• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Κινηματογραφική κουβέντα....

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Οσο για τον"Νυχτερινό Ανταποκριτή"(βρε Νedela έδωσες τον τίτλο στα αγγλικά και δεν το κατάλαβα χιχι για να το σχολιάσω πιο πάνω) .Iσως είχα διαβάσει πολύ καλά σχόλια και περίμενα κατι παραπάνω δεν ξέρω σαν ταινία οκ καλή δεν ξετρελλάθηκα,η ερμηνεία του πρωταγωνιστή πολύ καλή!αυτός στηρίζει την ταινία.
Έχω ένα κόλλημα με τον πρωτότυπο τίτλο των ταινιών γιατί συνήθως η μετάφραση στα ελληνικά είναι για τα πανηγύρια...:D
Κι εγώ εννοείται δεν ξετρελλάθηκα (αφού είπαμε τα γούστα μας είναι πολύ κοινά στις ταινίες), είναι κλασσική φάση για χάζεμα και ποπκορν αλλά έχω μια αδυναμία στον Jake το ομολογώ!

Την ίδια μέρα είδα το"Αrgo"(δεν το είχα δει στον καιρό του) όπου κι εκεί οι ήρωες Αμερικάνοι με επικεφαλής έναν πολύ καλό ερμηνευτικά Μπεν Αφλεκ σώζουν ομήρους στην Τεχεράνη.
Αρνούμαι να τη δω ακόμα και με αντάλλαγμα ένα καφάσι μπύρες!!!:bleh:

Επίσης την Πέμπτη 15/01 έχουμε και την πρεμιέρα του νέου ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου ''Agora''

http://www.exandasdocumentaries.com/gr/exandas/exandas-news/386--agora-15-

Ενδιαφέρουσα και η συνέντευξη του δημοσιογράφου.
http://tvxs.gr/news/sinema/o-giorgos-aygeropoylos-mila-gia-agora-tin-krisi-tis-ekloges

interted

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ράφτινγκ στον Ουρουμπάμπα
Το Timbuktu, η ταινιάρα του Sissako πάει για Όσκαρ... καλή έκπληξη!

ps. Παρ' όλ' αυτά μεγάλη έκπληξη που δεν είναι μεσα η Χειμερία Νάρκη. http://www.imdb.com/title/tt2758880/ ... Όχι στις ξενόγλωσσες, αλλά στην κατηγορία της καλύτερης σκηνοθεσίας θα έπρεπε κατά την γνώμη μου

Last edited:

panpan

Member
Ειδα το "Fury" με τον Μπραντ Πιτ:Ταινία που εκτυλίσσεται στα τέλη του Β Παγκόσμιου Πολέμου και αναφέρεται στον ηρωισμό μιάς ομάδας αμερικανών στρατιωτών μέσα σ ενα τανκ.Προβάλλεται πολύ και υπερ του δέοντος θα έλεγα η ωμότητα και η αγριότητα του πολέμου μ εναν Μπραντ Πιτ αναπόφευκτα σκληροτράχηλο αλλά και με την ανθρώπινη του πλευρά...
Ενώ σαν ηθοποιός γενικά μου αρέσει και με βάση κριτικές που είχα διαβάσει περίμενα το κάτι παραπάνω δεν το είδα στην ταινία.Πολλά στοιχεία υπερβολής ,τραβηγμένο από τα μαλλιά σε πολλά σημεία...
Λες να μην την δω καλύτερα;

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Λες να μην την δω καλύτερα;
Κύττα αν δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις...ή σε τρώει η περιέργεια η είσαι σούπερ φαν του Μπράντ Πίτ δές την,αλλιώς ασχολήσου με κάτι άλλο,βέβαια γούστα είναι αυτά και μπορεί σε κάποιους να άρεσε η ταινία.

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
απολαυστικό το βιογραφικό ντοκιμαντέρ ο κήπος του γιάλομ οχι όμως κ χορταστικό.
ο γνωστος συγγραφέας κ ψυχοθεραπευτής μας ...ταξίδεψε στις σκέψεις του για την ζωή
υπέροχο και το σάουντρακ

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
http://www.imdb.com/title/tt2338151/

Δεν είναι μια απλή ταινία: είναι ένα ινδικό διαμάντι. Ιδανική για προβληματισμό και ταυτόχρονα ψυχαγωγία και διασκέδαση. Ευπεπτη, ανάλαφρη, καλοδουλέμενη, ευστοχη, ειρωνική, δηλητηριο πασπαλισμένο με ζάχαρη.
Αφιερωμένη στους νοσταλγούς των Μοντι Παιθονς, στους απανταχού ρασιοναλιστές, στους λατρεις της απλούστευσης της θρησκείας, στους αγαπητικούς των γκουρού, στους αμφισβητίες της θρησκευτικής ιεροτελεστίας, στους έχοντες δευτερες σκέψεις για την ορθή εφαρμογή των χριστιανικών ή μη πεποιθήσεων, στους μουσουλμάνους, ορθόδοξους, καθολικούς , ινδουιστές και πασης φυσεως πιστούς.
Αν μη τι άλλο δείτε τη, για να απολαύσετε σκηνή στην οποία ο πρωταγωνιστής αγοράζει 2 μπουκάλια κρασί, για να τα προσφέρει σε μουσουλμανικό τέμενος.

ΥΓ. Αυστηρώς ακαταλληλη για φανατισμένους

James

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανατολική Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ένα μείον και από εμένα στο Fury. Aδιάφορο στην καλύτερη.

Συγκλονιστική στιγμή όταν ένα μέλος του πληρώματος μιλά ισπανικά, και παίρνει την απάντηση του Μπράντ : " ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΧΗΜΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ!" . Εντάξει, σου σηκώνεται η τρίχα. Τουλάχιστον.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom