γεια σου Μιραντα.χαιρομαι που εχουμε τοσα κοινα ενδιαφεροντα. αλλα εχουμε και ενα αλλο κοινο την Ρωσια.απο οτι διαβασα ειναι και για σενα ονειρο προορισμος και αν μου πεις οτι θες και εσυ να ταξιδεψεις καποτε με τον υπερσιβηρικο δεν θα νιωθω οτι ειμαι τρελλη οπως μου λενε οι φιλες μου εδω...δεν θελω να σου πω ποσο ζηλευω για τις Σπετσες και τον Καταλειφο που ειναι πολυ πολυ σπουδαιος.τον βλεπω τα τελευταια χρονια καθε χρονο. ειναι υπεροχο να χαριζεις στον εαυτο σου διαμαντια ερμηνειες και η φετινη του ΣΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗς ΜΕΡΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ηταν ενα τετοιο. το μονο που μπορω να σου πω για την τρελλα ηταν οτι τον ειδα το βραδυ που σχεδον ολη η Αθηνα ηταν αποκλεισμενη στα χιονια και μετα εγινα παγωτο να περιμενω σαν μαννα εξ ουρανου ενα ταξι να περασει την Πειραιως. μονο εγω και αλλα δεκα ατομα δεν ακυρωσαμε εισητηρια σε μια παρασταση που για να βρεις να κατσεις επρεπε να κλεισεις ενα μηνα πριν. τα Ιωαννινα που ζεις με ειχαν μαγεψει ως πολη πριν πεντε χρονια που την ειδα για πρωτη φορα.ελπιζω να ερθεις καποια στιγμη Κρητη και να μπορεσω να σε συναντησω και να σε βοηθησω οπως θες. τα ξαναλεμε...Η παρέα μας μεγαλώνει !Ευχαριστώ για την άμμεση ανταπόκριση σας φίλοι του travelstories και καλωσορίζω με τη σειρά μου τη Μαρία Λοιπόν Μαρία έχουμε πολλά κοινά Πρώτα απο όλα έχουμε το ίδιο όνομα Ειμαι βαφτισμένη Μαρία και εγώ αν και με φωνάζουν Μιράντα απο παιδί Δεύτερον έχουμε και οι δύο μάλλον φτωχό ταξιδιωτικό χάρτη αλλα βέβαια εντονη επιθυμία να τον κάνουμε πλουσιότερο Τρίτον αγαπάμε το θέατρο Εγώ μάλιστα τέλος Αυγούστου θα βρίσκομαι Σπέτσες για μια εβδομάδα για να συμμετέχω σε ένα θεατρικό σεμινάριο με δάσκαλο τον αξιόλογο θεατράνθρωπο Δημήτρη Καταλειφό!
Ζώ μόνιμα στα Ιωάννινα αλλά κατάγομαι απο τη Σάμο στην οποία βεβαίως και πηγαίνω κάθε καλοκαίρι οποιος θέλει πληροφορίες για το νησί μου ευχαρίστως να βοηθήσω !