• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Καταργείται η Αμερικάνικη Visa

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
εγω που σκέφτομαι να πάω Νεα Υόρκη δηλαδη το Δεκέμβριο θα χρειαστω visa η δεν θα χρειαστεί να μπω σε τέτοιες διαδικασίες?
αυτό που υπογράφτηκε δεν είναι δεσμευτικό ούτε χρονικά ούτε ουσιαστικά, οπότε βίζα βγάλε να σαι καλυμένος για καλό και για κακό

chania-2005

Member
Μπορουμε αραγε να μαθουμε με τηλεφωνο πχ στην Αμερικανικη Πρεσβεια ή καποιο αλλο τροπο, για το πότε θα γινει αυτο -αν γινει!;

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Βρε παιδιά μην τα λέμε 100 φορές. Προς το παρόν ΔΕΝ έχει καταργηθεί η απαίτηση για visa. ΘΑ καταργηθεί. Όταν καταργηθεί θα το γράψουμε εδώ, μέχρι τότε, όλοι βγάζουν visa.

axinos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Έτσι όπως τα κάνανε με αυτές τις αηδίες online επιβεβαίωσης αυτών που ΔΕΝ χρειάζονται βίζα, καλύτερα να μη μπούμε στο visa waiver programme και το λέω ειλικρινώς. Πιο απλή είναι η βίζα από αυτή την αηδία που φτιάξανε τώρα...
Δηλαδη τι ακριβως ειναι αυτο? Υπαρχει σε καποιο ποστ να το διαβασω?

chania-2005

Member
Βρε παιδιά μην τα λέμε 100 φορές. Προς το παρόν ΔΕΝ έχει καταργηθεί η απαίτηση για visa. ΘΑ καταργηθεί. Όταν καταργηθεί θα το γράψουμε εδώ, μέχρι τότε, όλοι βγάζουν visa.
Να στο ρωτησω τοτε αλλιως, γιατι σιγουρα ξερεις κι οποτε μπορεις να κρινεις καλυτερα απο μενα σε ο,τι αφορα γραφειοκρατικα περι αμερικης... Εσυ λοιπον στη θεση μου θα περιμενες μεχρι Οκτωβρη-Νοεμβρη πχ να δεις τι θα γινει με τη βιζα, (το ταξιδι θυμιζω ειναι προγραμματισμενο για Δεκεμβρη) ή μηπως ειναι ρισκο να παει μεχρι τοσο αργα? Θελω να πω, μηπως αν σε κοψουν τοτε -λιγο πριν το ταξιδι- δε θα χεις χρονο για ενσταση ή επαναλληψη αιτησης.. (δεν ξερω τι ακριβως μπορεις να κανεις σε τετοια περιπτωση, μπορει να λεω και μπαρουφες!)

mary_a

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Route 66
Να στο ρωτησω τοτε αλλιως, γιατι σιγουρα ξερεις κι οποτε μπορεις να κρινεις καλυτερα απο μενα σε ο,τι αφορα γραφειοκρατικα περι αμερικης... Εσυ λοιπον στη θεση μου θα περιμενες μεχρι Οκτωβρη-Νοεμβρη πχ να δεις τι θα γινει με τη βιζα, (το ταξιδι θυμιζω ειναι προγραμματισμενο για Δεκεμβρη) ή μηπως ειναι ρισκο να παει μεχρι τοσο αργα? Θελω να πω, μηπως αν σε κοψουν τοτε -λιγο πριν το ταξιδι- δε θα χεις χρονο για ενσταση ή επαναλληψη αιτησης.. (δεν ξερω τι ακριβως μπορεις να κανεις σε τετοια περιπτωση, μπορει να λεω και μπαρουφες!)
εγώ που προγραμματίζω όπως εσύ να πάω Δεκέμβρη, θα πάω στο ραντεβού που έχω για βίζα τέλη Ιουλίου. Αν καταργηθεί η βίζα καταργήθηκε, απλά θα χάσω τα 100 ευρώ, κι αν κάτι γίνει και δεν πάω, τι να πω...να μαστε καλά!

Randajad

Member
Επόμενο Ταξίδι
Europe - Madrid
Ταξίδι-Όνειρο
Iαπωνια - Αυστραλια
Δεν εχει αναφερθει παντως αν θα καταργηθει η εκδοση το ποσο μπορεις τελικα να παραμεινεις εκει.. θελει να το ψαξουμε λιγο νομιζω...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Είναι μεγάλο ρίσκο να περιμένεις ααααααααααααααααν και πόοοοοοοοοοοοοοοοτε θα καταργηθεί μια βίζα για την κατάργηση της οποίας ακούμε από την εποχή Σημίτη και μάλλον η υπόσχεση εκείνη ήταν... μακέτο! Οπότε καλύτερα δώσε τα 100 ευρώπουλα και θεώρησέ τα έξοδα ταξιδίου.

mpiftex

Member
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Πάντως και να καταργηθεί δεν πάει να πει πως θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα για τους ταξιδιώτες προς ΗΠΑ. Κρύβει και αυτό τα μυστικά του και τα ψιλά γράμματα. Φίλος μου Άγγλος που μένει πλέον στον Καναδά, δεν μπορεί να έρθει να με επισκεφτεί γιατί έχει ήδη μπει στις ΗΠΑ μια φορά και για να ξαναμπεί πρέπει πρώτα να βγει από την ήπειρο!! Τρέχα γύρευε δηλαδή. Και πόσες άλλες τέτοιες λεπτομέρειες θα υπάρχουν που δεν γνωρίζουμε!!

υγ. Οπότε τι να κάνω και'γω ο κακομοίρης, θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα πάω κάποια στιγμή στον Καναδά να τον επισκεφτώ!! :cool::haha::haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom