apodrasi
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- France
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κίνα-Ινδία-Περού
Καλώς ορίσατε όλοι, κισσοειδείς και μη προσωπικότητες (να ξερες πόσα μου θυμίζεις Evacuee)! Καλά ταξίδια!
Στο παρών topic θα μπορούν τα νέα μέλη να λένε ένα γεια στην παρέα μας και τα παλαιότερα να τους καλωσορίζουν.
Φυσικά είστε ευπρόσδεκτοι όλοι να ανοίξετε δικά σας τόπικ και να μας γράψετε δυο λόγια για τον εαυτό σας και τη σχέση που έχετε με τα ταξίδια.
καλώς όρισες!έχεις κάνει ταξιδάκια,και έχουμε και κάτι κοινό....έχω μείνει κι εγώ Αγγλία για ενάμιση περίπου χρόνο:roll:αλλά πριν......κάμποσα χρόνια......Παιδιά καλησπέρα κ από εμένα. Είμαι νέος στην παρέα αλλά γενικά μου φαίνεται ωραίο το σκηνικό που έχετε φτιάξει. Γενικά λατρεύω τα ταξίδια κ πιστεύω ότι το να γνωρίσεις τον κόσμο είναι κάτι φανταστικό. Ελπίζω και εγώ να μην το χορτάσω ποτέ. Όσο για μένα, έχω επισκευτεί την Ιταλία, την Τσεχία, την Τουρκία, την Βουλγαρία, την Τυνησία, την Ολλανδία και έχω μείνει κ μια ολόκληρη χρονιά στην Αγγλία, ελέω μεταπτυχιακού. Ε ρε παίδες, όχι απλά δεν μπορώ να πω ότι έχω βαρεθεί τα ταξίδια, αλλά ότι μου έχει ανοίξει η όρεξη.
Καλά μας ταξίδια και θα τα λέμε ελπίζω συχνά εδώ!
καλώς ήρθες Νεφέλη!πώς τα πετάς έτσι παιδάκι μουΧαβάη και Χονολουλού,μπαμ μπαμ,θα πάθουμε τίποτε,φυσικά και δεν γνωρίζω τίποτε:roll:,αλλά έχει κόσμο που θα σ ενημερώσει.....φαντάζομαι...Καλημέρα είμαι κι εγώ ένα απο τα νέα μέλη. Τα ταξίδια μου αρέσουν πάρα πολύ αν και μέχρι τωρα έχω καταφέρει να επισκεφτώ μόνο κάποιες ευρωπαϊκές χώρες. Στα τέλη του Αυγούστου έχω οργανώσει ένα 10ημερο ταξίδι Χαβάη- Νέα Υόρκη. Θα μείνω 5 ημέρες στην Χονολούλου και 5 ημέρες στην Χαβάη. Το ξέρω ότι πολλοί από σας θα σκεφτούν ότι οι μέρες είναι πολύ λίγες για ένα τόσο μεγάλο ταξίδι αλλά δυστηχώς δεν γινόταν αλλιώς. Για την Νέα Υόρκη βρίσκω αρκετές πληροφορίες όχι όμως για την Χαβαή. Αν γνωρίζει κάποιος οτιδήποτε θα ήθελα να με ενημερώσει. Ευχαριστώ.
Συγνώμη έκανα ενα λάθος στο μήνυμα αλλά το έγραφα βιαστικά πριν φύγω για την δουλειά. Θα μείνω 5 μέρες Χονολούλου και 5 μέρες Νέα Υόρκη. Θα πρέπει επίσης να σας πω ότι είναι γαμήλιο ταξίδι.καλώς ήρθες Νεφέλη!πώς τα πετάς έτσι παιδάκι μουΧαβάη και Χονολουλού,μπαμ μπαμ,θα πάθουμε τίποτε,φυσικά και δεν γνωρίζω τίποτε:roll:,αλλά έχει κόσμο που θα σ ενημερώσει.....φαντάζομαι...
καλά να περάσεις!!περιμένουμε εντυπώσεις,νάσαι καλά!