Defkalion
Administrator
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αλάσκα
Η ιστορία μεταφέρθηκε στις ολοκληρωμένες!!
….Δυστυχώς οι άνθρωποι πάρα πολύ συχνά σε απογοητεύουν. Τι να πρωτοσκεφτώ; Τους Γονείς; Μα είναι οι πρώτοι που σε απογοητεύουν, διότι θέλουν να …εισπράξουν και, μάλιστα, με τόκο βαρύ, αυτά πού, έτσι κι αλλοιώς είχαν την υποχρέωση να σού προσφέρουν, μια κι ήταν εκείνοι που θέλησαν να σε φέρουν στον κόσμο. –«Ξέρεις τι θυσίες έκανα εγώ για σένα; (Ποιος δεν έχει ακούσει αυτήν τη φράση). Είσαι αχάριστος!» Κι άλλα τέτοια …συμπαθητικά!!!
Τα παιδιά; Α, τα παιδιά! Προσπαθούν, ιδίως στην εποχή μας, να σε φάνε μέχρι το κόκκαλο, να σού αποσπάσουν αυτό που έχεις, αλλά και αυτό που δεν έχεις. Κι όταν πιά δεν έχεις, και τους είσαι εντελώς άχρηστος, σε στέλνουν και σ’ έναν Οίκο Ευγηρίας, και χάνονται από προσώπου γής.
Οι φίλοι –ευτυχώς όχι όλοι- όσο σε χρειάζονται, ή χρειάζονται τα αυτιά και την υπομονή σου, τρέχουν πίσω σου. Αν όμως εσύ τους χρειαστείς ποτέ, ουδέποτε είναι διαθέσιμοι!
Τώρα, όσο για τους συζύγους ή τους αγαπημένους, θεωρώ ότι αυτή η επένδυση είναι η πιο…επισφαλής, κι όποιος διαφωνεί, δικαίωμά του, Δημοκρατία έχουμε!!! Άλλωστε υπάρχουν και εξαιρέσεις λέμε, κι έτσι παρηγοριόμαστε….
Καλές μου φίλες, συμφωνώντας .... θα διαφωνίσω!Τα είπες όλα καλή μου γυναίκα.......... πόσο δίκιο έχεις.....έτσι ακριβώς.-
Γλυκό μου Ντινάκι, πάντα να χαμογελάς! Και εύχομαι ολόψυχα να μην χάσεις ποτέ απο τη ζωή σου αυτό το χαμόγελο
Μια φορά εθελοντής,για πάντα εθελοντήςΛοιπόν επανέρχομαι διότι εκ της ίδιας πηγής υπάρχει και μια ... Παταγονία μήκους ούτε λίγο ούτε πολύ 110 σελίδων.
Για να δω τώρα, ή θα εμφανιστούν εκ νέου εθελοντές ή θα ακούσω μπινελίκια
Μια φορά εθελοντής,για πάντα εθελοντής
hydronetta μου,Μαζέψου εσύ....
Στέλλα μου όπως πάντα σε παρακολουθούμε με περισσό ενδιαφέρον