Kukube
New Member
Να ρωτήσω για Αμοργό. Αν δεν βρω στη Χώρα, που μου προτείνετε αλλού; Κατάπολα ή Αιγιάλη. Θα νοικιάσουμε αυτοκίνητο καποιες μερες.
Κατάπολα, για να είσαι κοντά στη χώρα. Το βράδυ βασικά μόνο στη χώρα έχει να κάνεις κάτι αξιόλογο.Να ρωτήσω για Αμοργό. Αν δεν βρω στη Χώρα, που μου προτείνετε αλλού; Κατάπολα ή Αιγιάλη. Θα νοικιάσουμε αυτοκίνητο καποιες μερες.
Συμφωνώ με τον psilo3. Ωραία η εμπειρία που περιγράφει ο spirosninja, αλλά αν δεν είστε εμπειροι οδηγοι, δεν θα το πρότεινα...Να ρωτήσω για Αμοργό. Αν δεν βρω στη Χώρα, που μου προτείνετε αλλού; Κατάπολα ή Αιγιάλη. Θα νοικιάσουμε αυτοκίνητο καποιες μερες.
Καλημέρα!Να ρωτήσω για Αμοργό. Αν δεν βρω στη Χώρα, που μου προτείνετε αλλού; Κατάπολα ή Αιγιάλη. Θα νοικιάσουμε αυτοκίνητο καποιες μερες.
Όπως σ προείπαν κ τα παιδιά 2η επιλογή είναι τα Κατάπολα. Έχει λεωφορείο για τη χώρα, έχει μονοπάτι, παίζει κ πολύ οτοστόπ. Ειδικά για επιστροφή.. όλο κ κάποιον θα βρεις στο πάρκινγκ να κατεβαίνει καταπολα. Επίσης αν νοικιάσετε αμάξι μπορείς να μείνεις οπουδήποτε σχετικά κοντά. Δε χρειάζεται να ζοριζεσαι αν δε βρεις στη χώρα. Τέλος ως "αισχατη" λυση έχει camping στην αιγιαλη!!Να ρωτήσω για Αμοργό. Αν δεν βρω στη Χώρα, που μου προτείνετε αλλού; Κατάπολα ή Αιγιάλη. Θα νοικιάσουμε αυτοκίνητο καποιες μερες.
ΚΑι γιατί δεν πάτε εκτός σαιζόν, αφο΄έτσι κι αλλιώς οι παραλίες της είναι αδιάφορες; Τσάμπα είναι το νησί το χειμώνα, άντε μέχρι μέσα Μαρτίου, δωματιάρα με θέα στην καλντέρα, τζακουζάρα και πρωινό για ελέφαντες στο κρεβάτι με 75€. Σώνει και καλά να πάτε καλοκαίρι να ταλαιπωρηθείτε; Έτσι κι αλλιώς τα αξιοθεάτα της (αρχαιολογία, ιστορία, αρχιτεκτονική, απίθανες θέες, γεωλογία) για χειμωνα είναι. Εμείς μέσα Μάρτη στην Οία είδαμε το ηλιοβασίλεμα με συνολικά άλλα 4 άτομα...Όνειρο έχω να βρεθώ στη Σαντορίνη αλλά λόγω έλλειψης κάλλους των παραλίων και υψηλού κόστους, φοβάμαι πως μάλλον δε θα πραγματοποιηθεί ποτέ.
Οπα, οπα, Έλληνες είμαστε, αμα δεν πάμε στη super high season πότε θα πάμε ;ΚΑι γιατί δεν πάτε εκτός σαιζόν,
Έχει πάρα πάρα πολύ ωραίες παραλίες!! Από τη μια πλευρά του νησιού είναι αμμωδεις αλλά από την άλλη είναι τέρμα άγριες.. δε μιλάμε καν για ξαπλώστρα δλδ.. είναι βράχια πέτρες κ αν πας αργά ψάχνεις που θα στρώσεις τον κωλο σ!!Οι παραλιες της Αμοργού είναι όντως το απέραντο γαλάζιο; δεν με αποσχολει η απουσια ξαπλωστρας παρα μονο τα
Δεν είναι οι παραλίες. Είναι η θέα από διάφορα σημεία του νησιού. Για παράδειγμα από την μονή Χοζοβιώτισσας.Οι παραλιες της Αμοργού είναι όντως το απέραντο γαλάζιο;