Καλοκαιρινές διακοπές 2024

Delmem31458

Banned
Αν θες κάτι έξω από τα συμβατικά, γιατί δεν κάνεις κάμπινγκ Σαλαμίνα, να την αράξεις σε καμμιά πυλωτή πολυκατοικίας με τη σκηνή σου να έχεις και σκιά και να γουστάρεις;

Και τα μπάνια σου θα κάνεις και φθηνά θα είναι και θα πας και σε νησί one of the kind!
Ειναι πολλα τα καλοκαιρια που δε μπορεσα να κανω διακοπες

paefstra

Member
Αν θες κάτι έξω από τα συμβατικά, γιατί δεν κάνεις κάμπινγκ Σαλαμίνα, να την αράξεις σε καμμιά πυλωτή πολυκατοικίας με τη σκηνή σου να έχεις και σκιά και να γουστάρεις;

Και τα μπάνια σου θα κάνεις και φθηνά θα είναι και θα πας και σε νησί one of the kind!
Μισο να φωναξω τον @duty_free να συγγραψουν με τον φιλο εδω λογοτεχνικο-υπαρξιακο πονημα σε πολυτονικο με τιτλο "Βαρετη ΣαλαΜυκονος".

Delmem31458

Banned
Μισο να φωναξω τον @duty_free να συγγραψουν με τον φιλο εδω λογοτεχνικο-υπαρξιακο πονημα σε πολυτονικο με τιτλο "Βαρετη ΣαλαΜυκονος".
Για σημερα εχω ανταποκριση απο Μπατη. Μια παραλια γεματη αντρες που βουτουσαν στο νερο με τα ρουχα και καπνιζαν ναργιλε. Οι λιγες γυναικες συνοδευονταν υποχρεωτικα απο αρρενες.

Προοδευσαμε.

duty_free

Member
H Σαλαμίς επιβητορίζει καὶ δερνει.

Υμείς οι αθηναίοι είστε άμπαλοι και πουθενάδες, οι σνομπάροντες αυτην - βέβαια καθόλου δεν μας χαλάει καθ'οσον ησυχία (το κατα δύναμιν) και οχι και τοοοοοοοοοοοοσο πολλοι κάγκουρες με εξατμισεις ωσάν τα φωτοσπαθο του Ομπι Ουάν Κενόμπι.

σσσσσ.jpg

Last edited:

blade_

Member
Πανω απο μιση ωρα περπατημα απ το καμπινγκ στα Θερμα;
καπου εκει το ειχε βγαλει το μαπς,αλλα δεν ειμαι σιγουρος. εχει αρκετη ανηφορια. Ωραιο το βαιμπ γενικα στο χωριο,που δεν εχει τιποτα σχεδον,αλλα το βραδυ μαζευονται εκει. Το θεμα ειναι στα υπολοιπα μερη πως θα μετακινηθεις

Delmem31458

Banned
καπου εκει το ειχε βγαλει το μαπς,αλλα δεν ειμαι σιγουρος. εχει αρκετη ανηφορια. Ωραιο το βαιμπ γενικα στο χωριο,που δεν εχει τιποτα σχεδον,αλλα το βραδυ μαζευονται εκει. Το θεμα ειναι στα υπολοιπα μερη πως θα μετακινηθεις
Ποια ειναι τα υπολοιπα μερη που συνηθως επισκεπτονται οι κατασκηνωτες; Επισης αν δε σου κανει κοπο πες μου που φορτιζες το κινητο σου.

