LULLU
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- το ψαχνω....
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νιγηρας-Μαλι
..καλως ηλθες!!!!!! και οπως λεει ο λαος, το σιδερο στη βραση κολλα ετσι και εσυ γραψτα ολα τωρα που τα εχεις φρεσκα-φρεσκα !!!!!!!!!!!!
Απ! και μιας και τα 'χω φρέσκα να σου πω ένα νέο που θα το ξέχναγα: πλέον δεν υπάρχει πρόβλημα με τους ταξιτζήδες. Περιφέρονται δεξιά κι αριστερά της Saida old road (παλιά σύνορα) χωρίς κανένα πρόβλημα..καλως ηλθες!!!!!! και οπως λεει ο λαος, το σιδερο στη βραση κολλα ετσι και εσυ γραψτα ολα τωρα που τα εχεις φρεσκα-φρεσκα !!!!!!!!!!!!
Σχεδόν μάχιμο σε κόβω! Σου λείπουν τα πειστήρια, όμως(να εξηγιόμαστε για να μην παρεξηγιόμαστε με μελλοντικούς πιθανούς συνταξιδιώτες: 12,65χλμ σε 5 ώρες (και χωρίς gps για καταγραφή της διαδρομής Κώστα! Άλλωστε εμείς οι δυο έχουμε εγκατεστημένο το λογισμικό στον βρεγματικό λοβό!))
Θέλω travel-war εδώ και τώρα: Περιστερά ή πέτρα του Ρωμιού?Και να με ακριβώς εκεί που ήθελα, στην περιστερά! Εντάξει, δυο βράχοι στην θάλασσα με πλείστο ενδιαφέρον για γεωλόγους λόγω του ιδιόμορφου ανάγλυφου τους. Οι Λιβανέζοι εν τσιε το κάμνουν θέμα για δυο ..Πέτρες στην θάλασσα..(if u know what I mean)!
Νομίζω πρέπει άμεσα να πας να βγάλεις εισιτήρια για Ν. Υόρκη.Φτάνω επιτέλους δίπλα στους τρεις θεόρατους εντυπωσιακούς πύργους (για να πω κάτι βλάσφημο: αν το Dubai είναι γεμάτο τέτοιες αρχιτεκτονικές ομορφιές, χαλάλι του η επίσκεψη) και πλέον κοντά στο κέντρο της πόλης.
Έχω τα φωτογραφικά ντοκουμέντα! Αμ πώς!Σχεδόν μάχιμο σε κόβω! Σου λείπουν τα πειστήρια, όμως .
Θέλω travel-war εδώ και τώρα: Περιστερά ή πέτρα του Ρωμιού?
Μα και βέβαια! Συμφωνώ! Από εκεί που την είχα την Ν.Υ. στους ντεμί προορισμούς, τώρα κάτι μου κάνει!Νομίζω πρέπει άμεσα να πας να βγάλεις εισιτήρια για Ν. Υόρκη.
Χαχαχαχα!!!!Σκέτη υπερπαραγωγή απο μόνο του το ξενοδοχείο!!!Πάντως κι εγώ αν ξαναγύρναγα πάλι εκεί θα έμενα!!!Ξόφλα for ever!!!Και φτάνουμε αγαπητά μέλη στο ξενοδοχείο .....Embassy!! Όπως ακριβώς με είχε προϊδεάσει η Ευαγγελία, η Σοφία (thnk u!!) και η ιστοσελίδα τους plus κάποια στοιχεία ανέλπιστου «κάλους» όπως το κλιμακοστάσιο που οδηγούσε στον δεύτερο όροφο εν μέσω μαύρου (κατράμι!) σκοταδιού αλλά και οι σοφιστικέ industrial κρεμάστρες πίσω από την πόρτα του δωματίου μου σε σχήμα βάνας ντουζ και κομμένης σωλήνας……. Εύγε! (την δεύτερη μέρα, πατώντας το χαλί από κάτω τους, ανακάλυψα σιφόνι! Μμμ. Μάλλον δεν πρόκειται για κρεμάστρες.) Τάβλα στο κρεβάτι (εξαίσιο! Πάντα αγαπούσα άλλωστε το κρεβάτι της γιαγιάς στο χωριό...) (κορίτσια δεν σας παίρνω από τα μούτρα! Πραγματικά αυτό περίμενα! Η τιμή παραμένει super)
Εγώ, μαντεμουαζέλ Εβανζελί, αν δε δω φωτό με το πράσινο Σανέλ ταγεράκι σας κρεμασμένο στη ντουζοκρεμάστρα, δεν πιστεύω τίποτα! Πειστήρια, περικαλώ!Χοοοχχχοοχο ειπαμε το χοτελ ηταν ....πολυ ωραιο!!!
Εμας το 3κλινο ηταν καλο! Ναι θυμαμαι τον φωταγωγο, χαχαχααχαχα!!!
ωραια ηταν ομως!!!!! Ξοφλε..
Όντως αρχικά είχαμε τις επιφυλάξεις μας, αλλα τελικά, εε κάτι στιμπήσαμε κι εκεί!!σπυρο, το le chef ειναι αυτο ακριβως που ειδες... δε σου γεμιζει το ματι.. αλλα ειναι αξιοπρεπεστατο οταν θες να τιμησεις τοπικη κουζινα.. κι εμας αν δε μας ειχε παει ντοποιος (ε σαπι? ) δε θα αποφασιζαμε να μπουμε απο μονοι μας
επίσης συμπληρωνω και μια ακομη συλλεκτικη φωτο, στην οποια ξοφλα ψεκαζει με dettol το κρεβατι που θα κοιμηθει...
Βεβαίως βεβαίως έχω κρατήσει τηλέφωνο! όποιος επιθυμεί μεταφορικό στον Λίβανο ας μου στείλει pm.Μαζί με όλα τα ντεσού περί Χουσείν, βεβαίως βεβαίως...