fenia42
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Азербайджан
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Τα έχεις παρα πολύ μπλεγμένα στο μυαλό σου. Τι σχέση έχει το μέγεθος του πέους ενός άντρα με τα πατριαρχικά πρότυπα που προβάλλει ο Σεφερλής; Ποιος σου είπε ότι αν μια γυναίκα απορρίψει έναν άντρα επειδή δε της κάνει «ανατομικά» θα τον χλευάσει κι ολας και που κολλάνε οι μαύροι της Αμερικής εδώ;;Το να μην θεωρεις αστειο ή ταλαντούχο τον Σεφερλη το καταλαβαινω, το να θεωρεις επικινδυνο και χυδαιο το χιουμορ του το βρισκω υπερβολικο! Η σατιρα δεν εχει ορια! Θες να μου πεις οτι εσυ δεν εχεις δωσει χυλοπιτα σε καποιον επειδη ειναι υπερβαρος ή επειδη ηταν κοντος ή επειδη δεν σε ικανοποιουσε το μεγεθος του πεους του, ή εκει δεν πιανει ρατσισμος; Επικινδυνο ειναι να θελουμε να καταργησουμε την τεχνη ή να κυνηγαμε με μηνυσεις εκφρασεις που προσβαλουν μειονοτητες και υποκριτικο οταν την ιδια ωρα δεν ειναι αναγνωρισμενα τα δικαιωματα τους! Στις ΗΠΑ οι αστυνομικοι κανουν συνεχως ελεγχους σε μαυρους (πολυ πιο συχνα απο οτι σε λευκους) βαζοντας τους εξαντλητικα προστιμα για οδηγικες παραβασεις ή αλλες μικροπαραβασεις που δεν εχουν λεφτα να πληρωσουν με αποτελεσμα να γεμιζουν οι φυλακες με μαυρους για μικροπαραβασεις, οι πιθανοτητες να σου συμβει αυτο ενω εισαι λευκος ειναι ελαχιστες! Την ιδια ωρα στην Αμερικη εχουν συζητηση για το αν πρεπει να αποκαλουν με το ουδετερο τους Τζεισον- Αντιγονη (δεν το λεω ειρωνικα απλα δεν ξερω το ονομα αυτης της ομαδας) της Αμερικης! Οταν ο ρατσισμος εφαρμοζεται απο το κρατος και καταλυει την ισονομια οπως γινεται με τους μαυρους στις ΗΠΑ, ή οπως γινεται με την απαγορευση υιοθεσιας παιδιων απο ομοφυλοφιλους, ή με την μη απονομη υπηκοοοτητας σε χρονια μεταναστες στην χωρα μας τοτε ναι ειναι επικινδυνο! Το με τι θα κανουμε πλακα ομως το τι μας αρεσει στο θεατρο και στο σινεμα και το τι επιφυλαξη εχει καθε ανθρωπος απεναντι σε μια κοινωνικη ομαδα ειναι δικο του θεμα! Καλλιστα μπορει μια γυναικα να με απορριψει γιατι δεν την ικανοποιει το μεγεθος του αντρικου μου μοριου και να με χλευασει για αυτο, εγω να εκφρασω αρνητικη αποψη για την ιδιαιτερη καστα των ταξιτζηδων, εσυ να εχεις επιφυλαξη απεναντι σε ομοφυλοφιλους ή κοντους γιατι θεωρεις οτι εχουν κομπλεξ, εγω απεναντι σε παχυσαρκους, ο φιλος μου ο Θανασης απεναντι σε Αλβανους και παει λεγοντας. Το θεμα ειναι να ειμαστε ολοι ισοι απεναντι στον νομο!