• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κεφάλαιο: Patrick

Πιστεύετε ότι έχει νόημα να συνεχίσω να γράφω για αυτόν;

• Total voters
    18

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Μέρος 3ο: Ατάκες, συμβάντα και τα προσωπικά μου σχόλια

Ας αρχίσουμε λοιπόν από τις ατάκες του
(Προειδοποίηση1: οι περισσότερες από αυτές αφορούν…το «κρεβάτι» για να το θέσω ευγενικά
Προειδοποίηση 2: σαφώς το να τα περιγράφω εγώ χάνουν τουλάχιστον το μισό από το να τον ακούς αυτόν να τα λέει με τον δικό του μοναδικό και καταθλιπτικό τρόπο. Δεν τα λέει χαμογελώντας, αλλά με κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα και με ένα βαριεστημένο ύφος)

Βρισκόμαστε σε ένα σταθμό u-bahn αργά το βράδυ, ο Ουαλός, ο Πάτρικ, μία κοπέλα summerstudent και εγώ. Ήταν εκείνες οι μέρες που δεν μου μιλούσε μετά το περιστατικό που έγινε μεταξύ μας, αλλά ήταν η πρώτη φορά που είχαμε ξαναρχίσει να βγαίνουμε όλοι μαζί. Σε κάποια φάση λοιπόν, δεν μιλάει κανείς, απλά περιμένουμε να έρθει το τρένο. Γυρνάει απότομα στην κοπελίτσα και της λέει:
-Πώς σκέφτεστε;
-Ορίστε;
-Πώς σκέφτεστε; Εννοώ εσείς οι γυναίκες!
-Τι εννοείς;
-Εννοώ πώς, με ποιόν τρόπο σκέφτεστε;
-Ε…ξέρεις, συγγνώμη που θα σε απογοητεύσω, αλλά έχουμε και εμείς μυαλό. Και το χρησιμοποιούμε!
-….(μούγκα αυτός για λίγο, εγώ με τον Ουαλό να γελάμε, γιατί ξέρουμε τι κουλά πετάει ώρες ώρες) Ναι…δηλαδή..τι σκέφτεστε τώρα εσείς οι δύο; Τι σκέφτεστε όταν σκέφτεστε;
-Διάφορα..εξαρτάται! Η καθεμιά σκέφτεται τα δικά της. Τι θέλεις να πεις; Κάτι δεν καταλαβαίνω.
-Να ρε παιδί μου, θέλω να μάθω πώς και τι έχετε στο μυαλό σας. Σκέφτεστε για παράδειγμα συνέχεια το σεξ σαν εμάς τους άντρες;
………κόκαλο η κοπέλα!!! :shock:
Επεμβαίνει ο Ουαλός:
-Καλέ! Δεν τα ρωτάμε αυτά σε μικρά παιδιά! Και μάλιστα σε κοπέλες!
-Και πού να το ξέρω εγώ; Εγώ απλά θέλω να μάθω πώς σκέφτονται! Δεν μου απάντησε όμως. Για πες, θέλω να ξέρω…
-Τι να σου πω, δεν μπορώ να απαντήσω εκ μέρους όλων των γυναικών. Εξαρτάται από την κοπέλα!

Τη φρίκαρε όμως τόσο την κοπελίτσα, που μέχρι να φτάσουμε στον προορισμό μας, δεν ξαναμίλησε!

Πάλι έχουμε βγει για ποτό, και τσουγκράμε τα ποτήρια μας εγώ με τον Πάτρικ. Ο ένας της παρέας με μαλώνει:
-Μαρία, δεν το κάνεις σωστά! Όταν τσουγκράμε τα ποτήρια, ΠΑΝΤΑ κοιτάμε τον άλλον στα μάτια. Πρώτον είναι αγένεια να μην το κάνεις αυτό στη Γερμανία και δεύτερον ξέρεις τι λένε: αν δεν κοιτάς τον άλλον στα μάτια όταν τσουγκράς, θα έχεις 7 χρόνια κακό σεξ
Γελάει ο Πάτρικ: τι λες ρε συ…αυτό είναι βλακεία! Εγώ κοιτάω πάντα τον άλλο στα μάτια και έχω να κοιμηθώ με κάποια κάτι αιώνες! Άσε που κάποτε που μου το είχαν ξαναπεί, δεν είχα κοιμηθεί με καμία για 6 χρόνια! Και μετά από 6 χρόνια…μετά από 3 τεκίλες κοιμήθηκα με κάποια! Τώρα καλό ήταν, κακό ήταν, δεν θυμάμαι… Αλλά το έκανα! Άλλωστε δεν υπάρχει καλό και κακό σεξ! Είτε γίνεται είτε όχι. Και αυτό που ξέρω είναι ότι το οφείλω στην τεκίλα και όχι γιατί κοίταζα την άλλη στα μάτια!

Συγγνώμη αλλά τώρα πρέπει να την αφήσω την περίπτωσή του για λίγο, να πάω να τελειώσω και άλλα πιο σοβαρά καθήκοντα…. Θα προσπαθήσω να επανέλθω σχετικά σύντομα (+-3 μέρες):rolleyes:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Χμμμ! Τωρα εξηγουνται πολλα! Πως να μην ειναι καταθλιπτικος ο ανθρωπος!
Προσεχε ομως κοριτσι μου, γιατι νομιζω οτι κανει εκκληση στα φιλανθρωπα σου αισθηματα (η ενδεχομενως οποιασδηποτε αλλης!).

getxowoman

Member
Μπορει να εχω χασει καποιο κεφαλαιο, αλλα μας εχεις πει τι σου εχει κανει ο τυπος και μας γραφεις για αυτον; Γιατι καπου λες δε μιλαγατε για ενα διαστημα! Αν το εχεις γραψει ηδη, τοτε στειλε μου το να το διαβασω.

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Χμμμ! Τωρα εξηγουνται πολλα! Πως να μην ειναι καταθλιπτικος ο ανθρωπος!
Προσεχε ομως κοριτσι μου, γιατι νομιζω οτι κανει εκκληση στα φιλανθρωπα σου αισθηματα (η ενδεχομενως οποιασδηποτε αλλης!).
α μπα...εγώ μόνο για να του δίνω φάπες νοερά είμαι...όπως και κάθε γυναίκα βέβαια (αυτό τώρα μου θύμισε άλλο ένα περιστατικο που εγινε την Παρασκευή..:bleh:)

@getxowoman
http://www.travelstories.gr/h-%E6%F...EC%E1%ED%EF%DF-%EA%E1%E9-%F0%E9%EF%F4%FC.html
κυρίως αυτά που λέω στο μήνυμα 5. Μετά από αυτό ξεκίνησαν όλα...

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Με ολα αυτα που γραφεις μου επιβεβαιωνεις οτι μου ειχαν πει για τη Γερμανια: οτι σε ορισμενους τομεις (μεσα σε αυτους και η Φυσικη-απο φιλη μου μαλιστα φυσικο με σπουδες στη Γερμανια) οι Γερμανοι θεωρουν οτι η γυναικα πρεπει να καλυπτει τα τρια Κ και τιποτε αλλο.
Δηλαδη Kindern, Kuchen, Kirche.
ΥΓ. Τελικα η φιλη μου δεν τους αντεξε και εφυγε για αλλου να κανει καριερα.

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
Ο περι ου ο λογος,ούτε καταθλιπτικός είναι ούτε τίποτα. Ένας μισογύνης του κερατά είναι και πρόσεξε γιατί πίσω από αυτό κρύβεται συνήθως μία λανθάνουσα ομοφυλοφιλία. Δεν αξίζει να αναπαραγεις και έτσι να δίνεις αξία στις βλακείες του.

jkourkoulis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Erasmus στο Παλέρμο!
Ταξίδι-Όνειρο
χεχε
Ο περι ου ο λογος,ούτε καταθλιπτικός είναι ούτε τίποτα. Ένας μισογύνης του κερατά είναι και πρόσεξε γιατί πίσω από αυτό κρύβεται συνήθως μία λανθάνουσα ομοφυλοφιλία. Δεν αξίζει να αναπαραγεις και έτσι να δίνεις αξία στις βλακείες του.
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι είναι τόσο απλό να χαρακτηριστεί. Η περίπτωσή του (αν και δεν έχω τέτοιου είδους γνώσεις) φαίνεται πολύ περίεργη και έχει ενδιαφέρον από την άποψη ότι μαθαίνουμε ότι ακόμα και άτομα που μπορεί να θεωρούμε κάποιου κύρους (λόγο της καριέρας τους κ.α.) μπορεί να κρύβουν κάτι (αχαρακτήριστο και ακατανόητο ίσως) βαθιά μέσα τους. Και μόνο το παραπάνω παράδειγμα μπορεί να μας κάνει να καταλάβουμε πόσο τυχεροί είμαστε.

tita

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
@ΕΡΣΗ: ακριβώς αυτό! ειδικά στις θετικές επιστήμες. Και μου το είπαν και ξεκάθαρα, μπροστά μου. Οπότε και εγώ ακολούθησα τα βήματα της φίλης σου. ΟΚ, καλή η Γερμανία και το Βερολίνο, αλλά στον επαγγελματικό τομέα δεν τα ανέχομαι αυτά. Κάποιος μου είπε "μα με το να φύγεις τους δίνεις πάτημα". Δεν το βλέπω έτσι. Έτσι ήταν και έτσι θα είναι πάντα αυτοί (ειδικά οι bosses), και το χειρότερο είναι οτι πολλοί από αυτούς δεν το θεωρούν κακό. Το θεωρουν δικό μας πρόβλημα και όχι δικό τους, παρόλο που αυτοί το δημιουργούν αυτό. Και το λέω με σιγουριά, γιατί το συζήτησα με αρκετούς εκεί όταν έζησα τέτοιες άσχημες στιγμές, και οι μεν Γερμανοί δεν το παραδέχονταν, οι μεν ξένοι μου είπαν: "δεν το συνειδητοποιούν καν. Νομίζουν ότι αυτό είναι το σωστό, γιατί έτσι έχουν μάθει. Ότι η θέση της γυναίκας είναι στην κουζίνα και στο κρεβάτι. Και πού να δεις τι γίνεται σε μικρότερες πόλεις! Ενώ στην προκήρυξη θεσεων δηλώνουν οτι στηριζουν τις γυναικες, μετά τις κάνουν τρομερό ψυχολογικό πόλεμο". Ανοίξαμε μεγάλο θέμα τώρα....
Για να μην τους αδικώ τελείως, να πω μονο ότι στην καθημερινότητα τις σέβονται πολύ τις γυναίκες, αλλά σε αυτό το χώρο, επαγγελματικά τις ταπεινώνουν!

@pigi dikaiou: κι εγώ αυτό πιστεύω για το θέμα της ομοφυλοφιλίας. Αλλά (νομίζω) έχω γράψει αλλού την άποψή του για αυτό το θέμα... οπότε μάλλον πείστηκα ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να γίνει γκέι.
Αλλά για την αναπαραγωγή των συμβάντων/λεγομένων: το κάνω για ...προς γνώσην και συμμόρφωση. Η αλήθεια είναι ότι κάτι παρόμοιο δεν έχω συναντήσει στην Ελλάδα (οκ εναν παρομοιο εχω συναντησει, αλλά εκεινος ειναι λίγο πριν το ψυχιατρείο, πραγματικά, παίρνει και φάρμακα). Πιστεύω όμως ότι είναι καλό (για εμένα τουλάχιστον ήταν) να βλέπεις/μαθαίνεις και για τέτοιους ανθρώπους, ώστε να γίνεσαι και εσύ καλύτερος, αλλά να εκτιμάς και περισσότερο κάποια πράγματα, αποφεύγοντας κάποια άλλα. Νομίζω ότι μετά από αυτόν, προσέχω πολύ περισσότερο πάνω σε τι άνθρωπο θα πέσω. Και το κακό βέβαια για αυτούς είναι ότι πλέον δεν ανέχομαι πολλά που πριν έλεγα "ε ενταξει". Ο φόβος φυλάει τα έρμα:D

@ Γιάννης: συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Και αυτός είναι ένας ακόμα λόγος που σκέφτομαι διπλά τώρα τις επαγγελματικές μου κινήσεις. Διότι καλή η έρευνα, καλή η Γερμανία, αλλά βλέποντας έναν άνθρωπο στα 37 του, που ξεκίνησε με τόσες προοπτικές, βλέπω πόσο εύκολο είναι να απομονωθείς από όλα τα άλλα και να σου γυρίσει μπούμεραγκ. Θα φανεί ακραίο ίσως αυτό που θα πω, αλλά ειναι η αλήθεια:
όταν τον είχα πρωτογνωρίσει, πριν μάθω τι κουμάσι είναι:bleh:, έβλεπα ότι ειχαμε πολλά κοινά. Στον τρόπο σκέψης, στον εγωισμό, στη λατρεία για την αστροσωματιδιακή φυσική, στην κοσμοθεωρία μας κλπ. Και βλέποντάς τον, έβλεπα τον εαυτό μου σε 10 χρόνια από τώρα. Γιατί έχει κάνει όσα ήθελα να κάνω εγώ, όσα είχα στόχο τότε,κουβαλώντας τα ίδια μυαλά. Και βλέποντάς τον μετά, πώς είναι στην πραγματικότητα, πού έχει οδηγηθεί μετά από όλα αυτά, αναθεώρησα τα επαγγελματικά μου όνειρα και τους στόχους μου στη ζωή. Έθεσα άλλες προτεραιότητες στη ζωή μου. Και ταυτόχρονα αυτό με επηρέασε και σε προσωπικό επίπεδο και στο πώς βλέπω τους άλλους ανθρώπους, όπως είπα, στο τι να εκτιμώ, στο τι ΔΕΝ θέλω κλπ.

Είναι μεγάλο σχολείο η ζωή και τα ταξίδια...

muya

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή
tita, εχω διαβασει σχεδον ολα οσα εχεις γραψει η αληθεια ειναι οτι ακομα δυσκολευομαι να καταλαβω τι ακριβως συμβαινει με αυτον τον τυπο. εννοω απο την πλευρα σου, δεν εχω καταλαβει ακομα τι γνωμη εχεις σχηματισει γι' αυτον γιατι απο ολα οσα λες φαινεται σα να σου εχει κανει τρομερη εντυπωση η σταση του και ο χαρακτηρας του!
Εμενα μου φαινεται ενας κομπλεξικος τυπος (οπως πολλοι εκει εξω) που εξαλλου για να διαλεξει στη ζωη του να κανει τοσα πολλα καποια αλλα δε θα μπορεσε να τα ζησει (λογικο ειναι). Επισης μου φαινεται οτι μια κοπελα μεσα σε μια παρεα αντρων πολλες φορες ξαφνιαζεται με αυτα που ακουει (μου εχει συμβει κι εμενα πολυ καιρο πριν). Απο εκει και περα... δεν καταλαβαινω κατι αλλο (ισως απο την εισαγωγη σου να περιμενα πολυ περισσοτα γι' αυτο το λεω!)

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Πάντως το ότι παίρνει φάρμακα ψυχιατρικά δεν είναι και τρομερό,νάξερες μόνο πόσους γιατρούς γνωρίζω που παίρνουν ψυχοφάρμακα και αν τους δείς δεν καταλαβαίνεις ότι έχουν κάτι ,αντιθέτως μάλιστα ασκούν την Ιατρική τους κανονικά και μάλιστα θεωρούνται και πολύ καλοί (και συνήθως και είναι)στην δουλέιά τους.

toumpiotis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES
Πάντως γιατί έχει σημασία για σένα η γνώμη μας σχετικά με το να ή μην συνεχίσεις να γράφεις γιαυτόν ?
Εσύ τι πιστεύεις πρέπει ή όχι ? και γιατί ?

Lyda

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΚΑΛΜΥΚΙΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
νάξερες μόνο πόσους γιατρούς γνωρίζω που παίρνουν ψυχοφάρμακα και αν τους δείς δεν καταλαβαίνεις ότι έχουν κάτι ,αντιθέτως μάλιστα ασκούν την Ιατρική τους κανονικά και μάλιστα θεωρούνται και πολύ καλοί (και συνήθως και είναι)στην δουλέιά τους.
Επισης πολλοι απο αυτους που θεωρουνται κορυφη στον κλαδο της Ιατρικης ειναι ανυπανδροι και ατεκνοι και μαλιστα απο επιλογη τους, ψαξτο και θα δεις οτι ισχυει

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom