Sassenach77
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γη του Πυρός
@St.Adamantidou Ακόμα και ο Τζάρτζανος θα δυσκολευόταν να βάλει άνω τελεία με το ηλεκτρονικό πληκτρολόγιο !
Χα, χα, χα!@St.Adamantidou Ακόμα και ο Τζάρτζανος θα δυσκολευόταν να βάλει άνω τελεία με το ηλεκτρονικό πληκτρολόγιο !
Αγαπητέ fotast,Καλημέρα σας,
Εντάξει ας αφήσουμε τις ηλικίες..Δεν είμαστε και ληξίαρχοι...Σημασία έχει να είσθε καλά και να επικοινωνούμε μέσα από εδώ.
Για αυτό που ρωτάτε δεν νομίζω να υπάρχει απευθείας τρόπος.Γίνεται με χρήση διαφορετικών πλήκτρων.Για μένα πιο εύκολος τρόπος είναι στο word και από την επιλογή εισαγωγή(είναι στην πρώτη γραμμή πάνω-πάνω),πάτε δεξιά που λέει σύμβολο και πατάτε το βελάκι.Εμφανίζεται ένας πίνακας που έχει ότι σύμβολο θέλετε.Διαλέγετε αυτό που θέλετε και πατώντας εισαγωγή το βάζετε στο κείμενο σας στο σημείο που θέλετε(εκεί που έχετε τελειώσει την λέξη που γράψατε και θέλετε να μπει η τελεία).Φυσικά αν χρειάζεται να το κάνετε συχνά ίσως και αυτός ο τρόπος να φαίνεται κουραστικός.
Δοκιμάστε και αν το συνηθίσετε θα περάσουμε στο επόμενο βήμα.Δηλαδή μέσα από τον πίνακα με τα σύμβολα και με ορισμένες ενέργειες ένα πλήκτρο πχ το "," θα γράφει κατευθείαν την άνω τελεία αν το πατήσουμε δύο φορές συνεχόμενα.Δεν θα χρειάζεται να ανοίγετε κάθε φορά τον πίνακα με τα σύμβολα.Αγαπητέ fotast,
Ευχαριστώ για την πληροφορια, αλλά....ζαλίστηκα! Τόσο κλωθογύρισμα, για ένα σημαδάκι; Χριστέ μου!
( Πάντως, για άνθρωπο που...ζαλίστηκε από την πολλή στίξη, μια χαρά την γνωρίζετε, και...μπράβο σας....)
Ωστόσο θα το επιχειρήσω, με κίνδυνο να αποδιοργανώσω τον Υπολογιστή μου...Ξέρω την αδυναμία μου να χειριστώ αύτό το" ωραίον τέρας"....
Και πάλι ευχαριστώ
Το βρήκα!!! Αλλά δεν καταλαβαίνω πώς να χρησιοποιήσω τα εισαγωγικά για αποθήκευση(Δοκιμάστε και αν το συνηθίσετε θα περάσουμε στο επόμενο βήμα.Δηλαδή μέσα από τον πίνακα με τα σύμβολα και με ορισμένες ενέργειες ένα πλήκτρο πχ το "," θα γράφει κατευθείαν την άνω τελεία αν το πατήσουμε δύο φορές συνεχόμενα.Δεν θα χρειάζεται να ανοίγετε κάθε φορά τον πίνακα με τα σύμβολα.
Τα εισαγωγικά δεν χρειάζονται.Τα έβαλα εγώ για να σας πω για το πλήκτρο της κόμμας.Το βρήκα!!! Αλλά δεν καταλαβαίνω πώς να χρησιοποιήσω τα εισαγωγικά για αποθήκευση(
Τα εισαγωγικά δεν χρειάζονται.Τα έβαλα εγώ για να σας πω για το πλήκτρο της κόμμας.
Ρίξτε μια ματιά και στο παρακάτω άρθρο.
https://www.pcsteps.gr/15921-πώς-βάζω-άνω-τελεία-στο-word/
Χαίρομαι που έστω και έμμεσα βρήκατε λύση.Καλή συνέχεια σας εύχομαι.Φίλτατε,
Βρήκα άκρη! Την ευκολότερη λύση, το άρθρο την έβαλε....τελευταία!!! Λειτουργει ! Επί τέλους!!!
Σ΄ ευχαριστώ από καρδιάς
Ζήλεια!! Την βρήκα την άνω τελεία! Λίγο ζορι ηταν, βέβαια, αλλά με την ευγενική βοήθεια του fotast, τα κατάφερα!@St.Adamantidou Ακόμα και ο Τζάρτζανος θα δυσκολευόταν να βάλει άνω τελεία με το ηλεκτρονικό πληκτρολόγιο !
Μαζί με εσένα, έμαθα και εγώ πως βάζουμε άνω τελεία!!Ζήλεια!! Την βρήκα την άνω τελεία! Λίγο ζορι ηταν, βέβαια, αλλά με την ευγενική βοήθεια του fotast, τα κατάφερα!
Δεν το πιστεύω! Διότι, το "ωραίον τέρας" μου κι εγώ, δεν τα παμε καθόλου καλά! Το πήρα από φόβο, από την αρχή..
Κι εξακολουθώ να το φοβάμαι, το άτιμον!!!