taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Καλημέρα Τάσο, είσαι αυτός που γνωριστήκαμε το Φεβρουάριο σε μια μάζωξη του Χάρη; Κώστας.Ευχαριστώ αλλά έχω δυο δυσκολίες. Πρώτη ότι δεν ξέρω ακόμα το σύστημα . Είναι εύκολο?
Η δεύτερη δυσκολία είναι ότι τα ταξίδια μου είναι λίγο παλιά. Θα άξιζε να τα γράψω μετά ένα χρόνο και πλέον?
Τελευταία ερώτηση: πόσο μεγάλο να είναι το στόρι? Συνήθως γράφω από 500 λέξεις και πάνω για κάθε ημέρα ταξιδιού. Πρέπει να στείλω όλο το στόρι με μιάς?
Περιμένω απάντησή σου φίλε μου.
Anas Τάσος
Το μέγεθος που προτείνεις είναι το πιο συνηθισμένο εδώ, αν και όλα τα μεγέθη "παίζουν". Υπάρχουν κι αυτοί που περιγράφουν ολόκληρο ταξίδι σε 500 λέξεις, υπάρχουν και οι φαφλατάδες όπως εγώ που τώρα ανεβάζω ιστορία 18.000+ λέξεων για επταήμερο ταξίδι.
Τα κείμενα τα ανεβάζουμε σε συνέχειες, κεφάλαιο - κεφάλαιο ή όπως προτιμά ο καθένας. Άλλοι τα έχουμε γραμμένα από πριν και απλώς τα αναβάζουμε λίγα λίγα (για να διευκολύνουμε και την ανάγνωση), άλλοι τα γράφουν απευθείας στο site. Γενικά υπάρχουν καλές οδηγίες, αλλά θα πάρεις μια καλύτερη ιδέα αν διαβάσεις μερικές ταξιδιωτικές ιστορίες από άλλους:
https://www.travelstories.gr/community/forums/Ταξιδιωτικές-Ιστορίες-σε-εξέλιξη.72/