• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Καλώς ήρθατε.

tzo

Member
Επόμενο Ταξίδι
θιβετ???
Ταξίδι-Όνειρο
γυρος του κοσμου
για σας παιδια!!!!!νεο μελος κι εγω....
φυσικα και εγω χοντρο κολημα με τα ταξιδια...(εσωτερικου και εξωτερικου)
βρες μου χρονο και παρεα.....και εφυγα!!!
Μεχρι τώρα εχω ταξιδεψει στο εξωτερικο: με αυτοκινητο απο ελλαδα-ιταλια-νοτιο γαλλια-ανδορα-βαρκελωνη, εχω παει αγγλια,γαλλια,ιταλια,τσεχια,βελγιο,ολλανδια,ουγγαρια,αυστρια,τουρκια (κωνσταντινουπολη και σμυρνη),γερμανια (βερολινο),ισπανια,αιγυπτο,κουβα και ταυλανδη...αλλα ετοιμαζω για οκτωβρη Ινδια-Νεπαλ...(αχ!)
οσον αφορα την ελλαδα εχω ταξιδεψει στα περισσοτερα νησια: Παξους, κερκυρα,λευκαδα,ιθακη,κεφαλλονια,κυθηρα,ελαφονησσο,κρητη,καρπαθο,ροδο,τηλο,σαμο,
ικαρια,πατμο,λειψους,αρκους,λερο,μυτιληνη,χιο,λημνο,αγ.ευστρατιο,θασσο,κω,νυσηρο,καλυμνο,
αστυπαλαια,αμοργο,δονουσα,σχοινουσα,κουφονησι,ναξο,παρο,ιο,σαντορινη,αναφη,κυθνο,σεριφο,
σηφνο,φολεγανδο,σικηνο,μηλο,αντιπαρο,ανδρο,τηνο,μυκονο,συρο,σκιαθο,σκοπελο,σκυρο,
σαμοθρακη, (τελος παντον, σιγουρα καποια ξεχναω).
σε οτι μπορω να φανω χρησιμη για πληροφοριες....ξερετε....(και ξερω....!!!!)

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
για σας παιδια!!!!!νεο μελος κι εγω....
φυσικα και εγω χοντρο κολημα με τα ταξιδια...(εσωτερικου και εξωτερικου)
βρες μου χρονο και παρεα.....και εφυγα!!!
Μεχρι τώρα εχω ταξιδεψει στο εξωτερικο: με αυτοκινητο απο ελλαδα-ιταλια-νοτιο γαλλια-ανδορα-βαρκελωνη, εχω παει αγγλια,γαλλια,ιταλια,τσεχια,βελγιο,ολλανδια,ουγγαρια,αυστρια,τουρκια (κωνσταντινουπολη και σμυρνη),γερμανια (βερολινο),ισπανια,αιγυπτο,κουβα και ταυλανδη...αλλα ετοιμαζω για οκτωβρη Ινδια-Νεπαλ...(αχ!)
οσον αφορα την ελλαδα εχω ταξιδεψει στα περισσοτερα νησια: Παξους, κερκυρα,λευκαδα,ιθακη,κεφαλλονια,κυθηρα,ελαφονησσο,κρητη,καρπαθο,ροδο,τηλο,σαμο,
ικαρια,πατμο,λειψους,αρκους,λερο,μυτιληνη,χιο,λημνο,αγ.ευστρατιο,θασσο,κω,νυσηρο,καλυμνο,
αστυπαλαια,αμοργο,δονουσα,σχοινουσα,κουφονησι,ναξο,παρο,ιο,σαντορινη,αναφη,κυθνο,σεριφο,
σηφνο,φολεγανδο,σικηνο,μηλο,αντιπαρο,ανδρο,τηνο,μυκονο,συρο,σκιαθο,σκοπελο,σκυρο,
σαμοθρακη, (τελος παντον, σιγουρα καποια ξεχναω).
σε οτι μπορω να φανω χρησιμη για πληροφοριες....ξερετε....(και ξερω....!!!!)
ορμητική ενθουσιώδης είσοδος στο φόρουμ:clap:!καλώς ορισες λοιπόν και σου εύχομαι και σε άλλαααααα ταξίδια με υγεία και πάντα με τον ίδιο ενθουσιασμό που βλέπω ότι σε διακρίνει!

• Like
Reactions: tzo

nefelim2

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΙΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
Κουβα & Γαλλικη πολυνησια
Δυστηχώς δεν έχω ακόμη καταφέρει να βρω κάποια πληροφορία για Χονολούλού. Oι μοναδικές ιστορίες στο side χρονολογούνται πριν από 10 χρονια!!!!!! Τελευταία ελπίδα παραμένει μάλλον μόνο η marina 401.

zeel

Member
Επόμενο Ταξίδι
ουκρ-ρωσ-φιν-εσθ-λετ-πολω
Ταξίδι-Όνειρο
ΥΠΕΡΣΙΒΗΡΙΚΟΣ
Γεια σας παιδιά. Ταξίδια=Ζωή
Μ'αρέσει να ταξιδεύω με αυτοκίνητο.
Εχω πάει Τουρκία,Βουλγαρία, Ρουμανία, Σκόπια, Σερβία ,Κροατία,Σλοβενία,Ουγγαρία,
Σλοβακία,Αυστρία,Τσεχία,Ιταλία-Σικελία, Σαν Μαρίνο,Ελβετία,Γαλλία,Αγγλία,Ισπανια,Πορτογαλία,Γερμανία,Βέλγιο,Ολλανδία,Λουξεμβούργο,
Δανία,Φινλανδία,Σουηδία και Νορβηγία.
Ελλάδα τα παντα όλα στη στεριά από Εβρο ως Ν Πελλοπόνησο
Νησιά Κρήτη, όλα τα Επτάνησα,όλες τις Σποράδες,Χίο,Υδρα,Σπέτσες,Αίγινα,Πόρο.

Φέτος ήμουνα Σκανδιναβία ως Nordkapp
28η Οκτωβρίου θα πάω Πάπιγκο, Χριστούγεννα μάλλον στην Πόλη, 25η Μαρτίου Ορεστιάδα και τουρκία και καλοκαίρι Αγγλία-Σκωτία-Ιρλανδία η Λίμνες β Ιταλίας-Κροατία.
Όνειρα? Πολλά.
Υπερσιβηρικός, Αυστραλία,Παταγονία,Αμαζόνιος
Πάντως αυτό που θάθελα πιό πολύ, είναι να πάω με αμάξι Αλάσκα από τον Βερίγγειο Πορθμο
Αν είμαστε καλά και έχουμε χρόνο και χρήμα, όλα γίνονται
Εύχομαι σε όλους υγεία και καλά ταξίδια:)

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
καλώς όρισες zeel!πολυταξιδεμένη σε βρίσκω!και με πολλά όνειρα για ακόμα περισσότερα...!ήρθες στο σωστό χώρο να μοιράζεσαι εντυπώσεις μαζί μας!

Yasmin

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία, Γη του πυρός
Γειά σας σύντροφοι και συντρόφισσες

Με λένε Σοφία, είμαι νέο μέλος της παρέας και έχω διάθεση να μοιραστούμε τις όποιες ταξιδιωτικές μας εμπειρίες. Εχω ταξιδέψει σε ένα μεγάλο κομμάτι της Ελλάδας αλλά κ σε κάποια μέρη στο εξωτερικό (βλ. χάρτη). Αύριο φεύγω για Σκανδιναβία και είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό :D. Εάν κάποιος νομίζει ότι έχει κάτι να μου επισημάνει για το ταξίδι μου αυτό τον ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Θα τα πούμε σε δύο εβδομάδες ελπίζω με αρκετό φωτογραφικό υλικό.

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
καλως μας ηρθες και να περασεις πολυ ομορφα στο ταξιδι σου ...
θα περιμενουμε εντυπωσεις ....

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Yasmin,καλώς όρισες!επέλεξες ένα πολύ ωραίο ταξίδι για διακοπές και νομίζω είναι και κατάλληλη εποχή από άποψη θερμοκρασίας και μεγάλης διάρκειας της μέρας....
Καλά να περάσεις!

zeel

Member
Επόμενο Ταξίδι
ουκρ-ρωσ-φιν-εσθ-λετ-πολω
Ταξίδι-Όνειρο
ΥΠΕΡΣΙΒΗΡΙΚΟΣ
Με λένε Σοφία, είμαι νέο μέλος της παρέας και έχω διάθεση να μοιραστούμε τις όποιες ταξιδιωτικές μας εμπειρίες. Εχω ταξιδέψει σε ένα μεγάλο κομμάτι της Ελλάδας αλλά κ σε κάποια μέρη στο εξωτερικό (βλ. χάρτη). Αύριο φεύγω για Σκανδιναβία και είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό :D. Εάν κάποιος νομίζει ότι έχει κάτι να μου επισημάνει για το ταξίδι μου αυτό τον ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Θα τα πούμε σε δύο εβδομάδες ελπίζω με αρκετό φωτογραφικό υλικό.

Καλησπέρα:)
Καλα να περάσεις. Απλά πάρε αδιάβροχο γιατί βρέχει πολύ,και χοντρό μπουφάν αν πας βόρεια. Μιά πιστωτική αντι για πολλά λεφτα. (την παιρνουν ακόμα και για τσίχλες)
Νορβηγία όνειρο και πανακριβη.Αν πας με αεροπλάνο οπωσδήποτε κρουαζιέρα σε φιόρδ,
Αν με αμάξι δεν επιβάλεται. Sogndall-lom :shock:ο πιό όμορφος δρόμος.
Κόσμο βρίσκεις Κοπεγχάγη,Οσλο,Στοκχόλμη(Ισως η πιο όμορφη πρωτεύουσα στην Ευρώπη) Μπέργκεν, Ουψάλα,Ροβανιέμι,Νόρθκαπ και μέσα στα δάση και τα φιόρδ
Καλό ταξίδι :)

princess

New Member
Επόμενο Ταξίδι
νοτια γαλλια!
Ταξίδι-Όνειρο
για σαφαρι στην αφρικη!
Γεια χαρα σε ολους σας!
ονομαζομαι Νικη και χαιρομαι πολυ που βρηκα αυτο το foroum!
λατρευω τα ταξιδια(οπως ολοι σας) και το μονο που χρειαζομαι για να τα πραγματοποιησω ειναι χρημα και καλη παρεα!
δυστυχως το τελευταιο ταξιδι μου στεφτηκε με απολυτη αποτυχια μιας και ξεκινησε ομορφα,ομως κατεληξε σε εναν επεισοδιακο χωρισμο!κατα τα αλλα τα Συβοτα Θεσπρωτιας ειναι ενας μαγευτικος προορισμος!
καλως σας βρηκα λοιπον και καλα υπεροχα ταξιδια σε ολους μας!!!:D

Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Nίκη καλώς όρισες!λυπάμαι για το συμβάν.....αλλά κυττάμε πάντα μπροστά!ίσως τα καλύτερα σε ...περιμένουν,καλά ταξίδια σου εύχομαι,όσο για τα Σύβοτα συνέχεια διαβάζω και ακούω τα καλύτεραααααα!πότε θα πάω κι εγω....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα