mary_a
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Route 66
έτσι!! θυσία για τους φίλους σου!! μπραβο!υγ. Οπότε τι να κάνω και'γω ο κακομοίρης, θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα πάω κάποια στιγμή στον Καναδά να τον επισκεφτώ!!
έτσι!! θυσία για τους φίλους σου!! μπραβο!υγ. Οπότε τι να κάνω και'γω ο κακομοίρης, θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα πάω κάποια στιγμή στον Καναδά να τον επισκεφτώ!!
Moνο που σε μερικες περιπτωσεις δεν ειναι μονο 100 τα ευρω αλλα 300, αφου για να φτασεις στο ραντεβου οπου θα ακουμπησεις τα 100 ευρουλακια, θα πρεπει να χεις δωσει άλλα 200 σε αεροπλανα και βαπορια!!δεν πειδάζει παιδιά! 100 ευρώ και μια βολτα στη Βασ. Σοφίας είναι..όλα καλα!
Εμ.. για αυτο αραξε και πηγαινε οταν ( η μαλλον αν) καταργηθει η visa. Διαλεξε καποιον αλλον προορισμο.Moνο που σε μερικες περιπτωσεις δεν ειναι μονο 100 τα ευρω αλλα 300, αφου για να φτασεις στο ραντεβου οπου θα ακουμπησεις τα 100 ευρουλακια, θα πρεπει να χεις δωσει άλλα 200 σε αεροπλανα και βαπορια!!
Εσύ τώρα αυτό κατάλαβες, ότι καταργήθηκε;παιδια καλησπερα ειμαι νεος στο site που απο οτι φαινεται ειναι πολυ ενημερωμενο
Θελω να σας ρωτησω το εξης,μιας και καταργηθηκε η Visa για την αμερικη αν καποιος θελει να παει χρειαζεται πλεον μονο το διαβατηριο του...??
Ευχαριστω
Σουτ μη σε ακουσει ο Traveller και σε περιλαβει....παιδια καλησπερα ειμαι νεος στο site που απο οτι φαινεται ειναι πολυ ενημερωμενο
Θελω να σας ρωτησω το εξης,μιας και καταργηθηκε η Visa για την αμερικη αν καποιος θελει να παει χρειαζεται πλεον μονο το διαβατηριο του...??
Ευχαριστω