manolism
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνία
7 Days in Entebbe, ωραια ταινια και γινεται ακομα πιο ενδιαφερον καθως βασιζεται σε αληθινα γεγονοτα, δεν κουραζει και σε κραταει ως το τελος.
Ρε παιδιά γράψτε και 2 λόγια. Τι αφορά η ταινία; Την κακοποιηση των ζωων; Το σύνδρομο του Ιρακ; Την υιοθέτηση παιδιών από τρανσέξουαλ; Δεν έχει νόημα το σχόλιο χωρίς έστω μια ιδέα της θεματολογίας.7 Days in Entebbe, ωραια ταινια και γινεται ακομα πιο ενδιαφερον καθως βασιζεται σε αληθινα γεγονοτα, δεν κουραζει και σε κραταει ως το τελος.
Αφορά την αεροπειρατεια του αεροσκάφους της air France το καλοκαίρι του 1976 από Παλαιστίνιους, το οποίο οδηγήθηκε στο Εντεμπε της Ουγκάντας. Άπό τις πιο "καραμπινατες" αεροπειρατειες όλων των εποχών (κ με νεκρούς). Δυστυχώς την ταινια δεν την έχω δειΡε παιδιά γράψτε και 2 λόγια. Τι αφορά η ταινία; Την κακοποιηση των ζωων; Το σύνδρομο του Ιρακ; Την υιοθέτηση παιδιών από τρανσέξουαλ; Δεν έχει νόημα το σχόλιο χωρίς έστω μια ιδέα της θεματολογίας.
Τώρα μου ακούγεται τρομερά ενδιαφέρουσα.Αφορά την αεροπειρατεια του αεροσκάφους της air France το καλοκαίρι του 1976 από Παλαιστίνιους, το οποίο οδηγήθηκε στο Εντεμπε της Ουγκάντας. Άπό τις πιο "καραμπινατες" αεροπειρατειες όλων των εποχών (κ με νεκρούς). Δυστυχώς την ταινια δεν την έχω δει
Ρε παιδιά γράψτε και 2 λόγια. Τι αφορά η ταινία; Την κακοποιηση των ζωων; Το σύνδρομο του Ιρακ; Την υιοθέτηση παιδιών από τρανσέξουαλ; Δεν έχει νόημα το σχόλιο χωρίς έστω μια ιδέα της θεματολογίας.
Αν όμως η ταινία αφορούσε τρανσέξουαλ γονείς στο Ιράκ που υιοθετούν παιδιά ενώ ταυτόχρονα κακοποιούν ζώα? Πιο ενδιαφέρουσα σίγουρα.Τώρα μου ακούγεται τρομερά ενδιαφέρουσα.
Κι εσύ στο πατάρι τις έχεις, ε;Και εμένα το ίδιο (αν κ οι κριτικές στην IMDb δεν φαίνονται κ οι καλύτερες). Θα κοιτάξω να την κατεβάσω
Είσαι Θεός!!!Κι εσύ στο πατάρι τις έχεις, ε;
Με ψήσατε να τη δω κι εμένα χτες. Κακογυρισμένη ταινία θα έλεγα, ευτυχώς τη σώζει το σενάριο που είναι ούτως ή άλλως αληθινό. Ο σκηνοθέτης δεν έχει βρει σίγουρα το δρόμο του, προσπαθεί να κάνει κάτι καλλιτεχνικές προσθήκες που δε του βγαίνουν με τίποτα, υπάρχουν καρέ άσχετα και αδιάφορα και προσπαθεί καν συνδέσει παράλληλες ιστορίες αλλά .. δε του βγαίνει.Αφορά την αεροπειρατεια του αεροσκάφους της air France το καλοκαίρι του 1976 από Παλαιστίνιους, το οποίο οδηγήθηκε στο Εντεμπε της Ουγκάντας. Άπό τις πιο "καραμπινατες" αεροπειρατειες όλων των εποχών (κ με νεκρούς). Δυστυχώς την ταινια δεν την έχω δει
Μου κίνησες την περιέργεια και είδα την ταινία,μου άρεσε καιUncut gems απο Neflix με βαθμολογια 8/10 στο imdb
Πραγματικα ενας απιστευτος Adam Sandler,απορω γιατι δεν ειναι εστω υποψηφιος για το Οσκαρ ερμηνειας!!
Οποία έκπληξις! Η ταινία του Σεφερλή σάρωσε στα εισιτήρια. Απίστευτο πραγματικά που το φιλοθεάμον κοινό που κατακλύζει κάθε καλοκαίρι το Δελφινάριο, αυτοί οι μύστες της έβδομης τέχνης, οι θιασώτες της κουλτούρας, αποφάσισαν να τον επιβραβεύσουν για την "καλλιτεχνική" δουλειά του: Για την ομοφοβία, το σεξισμό, τη Χριστιανοταλιμπανίαση και το ρατσισμό που πρεσβεύει χρόνια τώρα ο συγκεκριμένος "διασκεδαστής". Ο αγαπημένος "καλλιτέχνης" του κάθε κυρ Παντελή, κάθε νοικοκυραίου. Ο ίδιος που έκανε τηλεόραση μια εικοσαετία...Με επιτυχία, ε; Μην ξεχνιόμαστε.Το τελευταίο πόνημα του "ταλαντουχου Έλληνα κωμικου".
"Ο ανατρεπτικός Μάρκος Σεφερλής παρουσιάζει την πρώτη του ταινία “Χαλβάη 5-0” συνεχίζοντας την κωμική παράδοση που έχει δημιουργήσει τόσο στο Θέατρο όσο και στην τηλεόραση. Σε σκηνοθεσία του Mάνου Καμπίτη και σενάριο του Μάρκου Σεφερλή, η ταινία “Χαλβάη 5-0” τοποθετεί στον πυρήνα της μία ιστορία μυστηρίου για να δοκιμάσει εκ νέου, μέσα από απρόοπτα και ακραία γνώριμες καταστάσεις, τη δομή της σύγχρονης κωμωδίας"