petrosar
New Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ΗΡΑΚΛΕΙΟ
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΜΠΟΥΕΝΟΣ ΑΙΡΕΣ
Καλησπέρα στην κοινότητα
Καλησπέρα στην κοινότητα
Καλησπέρα σε όλους!!
Καλησπερα κ απο εμενα..καλως σας βρηκα!
Καλημέρα και καλώς ήρθες!Καλημέρα, ιδιαίτερα στη νεολαία! Είμαι ετών 70 και συνταξιούχος!!!
Έχω ταξιδέψει πολύ και τώρα με το lockdown έχω πάθει Σύνδρομο ταξιδιωτκής στέρησης.
Λέω να το αντιμετωπίσω κάπως με ιντερνετικά ταξίδια.
Αλλά ας μου πει κάπιος οως μπορώ να δημοσιεύσω μια δική μου ιστορία. Ακόμα δεν το κατάλαβα πως γίνεται.
Ευχαριστώ αλλά έχω δυο δυσκολίες. Πρώτη ότι δεν ξέρω ακόμα το σύστημα . Είναι εύκολο?Καλώς τον/την/τους! Ναι περάσαμε, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ενθουσιάστηκε με και ίσως το αδικησαμε το σημείο ...
Μιας που έχεις πάει σε τόσα μέρη δε γράφεις μια ιστορία συγκριτικα για ολες τις χωρες Καραϊβικής; Ειμαι πολλες που δεν εχω πάει κι επειδη κι εμενα η Ντομινικα ειναι η αγαπημενη μου, μαλλ6πν ταιριαζουν τα γουστα μας, θα ειχε ενδοαφερον ενα τοπ-10.
Σαν αναγνώστης λεω ότι αξίζει να γράψεις όσο παλιά και αν είναι τα ταξίδια.Ευχαριστώ αλλά έχω δυο δυσκολίες. Πρώτη ότι δεν ξέρω ακόμα το σύστημα . Είναι εύκολο?
Η δεύτερη δυσκολία είναι ότι τα ταξίδια μου είναι λίγο παλιά. Θα άξιζε να τα γράψω μετά ένα χρόνο και πλέον?
Τελευταία ερώτηση: πόσο μεγάλο να είναι το στόρι? Συνήθως γράφω από 500 λέξεις και πάνω για κάθε ημέρα ταξιδιού. Πρέπει να στείλω όλο το στόρι με μιάς?
Περιμένω απάντησή σου φίλε μου.
Anas Τάσος
Σου απαντώ με πμ για να μην είμαστε οφ τοπικ.Ευχαριστώ αλλά έχω δυο δυσκολίες. Πρώτη ότι δεν ξέρω ακόμα το σύστημα . Είναι εύκολο?
Η δεύτερη δυσκολία είναι ότι τα ταξίδια μου είναι λίγο παλιά. Θα άξιζε να τα γράψω μετά ένα χρόνο και πλέον?
Τελευταία ερώτηση: πόσο μεγάλο να είναι το στόρι? Συνήθως γράφω από 500 λέξεις και πάνω για κάθε ημέρα ταξιδιού. Πρέπει να στείλω όλο το στόρι με μιάς?
Περιμένω απάντησή σου φίλε μου.
Anas Τάσος