blade_

Member
Ποια ειναι τα υπολοιπα μερη που συνηθως επισκεπτονται οι κατασκηνωτες; Επισης αν δε σου κανει κοπο πες μου που φορτιζες το κινητο σου.
για το κινητο,ειχα κανει καλο προγραμματισμο με 3-4 power bank που ειχα παρει μαζι,οποτε για μια βδομαδα που εμεινα ημουν ενταξει. Κινητο να φορτισεις μπορεις στα θερμα στο καφενειο και στου καμπινγκ το μινι μαρκετ,φυσικα και στα δυο,γινεται ο κακος χαμος απο αυτο το θεμα. τα μερη ειναι ο φονιας και οσο ανεβαινεις προς τα πανω , η γρια βαθρα και πιο πανω, η χωρα του νησιου, ο αρχαιολογικος χωρος του νησιου. Το μεγαλο ενδιαφερον ειναι οι βαθρες φυσικα,οσο ψαχνεις βρισκεις.θελει καλο παπουτσι γιατι γλυστραει. δυο μερες μετα που ημουν δεν επαιρνα ουτε πετσετα μαζι μου.

Delmem31458

Banned
για το κινητο,ειχα κανει καλο προγραμματισμο με 3-4 power bank που ειχα παρει μαζι,οποτε για μια βδομαδα που εμεινα ημουν ενταξει. Κινητο να φορτισεις μπορεις στα θερμα στο καφενειο και στου καμπινγκ το μινι μαρκετ,φυσικα και στα δυο,γινεται ο κακος χαμος απο αυτο το θεμα. τα μερη ειναι ο φονιας και οσο ανεβαινεις προς τα πανω , η γρια βαθρα και πιο πανω, η χωρα του νησιου, ο αρχαιολογικος χωρος του νησιου. Το μεγαλο ενδιαφερον ειναι οι βαθρες φυσικα,οσο ψαχνεις βρισκεις.θελει καλο παπουτσι γιατι γλυστραει. δυο μερες μετα που ημουν δεν επαιρνα ουτε πετσετα μαζι μου.
Τι παπουτσι; Δεν κανει ενα απλο αθλητικο; Χρειαζομαι τυπου trail?
Γενικα μου φαινεται χρειαζεται αρκετος εξοπλισμος, περισσοτερος απο οτι εχω συνηθισει, και ενα μικρο backpack για τις διαδρομες εντος του νησιου.

Για Τήνο δε βλέπω να μου λέει κανεις τίποτα , τόσο λάθος επιλογή ; 😂

Επίσης τι λέτε για Μάνη ; Που αξίζει να μείνει κανείς ώστε να έχει αρκετές ωραίες παραλίες κοντά αλλά να είναι και σε σημείο στρατηγικό για κοντινές εξορμήσεις ;
Κοίτα κάπου κοντά Πατρα ..Δυτική Αχαΐα φοβερές παραλίες και ζωή..πολλά κρυμμένα διαμάντια..τελεια beach bar ..
Ωραία μπαράκια, ταβερνάκια..και φυσικά κοντά στη Πάτρα δε βαριέστε ποτέ..

blade_

Member
Τι παπουτσι; Δεν κανει ενα απλο αθλητικο; Χρειαζομαι τυπου trail?
Γενικα μου φαινεται χρειαζεται αρκετος εξοπλισμος, περισσοτερος απο οτι εχω συνηθισει, και ενα μικρο backpack για τις διαδρομες εντος του νησιου.
ειχα κανει το λαθος και πηγα με αθλητικο τρεξιματος.γλυστρουσα σε πολλα σημεια και ειναι επικινδυνα εκει γενικα,θελει να εχεις το νου σου,καποια λαθη στοιχιζουν. πολυ εξοπλισμο δεν θελει,εγω πηγα με τα κλασσικα του καμπινγκ. απο εκει και περα ειναι οτι θελει ο καθενας

varioAthens

Member
Κοίτα κάπου κοντά Πατρα ..Δυτική Αχαΐα φοβερές παραλίες και ζωή..πολλά κρυμμένα διαμάντια..τελεια beach bar ..
Ωραία μπαράκια, ταβερνάκια..και φυσικά κοντά στη Πάτρα δε βαριέστε ποτέ..
Μην φερνεις κοσμο στα κρυμμενα διαμαντια κ δεν εχουμε χωρο να απλωνουνε την πετσετα μας 😜

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom