• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Κατακόμβες στη Ρώμη

sdoe21

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Αμάξι απο autoeurope.com

Τα Καστέλι είναι πιο κοντά και πιο ξεκούραστα.

manelaki

Member
Samion για Castel Gandolfo να επιλεξουμε μετρο, λεωφορειο ή τρενο; Ειναι καποιο προτιμοτερο για καποιο λογο; Μαλλον το μετρο σε συνδυασμο με λεωφορειο ειναι το οικονομικοτερο αλλα μηπως η διαδρομη με το τρενο ειναι καλυτερη;

Απ'οτι διαβασα υπαρχει λεωφορειο που συνδεει το Castel Gandolfo με τα υπολοιπα χωρια οποτε λογικα μ'αυτο θα μπορεσουμε να παμε και Arriccia ετσι;

Παραπανω μου ειχες πει οτι το Genzano καλυπτεται απο το Castel Gandolfo; Τι εννοεις; Ειναι πολυ κοντα και δε χρειαζεται λεωφορειο;

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
1. Samion για Castel Gandolfo να επιλεξουμε μετρο, λεωφορειο ή τρενο; Ειναι καποιο προτιμοτερο για καποιο λογο; Μαλλον το μετρο σε συνδυασμο με λεωφορειο ειναι το οικονομικοτερο αλλα μηπως η διαδρομη με το τρενο ειναι καλυτερη;
2. Απ'οτι διαβασα υπαρχει λεωφορειο που συνδεει το Castel Gandolfo με τα υπολοιπα χωρια οποτε λογικα μ'αυτο θα μπορεσουμε να παμε και Arriccia ετσι;
3. Παραπανω μου ειχες πει οτι το Genzano καλυπτεται απο το Castel Gandolfo; Τι εννοεις; Ειναι πολυ κοντα και δε χρειαζεται λεωφορειο;
1. θα έλεγα λεωφορείο παρόλο που υπάρχει το ρίσκο της κίνησης. απλά αποφύγετε κυριακή και τις ώρες αιχμής που ούτως ή αλλως θα τις αποφύγετε. δηλ η κίνηση είναι από εκεί προς Ρώμη το πρωί κ από Ρώμη προς τα εκεί απόγευμα. η διαδρομή με το τραίνο δε λέει, βλέπεις ελάχιστα σε σχέση με το λεωφορείο.
2. ναι, μελέτησε τα ωράρια από το σαιτ, τύπωσέ τα κ nessun problema.;)
Cotral S.p.A.
3. όχι, εννοούσα ότι αν δεν έχετε χρόνο, το Castel είναι πολύ ωραιότερο και στο ίδιο στυλ. αν έχετε φυσικά χρόνο, πηγαίνετε. στα υπόψη όμως ότι η λίμνη στο Castel θέλει χρόνο, αν θέλετε μια βόλτα στις όχθες. και περπάτημα εννοείται. αν παρόλα αυτά περισσέψει χρόνος βάλε καλύτερα το Nemi στο πρόγραμμα. συχνά υποτιμημένο..
την εκδοχή ΙΧ την απέρριψες? θα έλυνε τα χέρια..

manelaki

Member
1. θα έλεγα λεωφορείο παρόλο που υπάρχει το ρίσκο της κίνησης. απλά αποφύγετε κυριακή και τις ώρες αιχμής που ούτως ή αλλως θα τις αποφύγετε. δηλ η κίνηση είναι από εκεί προς Ρώμη το πρωί κ από Ρώμη προς τα εκεί απόγευμα. η διαδρομή με το τραίνο δε λέει, βλέπεις ελάχιστα σε σχέση με το λεωφορείο.
2. ναι, μελέτησε τα ωράρια από το σαιτ, τύπωσέ τα κ nessun problema.;)
Cotral S.p.A.
3. όχι, εννοούσα ότι αν δεν έχετε χρόνο, το Castel είναι πολύ ωραιότερο και στο ίδιο στυλ. αν έχετε φυσικά χρόνο, πηγαίνετε. στα υπόψη όμως ότι η λίμνη στο Castel θέλει χρόνο, αν θέλετε μια βόλτα στις όχθες. και περπάτημα εννοείται. αν παρόλα αυτά περισσέψει χρόνος βάλε καλύτερα το Nemi στο πρόγραμμα. συχνά υποτιμημένο..
την εκδοχή ΙΧ την απέρριψες? θα έλυνε τα χέρια..
Ωραια, λεωφορειο τοτε ;) Εννοεις λεωφορειο απο Τερμινι ετσι;
Δεν με αφηνει να ανοιξω τις σελιδες στο σαιτ που μου εδωσες αλλα θα το ψαξω.
Δυστυχως αμαξι δε μπορουμε να εχουμε. Δε πειραζει ;) Μου αρκει να παω Castel & Arriccia κι ας δω τη λιμνη απο ψηλα. Ασε που οσο περναει ο καιρος τη μονοημερη τη σκεφτομαι ολο και λιγοτερο μπροστα στη Ρωμη :clap:

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Ωραια, λεωφορειο τοτε ;) Εννοεις λεωφορειο απο Τερμινι ετσι;
Δεν με αφηνει να ανοιξω τις σελιδες στο σαιτ που μου εδωσες αλλα θα το ψαξω.
Δυστυχως αμαξι δε μπορουμε να εχουμε. Δε πειραζει ;) Μου αρκει να παω Castel & Arriccia κι ας δω τη λιμνη απο ψηλα. Ασε που οσο περναει ο καιρος τη μονοημερη τη σκεφτομαι ολο και λιγοτερο μπροστα στη Ρωμη :clap:
Δες τα δρομολογια απο την κεντρικη σελιδα.παρε το λεωφορειο απο οπου βολευει.υπαρχει μονοπατι για τη λιμνη. Θελει αθλητικα και ποδια..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom