• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Καλυτερη δουλεια για να ταξιδευεις;

NoFX182

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη,Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Backpacking over Europe
Όπως προαναφέρθηκε μόνο εισοδηματίας,αν θες και λεφτά και χρόνο να ταξιδεύεις.Επειδή όμως δεν είναι τόσο απλό,κάνε κάτι που σου αρέσει και άστα τ'άλλα.Μπορείς να γίνεις ναυτικός όπου σίγουρα θα ταξιδεύεις,αλλά αν δε σου αρέσει σαν επάγγελμα,θα είσαι ευτυχισμένος?

ισως η καλυτερη απαντηση εδω μεσα...για ναυτικο δεν με βλεπω επειδη δεν εχω και πολυ καλη σχεση με τα καραβια....:p το μονο που μπορω να κανω ειναι να γραψω να περασω σε μια σχολη που μου αρεσει κ θα τον βρω τον χρονο που θελω απο εκει......ευχαριστω παντως!

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
το μονο που μπορω να κανω ειναι να γραψω να περασω σε μια σχολη που μου αρεσει κ θα τον βρω τον χρονο που θελω απο εκει......
Σωστά σκέφτεσαι τώρα, είναι αυτό που σου είπαμε λίγο πολύ όλοι;)

alex23

Member
Ταξίδι-Όνειρο
N.Y,ΙΝΔΙΑ,ΚΙΝΑ,ΜΑΛΔΙΒΕΣ
αεροσυνοδός πως γίνεται κάποιος?
και 'γω είμαι σε φάση πενελληνίων και στοχεύω σε παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης.Αυτό που θέλω να ρωτήσω όμως είναι πως μπορείς να "βγεις" στο εξωτερικό και να εξασκήσεις το επάγγελμά σου ως δάσκαλος? ειδικά στο δεύτερο αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει, γιατί συνεχώς ακούω αντιφατικές απόψεις.

sorry για το off-topic

_antonis_

Member
αεροσυνοδός πως γίνεται κάποιος?
και 'γω είμαι σε φάση πενελληνίων και στοχεύω σε παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης.Αυτό που θέλω να ρωτήσω όμως είναι πως μπορείς να "βγεις" στο εξωτερικό και να εξασκήσεις το επάγγελμά σου ως δάσκαλος? ειδικά στο δεύτερο αν ξέρει κάποιος ας μου απαντήσει, γιατί συνεχώς ακούω αντιφατικές απόψεις.

sorry για το off-topic
Αεροσυνοδός: περιμένεις να δεις/διαβάσεις/βρείς κάποια ανακοίνωση και πάς σε συνέντευξη. Άριστη γνώση αγγλικής και συνήθως ζητούν και δεύτερη ξένη γλώσσα. Και απο όσες ανακοινώσεις έχω ακούσει/διαβάσει κατα τύχη, λένε και για εμφάνιση.

Όσον αφορά το θέμα δάσκαλος στο εξωτερικό, το μόνο που ξέρω απο φίλους, είναι ότι μπορείς (μπορούσες σίγουρα-δεν ξέρω αν γίνεται ακόμη λόγω του θέματος κρίση) να κάνεις τα χαρτιά σου να πάς όπου υπάρχει θέση στο εξωτερικό, απο Χιλή μέχρι όπου φανταστείς. Με καλό μισθό, αλλά νομίζω έπρεπε να μείνεις εκεί πρισσότερα χρόνια απο 2. Αυτά στο περίπου... Πάντα μιλάμε για να διδάξεις την ελληνική.

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Αεροσυνοδός: περιμένεις να δεις/διαβάσεις/βρείς κάποια ανακοίνωση και πάς σε συνέντευξη. Άριστη γνώση αγγλικής και συνήθως ζητούν και δεύτερη ξένη γλώσσα. Και απο όσες ανακοινώσεις έχω ακούσει/διαβάσει κατα τύχη, λένε και για εμφάνιση.

Όσον αφορά το θέμα δάσκαλος στο εξωτερικό, το μόνο που ξέρω απο φίλους, είναι ότι μπορείς (μπορούσες σίγουρα-δεν ξέρω αν γίνεται ακόμη λόγω του θέματος κρίση) να κάνεις τα χαρτιά σου να πάς όπου υπάρχει θέση στο εξωτερικό, απο Χιλή μέχρι όπου φανταστείς. Με καλό μισθό, αλλά νομίζω έπρεπε να μείνεις εκεί πρισσότερα χρόνια απο 2. Αυτά στο περίπου... Πάντα μιλάμε για να διδάξεις την ελληνική.
Πριν από την έναρξη της τουριστικής περιόδου (μετά από λίγες μέρες από σήμερα δηλ) ανακοινώνουν οι αεροπορικές εταιρείες προσλήψεις αεροσυνοδών.

Γνωστή μας πτυχιούχος γεωλογίας την πήρε πέρυσι η Aegean και περιμένει σίγουρα να την καλέσουν για τη φετινή περίοδο. Προσόντα ξένες γλώσσες και εμφάνιση. Το πτυχίο δεν έπαιξε ρόλο. Η δουλειά όμως των αεροσυνοδών δεν είναι τώρα τόσο προνομιούχος όπως ήταν παλιά. 'οπως: τώρα φτάνουν στον προορισμό κι αμέσως επιστροφή. Δεν ξέρω όμως για τους άνδρες.

όποιος ξέρει περισσότερα απ αυτά που λέει ο antonis για τις δασκάλες ας μας τα πει γιατί μ΄ενδιαφέρουν.....σα να υπάρχουν εδώ πολλές συναδέλφοι της κόρης μας που τέλειωσε πέρυσι. έχει μπει σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ των 350!!!

a_nikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
NoFX182 said:
Το θεμα εινα οτι οι περισσοτεροι στο θεμα απλως απαντησατε με ενα "κανε αυτο που θελεις,μην το σκεφτεσαι κλπ".....Αμα αυτο που θελω ειναι απλως τα ταξιδια τι κανω; Ή απλως χαραμίζομαι και φαντάζομαι πράγματα που δεν μπορούν να γίνουν;
Να πας στην μέρα καριέρας της Emirates

a_nikos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Άμα θες να ταξιδευεις πολυ να γίνεις πιλότος. Στο εξωτερικό λειτουργούν ιδιωτικές σχολες(αν βέβαια έχεις την άνεση) για πιλότους πολιτικής αεροπορίας.

Οσο για τα καράβια, έχει πέσει πολυ ο κλάδος. Επίσης αν μπαρκαρεις, θα ταξιδευεις και σε πιο δεύτερους προορισμούς και συν ότι πρέπει να σ αρέσει γτ θέλει πολλές θυσίες το επάγγελμα.

Παλιότερα πολλά ταξίδια είχε η Ναυτικών Δοκίμων. Οταν λέμε πολλά εννοούμε πολλά. Και ΗΠΑ, Καναδά, Καναρια Νησιά, Αζορες, Σκανδιαναβια κα. Τώρα με την κρίση μέχρι την Ρωσία ή την Ισπανία πανε

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Άμα θες να ταξιδευεις πολυ να γίνεις πιλότος. Στο εξωτερικό λειτουργούν ιδιωτικές σχολες(αν βέβαια έχεις την άνεση) για πιλότους πολιτικής αεροπορίας.
εχω την αισθηση οτι το πιλοταρισμα ειναι σαν "μικροβιο" αμα το γουσταρεις δεν σκεφτεσαι τιποτα αλλο, δν ειναι μεσο για ταξιδευεις απλα...

katsapleouras

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σέρρας
Ταξίδι-Όνειρο
Με καλή παρέα:παντού
Αφου θελεις δουλεια λεφτα απο το κρατος και ταξιδια μια ειναι ειναι η δουλεια που θα σε καλυψει απολυτα: Γινε στρατιωτικος....λεφτα απο το κρατος σιγουροτατα οσα και αν ειναι αυτα, και οσο για ταξιδια θα χορτασει η ψυχη σου.Απο εβρο νησι και τουμπαλιν.σε 35 χρονια θα εχεις γυρισει την ελλαδα 3 φορες και με το αζημιωτο.Το οπου γης και πατρις αλλωστε δεν ειναι το συνθημα τους!!!!!!

maraki-25

Member
Επόμενο Ταξίδι
Road trip στην Τοσκάνη!
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Ειμαι 17 χρονων κ παω 3η Λυκειου. Αν και τα περισσοτερα ατομα στην ηλικα μου εχουν αποφασησει σε ποια σχολη θελουν να περασουν εγω ακομα ειμαι στο διλλημα.....

Το προβλημα μου ειναι οτι θελω να περασω σε μια σχολη με προοπτικες για το μελλον αλλα παραλληλα να ειναι ευκολη για να μπορω να κανω ταξιδια μεγαλης διαρκειας κλπ. Σκεφτομουν προς το παιδαγωγικο ετσι ωστε να εχω μεγαλη διαρκεια διακοπων αλλα να εχω κ σταθερα λεφτα απο το κρατος....Παραλληλα ομως σκεφτομαι πως θα μου παρει χρονια διοριστω.....

Σκεψεις; Εσεις οι μεγαλυτεροι πως τα βγαζετε περα;
Ταπεινή μου άποψη είναι να μην αφήσεις καταρχήν γονείς και καθηγητές να σε επηρεάσουν... Δες τί σου αρέσει να κάνεις και καν'το...μην ξεκινάς με σκέψεις του τύπου "σταθερή δουλειά" "λεφτά από το κράτος" κλπ κλπ... Το σημαντικό είναι να κάνεις αυτό που γουστάρεις αλλιώς θα καταντήσεις να σηκώνεσαι κάθε πρωί με βαριά καρδιά, να πηγαίνεις σε μια δουλειά που δεν σου αρέσει και να μετράς τα λεπτά μέχρι να περάσει το οχτάωρο...
Και εννοείται βέβαια πως αν έχεις τη δυνατότητα, βγες έξω για σπουδές.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα