)δυνατή σκληρή ταινία!η ερμηνεία ειδικά της πρωταγωνίστριας είναι εξαιρετική...Την είδα πριν από λίγο.
Πολύ καλή έως εξαιρετική η ταινία τα "Dronningen (Βασίλισσα - αγγλικός τίτλος: Queen of Hearts)", παραγωγής Δανίας-Σουηδίας, του έτους 2019, της Δανέζας May El-Toukhy. Την προτείνω ανεπιφύλακτα, ιδιαίτερα στους λάτρεις του σκανδιναβικού κινηματογράφου.
Η ιστορία αναφέρεται σε μια επιτυχημένη δικηγόρο και την αναστάτωση στη ζωή της που έφερε η μετακόμιση του γιου του συζύγου της από προηγούμενο γάμο.
Στιβαρό, σκληρό δράμα χαρακτήρων, όπως ίσως μόνο ο σκανδιναβικός κινηματογράφος καταφέρνει.
Τα είδα κ γω....πόσο μπροστά όμως οι Αμερικάνοι σε ιδέες μάρκετιγκ κ όχι μόνο. Είχαν κινηματογραφικό συνεργείο από τότε να καταγράφει στιγμές της ομάδας κ των παιχτών ξεχωριστά λες κ ήξεραν ότι ο Τζόρνταν θα γινόταν σούπερσταρ και ακόμα ο Σκότι Πιπεν, ο Ρόντμαν ο Κούκοτς κι αλλοι υπερπαιχτες θα πουλούσαν εν έτη 2020 σε ντοκυμαντέρ όπως το παγωτό σε νηπιαγωγείο....Δεν το εχω παρακολουθησει ενδελεχως το θεμα οποτε αν ξαναπροταθηκε σορρυ. Παντως εχω να προτεινω το last dance ντοκιμαντερ για τον Μαικλ Τζορνταν στο Νετφλιξ. Βγηκαν τα συο πρωτα επεισοδια και τα ειδα με την μια, καραγουσταρα περιμενω να βγουν τα επομενα πως και πως . Δειτε τα ακομα κι αν δεν ειστε μπασκετικοι (ουτε εγω ειμαι) , εμενα μου αρεσαν παρα πολυ τα πρωτα δυο.
Ενταξει την απεριοριστη προσβαση στο συνεργειο την δωσανε το 1997 που ηταν ηδη σουπερσταρ ο Τζορνταν. Το παραξενο ειναι που δεχτηκανε (η ομαδα). Αλλα ναι ηταν πολυ ωραια ιδεα, συμφωνω σε ολα τα αλλα! Και εχει και πολλα φλασμπακ!Τα είδα κ γω....πόσο μπροστά όμως οι Αμερικάνοι σε ιδέες μάρκετιγκ κ όχι μόνο. Είχαν κινηματογραφικό συνεργείο από τότε να καταγράφει στιγμές της ομάδας κ των παιχτών ξεχωριστά λες κ ήξεραν ότι ο Τζόρνταν θα γινόταν σούπερσταρ και ακόμα ο Σκότι Πιπεν, ο Ρόντμαν ο Κούκοτς κι αλλοι υπερπαιχτες θα πουλούσαν εν έτη 2020 σε ντοκυμαντέρ όπως το παγωτό σε νηπιαγωγείο....
Φανταστείτε να είχαμε αντίστοιχα ντοκουμέντα από την ανοδο της Εθνικής μας μπάσκετ κ την κατάκτηση του ευρωπαϊκού το 1987! Να βλέπαμε στιγμές προπόνησης του Γκάλη, του Γιαννάκη κ τ αλλά τα παιδιά.
Καλά τον Γκάλη να μιλάει σε μικρόφωνο κ να δίνει συνέντευξη τότε ήταν από μόνο του ντοκουμέντο
Φανταστική σειρά μη τη χάσετε!
την είδα τελικά στο dailymotion σ ευχαριστώ πολύ! Φυσικά πρωτότυπη και υπέροχη όπως όλες οι ταινίες του Darin....Καλησπέρα, ο τίτλος είναι "Un cuento chino" και βρίσκεται εύκολα, πχ στο dailymotion με ελληνικούς υπότιτλους.