romantic woman
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΙΑΠΩΝΙΑ
καλώς ορισες ατίθαση!!καλά να περνάς και καλά ταξίδια,απότι βλέπω στοχεύεις στη Ν.ΥόρκηΚαλησπέρα κι απο μένα... Νέα είσοδος στο κοπάδι.... λολ
καλώς ορισες ατίθαση!!καλά να περνάς και καλά ταξίδια,απότι βλέπω στοχεύεις στη Ν.ΥόρκηΚαλησπέρα κι απο μένα... Νέα είσοδος στο κοπάδι.... λολ
ορμητική ενθουσιώδης είσοδος στο φόρουμ!καλώς ορισες λοιπόν και σου εύχομαι και σε άλλαααααα ταξίδια με υγεία και πάντα με τον ίδιο ενθουσιασμό που βλέπω ότι σε διακρίνει!για σας παιδια!!!!!νεο μελος κι εγω....
φυσικα και εγω χοντρο κολημα με τα ταξιδια...(εσωτερικου και εξωτερικου)
βρες μου χρονο και παρεα.....και εφυγα!!!
Μεχρι τώρα εχω ταξιδεψει στο εξωτερικο: με αυτοκινητο απο ελλαδα-ιταλια-νοτιο γαλλια-ανδορα-βαρκελωνη, εχω παει αγγλια,γαλλια,ιταλια,τσεχια,βελγιο,ολλανδια,ουγγαρια,αυστρια,τουρκια (κωνσταντινουπολη και σμυρνη),γερμανια (βερολινο),ισπανια,αιγυπτο,κουβα και ταυλανδη...αλλα ετοιμαζω για οκτωβρη Ινδια-Νεπαλ...(αχ!)
οσον αφορα την ελλαδα εχω ταξιδεψει στα περισσοτερα νησια: Παξους, κερκυρα,λευκαδα,ιθακη,κεφαλλονια,κυθηρα,ελαφονησσο,κρητη,καρπαθο,ροδο,τηλο,σαμο,
ικαρια,πατμο,λειψους,αρκους,λερο,μυτιληνη,χιο,λημνο,αγ.ευστρατιο,θασσο,κω,νυσηρο,καλυμνο,
αστυπαλαια,αμοργο,δονουσα,σχοινουσα,κουφονησι,ναξο,παρο,ιο,σαντορινη,αναφη,κυθνο,σεριφο,
σηφνο,φολεγανδο,σικηνο,μηλο,αντιπαρο,ανδρο,τηνο,μυκονο,συρο,σκιαθο,σκοπελο,σκυρο,
σαμοθρακη, (τελος παντον, σιγουρα καποια ξεχναω).
σε οτι μπορω να φανω χρησιμη για πληροφοριες....ξερετε....(και ξερω....!!!!)
Με λένε Σοφία, είμαι νέο μέλος της παρέας και έχω διάθεση να μοιραστούμε τις όποιες ταξιδιωτικές μας εμπειρίες. Εχω ταξιδέψει σε ένα μεγάλο κομμάτι της Ελλάδας αλλά κ σε κάποια μέρη στο εξωτερικό (βλ. χάρτη). Αύριο φεύγω για Σκανδιναβία και είμαι πολύ χαρούμενη γι αυτό . Εάν κάποιος νομίζει ότι έχει κάτι να μου επισημάνει για το ταξίδι μου αυτό τον ευχαριστώ εκ τον προτέρων. Θα τα πούμε σε δύο εβδομάδες ελπίζω με αρκετό φωτογραφικό υλικό.