Tο θεμα ειναι μη δε διοριστω καθολου το Σεπτεμβρη! Τοτε να δεις τι θα πει τρεχω και δε φτανω! Κι ειναι πιθανο αυτο απ'οτι ακουω φετος. Να μη διοριστω καθολου δυσκολο, αλλα να αργησω και να παει πχ Νοεμβρης για να με καλεσουν πολυ πιθανο... Τοτε τι γινεται με τη βιζα? Αν εγω εχω κλεισει ραντεβου για Σεπτεμβρη-Οκτωβρη, οποτε και θα ειμαι ακομα ανεργη, κινδυνευω να κοπω? Μπορω μηπως να δηλωσω ψεμματα οτι δουλευω όπου και το προηγουμενο σχολικο ετος? Θα το διασταυρωσουν?Το θεμα ειναι μη διοριστει στου διαολου τον αλιμονο το Σεπτεμβρη και τρεχει και δε φθανει...
Μην εισαι και σιγουρος οτι θα καταλαβουν.....Εξηγησε τους πως λειτουργει το ελληνικο συστημα με τους αναπληρωτες και πιστευω θα καταλαβουν.
ψεμματα δεν θα ηταν οτι καλυτερο...κανεις δεν ξερει κατα ποσο τα διασταυρωνουν.Tο θεμα ειναι μη δε διοριστω καθολου το Σεπτεμβρη! Τοτε να δεις τι θα πει τρεχω και δε φτανω! Κι ειναι πιθανο αυτο απ'οτι ακουω φετος. Να μη διοριστω καθολου δυσκολο, αλλα να αργησω και να παει πχ Νοεμβρης για να με καλεσουν πολυ πιθανο... Τοτε τι γινεται με τη βιζα? Αν εγω εχω κλεισει ραντεβου για Σεπτεμβρη-Οκτωβρη, οποτε και θα ειμαι ακομα ανεργη, κινδυνευω να κοπω? Μπορω μηπως να δηλωσω ψεμματα οτι δουλευω όπου και το προηγουμενο σχολικο ετος? Θα το διασταυρωσουν?
Για την ακρίβεια, υπογράφηκε ένα MoU, ένα έγγραφο μη δεσμευτικό για κανέναν και για τίποτα...Σημερα υπογραφτηκε μεταξυ των υπουργων εξωτερικων Ελλαδος και Ηπα συμφωνια για την καταργηση της βιζας!!! Τωρα το ποσο θα παρει για να ισχυσει ειναι ενα αλλο θεμα αλλα τουλαχιστον εγινε!!