Traveller
Member
Ρε Γιώργο δύο μόνο παρατηρήσεις... το μοναδικό κανάλι της χώρας είναι το RCTV? Κρατικά κανάλια δεν υπάρχουν στη χώρα που να ενημερώνουν το λαό όπως λες για τα βασικά? Ακόμη αδυνατώ να καταλάβω πες με προβοκάτορα , βλάκα , χαζό, εμπαθή πως το κράτος θα κάνει κουμάντο στο μαγαζί μου. Εγώ πήρα άδεια για να ανοίξω ένα κανάλι πληρώ τις προυποθέσεις υποθέτω γιαυτό και την πήρα πληρώνω κανονικά τους φόρους μου στο κράτος είμαι λοιόν οκ από πλευράς μου. Γιατί πρέπει να με υποχρεώσει το κράτος να δείξω για ένα-δύο πέντε λεπτά ότι εκείνο γουστάρει? Εγώ γουστάρω να δείχνω κινούμενα σχέδια και μετά τα μεσάνυχτα τσόντες δεν γουστάρω να δείξω τα νοσοκομεία και τα λαικά έστω διατάγματα της κυβέρνησης, μαγαζί μου δεν είναι? υποχρεώνω κανέναν να με βλέπει με το ζόρι? είμαι νομιμος? πληρώνω τους φόρους μου? Δεν λέω ασφαλώς ότι οι καναλάρχες είναι θύματα αλλά ρε συ Γιώργο ο Τσάβες μόνο βλάκας δεν είναι είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι για να μην τους κλείνει ενω θα μπορούσε έχει τους λόγους του και επέτρεψέ μου να πιστεύω ότι αυτοί δεν είναι οι δημοκρατικές του ευαισθησίες...
Ο Τσάβες είναι νόμιμα εκλεγμένος αυτό είναι σωστό. Νομιμα εκλεγμένος όμως ήταν και ο Χίτλερ δεν μου λέει τίποτε αυτό. Ο τύπος αναγνωρίζω ότι έχει κάνει πολλά καλά στη χώρα του αλλά να χαρείς μην τον βγάζεις και αθώα περιστερά. Ένας επίορκος στρατιωτικός ήταν σαν τον δικό μας τον Παπαδόπουλο. Του δώσανε χάρη καλώς ή κακώς. Συνήθως βέβαια έτσι λέει ο κανόνας σε κάθε δημοκρατική χώρα ο κάθε επίορκος στρατιωτικός χάνει και τα πολιτικά του δικαιώματα. Στην περίπτωσή μας όχι μόνο δεν τα έχασε αλλά έβαλε υποψήφιος και παίρνει 60%. Κάτι περισσότερο από τον Χίτλερ στις αρχές της δεκαετίας του 30. Δεν θέλω να κάνω συγκρίσεις αλλά η καραμέλα με την δημοκρατική εκλογή έχει κι άλλη γεύση. Και το 17 οι Μπολσεβίκοι ξσήκωσαν τον κόσμο σε επανάσταση και 10 χρόνια αργότερα στο όνομα του λαού έσφαξαν κόσμο και κοσμάκι...
Γνωρίζω ότι κατέχεις τα της Βενεζουέλας άριστα αλλά το 40% που δεν τον θέλει είναι τόσο ηλίθιοι ή τόσο ζάμπλουτοι? Μήπως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση?
Ο Τσάβες είναι νόμιμα εκλεγμένος αυτό είναι σωστό. Νομιμα εκλεγμένος όμως ήταν και ο Χίτλερ δεν μου λέει τίποτε αυτό. Ο τύπος αναγνωρίζω ότι έχει κάνει πολλά καλά στη χώρα του αλλά να χαρείς μην τον βγάζεις και αθώα περιστερά. Ένας επίορκος στρατιωτικός ήταν σαν τον δικό μας τον Παπαδόπουλο. Του δώσανε χάρη καλώς ή κακώς. Συνήθως βέβαια έτσι λέει ο κανόνας σε κάθε δημοκρατική χώρα ο κάθε επίορκος στρατιωτικός χάνει και τα πολιτικά του δικαιώματα. Στην περίπτωσή μας όχι μόνο δεν τα έχασε αλλά έβαλε υποψήφιος και παίρνει 60%. Κάτι περισσότερο από τον Χίτλερ στις αρχές της δεκαετίας του 30. Δεν θέλω να κάνω συγκρίσεις αλλά η καραμέλα με την δημοκρατική εκλογή έχει κι άλλη γεύση. Και το 17 οι Μπολσεβίκοι ξσήκωσαν τον κόσμο σε επανάσταση και 10 χρόνια αργότερα στο όνομα του λαού έσφαξαν κόσμο και κοσμάκι...
Γνωρίζω ότι κατέχεις τα της Βενεζουέλας άριστα αλλά το 40% που δεν τον θέλει είναι τόσο ηλίθιοι ή τόσο ζάμπλουτοι? Μήπως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση?