tripakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Εκεί
Το ξερω, δεν συμφωνω και ως εργοδοτης δεν το εχω ζητησει απο κανεναν υποψηφιο, ουτε μ' ενδιαφερει να ξερω αν πηγε ή οχι και για ποιο λογο κανενας ανθρωπος. Κι αυτοι που το ζητουν το κανουν γιατι φοβουνται μην διακοψει ο υπαλληλος την εργασια του για να παει να εκπληρωσει τη θυτια του. Εκτος κι αν προκειται για στρατοκαυλους χρυσαυγιτες.Όχι να γεμίσει, απλά σε πολλούς τομείς είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Και το ξέρεις.
Αυτο να το παρω σαν ειρωνια ή επειδη δεν σ' αρεσει να ειρωνευεσαι να το εκλαβω ως αμεση προσβολη; ftw δεν με πειραζει ο,τι κι αν ειναι.Στη συνέχεια προσπάθησα να καταλάβω τα γραφόμενα σου τα οποία κατά τη γνώμη μου ήταν λίγο συγκεχυμένα.
Παρ'ολ'αυτα μας ποσταρες ενα βιντεο. Η αληθεια ειναι πως δεν με επεισες αλλα μου προσφερες αφθονο γελιο, οποτε σ' ευχαριστω.Δεν πρόκειται να μπω στη διαδικασία να σου εξηγήσω γιατί δεν τον απαξιώνω γιατί πολύ απλά δεν με ενδιαφέρει να σε πείσω. Έχεις την άποψη σου και εγώ τη δική μου.
Λυπαμαι αν σε πειραζει αλλα δεν μπορω να αλλαξω αποψη για να μην σε στεναχωρησω. Αν θες μπορω να γραψω υποκριτικα πως ο στρατος ειναι ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ (μπορω να βρεω και επιχειρηματα αμα θες).Με πείραξε ο χαρακτηρισμός που χρησιμοποίησες, όχι η άποψη σου.
Κι εγω γραφω μονο εξ' ονοματος μου και απαντω μονο στα σχολια που με αφορουν και σε οσα δεν συμφωνω.Και δεν απευθύνθηκα μόνο σε σένα στο πρώτο μου πόστ.