• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Καλοκαίρι 2012-19αρηδες-Προτάσεις-Επείγον

inikous

New Member
Γεια χαρά σε όλους σας..!
Βρισκόμαστε στην κρίσιμη ηλικία των 19 χρονών και μετα απο μία δύσκολη περσινή χρόνια (Πανελλήνιες) αποφασίσαμε 2 ζευγάρια να παμε διακοπούλες μαζί Αιγαίο μεριά...
Αλλά...Δεν ξέρουμε απο Αιγαίο....:(
Τα κρητήρια μας είναι:
1)Να πάμε κάπου οικονομικά (φοιτητές είμαστε)
2)Αποκλείουμε κάμπινγκ γιατι ο <<ποπός>> του κολλητού μου ειναι βασιλικός :bleh: και δεν ανεχεται να κοιμηθεί στο χώμα...
3)Να έχει κόσμο(Όχι Μύκονος Style, ούτε Λαγανάς που συνεννοείσαι μόνο στα Αγγλικά)...Ξέρετε να έχει και λίγη βραδινή ζωή...Νεανίες είμαστε :clap:
4)Θα πάμε για 4 μέρες (4 διανυκτερεύσεις)
5)Χωρίς μεταφορικό μέσο

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.....Καλά να είστε...Καλά να περνάτε...:cool:

eleva

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Μαγνησία ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
12/10/1944
- Πάρος για κλασσική κυκλαδίτικη ατμόσφαιρη, συμπαθείς παραλίες, έντονη νυχτερινή ζωή με μπαράκια εκεί όπου σκάει το κύμα κ κλαμπάκια (αν θες μια μέρα πιο ξεκούραστη κάνετε κ μονοήμερη στην Αντίπαρο).

-Νάξος, επίσης στο κυκλαδίτικο (αλλά σε κάποια χωριά έχει κ λίγο πράσινο), ελαφρώς πιο ήρεμο και μεγαλύτερο νησί από Πάρο με μάλλον καλύτερες παραλίες, τα έχει όλα κ συμφέρει.

-Σαντορίνη. Η κλασσική, μαγευτική, ανεπανάληπτη θέα που κόβει ανάσες, μοναδική κατακοίσιμη Καλντέρα στον κόσμο, υστερεί κάπως σε παραλίες, από έντονη ζωή με κλαμπάκια έως χαλαρά ατμοσφαιρικά μπαράκια το βράδυ (μην τρομάζετε με τιμές, υπάρχει καλός ανταγωνισμός κ αν δεν βλέπεις Καλντλερα αλλά την πίσω πλευρά του νησιού πχ τη βγάζεις πολύ φθηνότερα..εξαρτάται κ την περίοδο που θα πάτε βέβαια..)

inikous

New Member
Ευχαριστώ πολύ Eleva...Mας έδωσες ιδέες....Η αλήθεια είναι οτι και εμείς σκεφτόμασταν για Πάρο και Νάξο....
Bahari οι Πανελλήνιες δεν είναι τίποτα....Θα ζήσεις και εξεταστική και θα καταλάβεις...

Ξέρει κανείς για Αμοργό και Άνδρο;

villi

Member
Πάρος δαγκωτό!Κι εγώ εκεί είχα παει το πρώτο καλοκαίρι μετά τις πανελλήνιες 3 ζευγάρια τότε(κανένα δεν φτούρισε στο χρόνο τυχαίο???),άριστη συγκοινωνία για νησι,πολλές επιλογές για φασαρία και ησυχία,μια χαρά παραλίες τι άλλο να ζητήσει κανείς.Η Νάξος είναι περισσότερο για οικογένειες,όχι ότι δεν πάνε ελεύθεροι αλλά σε γενικές γραμμές.Η Άνδρος δε μου άρεσε προσωπικά,πολύ γερουσία και ησυχία.Η Αμοργός είναι υπέροχο νησί,εγώ την κατατάσσω στην κορυφή της λίστας των νησιών που έχω επισκεφτεί,και είναι αρκετά,μαζί με την Αλλόνησο θα έλεγα!Αλλα μιλάμε για άλλη φάση διακοπών,καταπληκτικές παραλίες,άγονη ομορφιά,αρκετή ησυχία,ρομαντισμός σε έξτρα δόσεις!!!

anny

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Στο link που σου έδωση η Bahari, μπορείς να βάλεις στο κενό κουτάκι στο πάνω μέρος της οθόνης σου, όποιο νησί σε ενδιαφέρει και να πατήσεις προβολή.
Θα εμφανιστούν όλα τα θέματα με πληροφορίες για το συγκεκριμένο νησί.

Αν βάλεις την επιλογή "Γενικά" θα εμφανιστούν και θέματα άλλων μελών που είχαν παρόμοιο προβληματισμό με το δικό σου.

Γι'αυτό σου είπε ότι έχεις.... κι άλλο διάβασμα. :D

Bahari

Member
Ευχαριστώ πολύ Eleva...Mας έδωσες ιδέες....Η αλήθεια είναι οτι και εμείς σκεφτόμασταν για Πάρο και Νάξο....
Bahari οι Πανελλήνιες δεν είναι τίποτα....Θα ζήσεις και εξεταστική και θα καταλάβεις...

αχαχαχα... εξεταστική; εξεταστικές θες να πεις (προ αμνημονεύτων χρόνων):D
Ρίξε μια ματιά και στο λινκ που πόσταρα πιο πάνω. Υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για όλα αυτά τα νησιά. Επειδή, λόγω εποχής, έχουν ανοίξει πολλά παρόμοια θέματα, λογικό είναι όσοι ήδη έχουν γράψει εμπειρίες/προτάσεις/πληροφορίες για αυτά τα νησιά, να μην τα ξαναγράψουν εδώ. Οπότε θα χάσεις ένα σωρό ιδέες και προτάσεις.

eleva

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Μαγνησία ξανά
Ταξίδι-Όνειρο
12/10/1944
Πες μας αν θες λίγο περισσότερα για το πώς το φαντάζεσαι! Π.χ. όταν λέμε νυχτερινή ζωή εννοούμε μπαράκια χαλαρά ή κ κάτι πιο έντονο; Επίσης ποια περίοδο θα πάτε γιατί είναι πολύ σημαντικό; Τις παραλίες πώς τις θέλετε; Σας αρέσει περισσότερο η γραφικότητα του τοπίου κ οι "άγρια" θέα του Αιγαίου από ψηλά ή προτιμάτε πιο ήρεμα τοπία π.χ. να τρώτε κ να πίνετε το ποτό σας εκεί όπου σκάει το κύμα;
Άνδρος κατά τη γνώμη με τίποτα! Από ζωή απειροελάχιστα πράγματα. Δεν είναι πολύ φθηνή. Χωρίς αμάξι δεν θα δείτε τίποτα! Κ γενικώς καλύτερα όχι για τις ηλικίες σας.
Η Αμοργός είναι μαγευτικό μέρος κ σχετικά φθηνή (δες στο προφίλ μου φωτό από Αμοργό). Αμοργό θα σου πρότεινα αλλά έχω τρεις ενστάσεις:
1) Δεν έχει πολλές αμμουδερές παραλίες. Καταπληκτικά νερά αλλά κυρίως με βράχια κ σε απόκρημνο τοπίο (η παραλία της Αιγιάλης με την προέκτασή της Λεβρωσσός κτλ. είναι αμμουδερή κ αποτελεί εξαίρεση).
2) Είναι σχετικά ήρεμο νησί. Κλαμπάκι δεν παίζει στην Αμοργό. Μπορείς να ξενυχτήσεις μόνο σε χαλαρό, ατμοσφαιρικό μπαράκι ή σε μεζεδοπωλείο με ζωντανή μουσική. Αν πας τέλη Ιουλίου με μέσα Αυγούστου έχει αρκετό κόσμο κ νεολαία, αλλιώς σε άλλη περίοδο ενδείκνυται για αρκετά ήρεμες κ ατμοσφαιρικές διακοπές.
3) Κ κυριότερον: τέσσερις μέρες χωρίς αμάξι σε Αμοργό είναι σκότωμα! Η συγκοινωνία ειναι μάλλον κακή κ το νησί σχετικά μακρινών αποστάσεων. Εκτός αν δεν έχετε σκοπό να γυρίσετε το νησί παρά μόνο να αράζετε όλη μέρα στην Αιγιάλη (λιμάνι), να κάνετε εκεί τα μπάνια σας, άντε κ καμιά βόλτα στην υπέροχη Χώρα (εγώ αυτό δεν θα το πρότεινα γιατί αξίζει να γυριστεί το νησί). Οπότε εμμένω στις τρεις αρχικές προτάσεις του προηγούμενου μηνύματος! :)

Rosa Mundial

Member
Επόμενο Ταξίδι
ελα ντε
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϋλάνδη
Προτείνω Ναξο, ηταν το πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο, αφου έχει νεαρό κόσμο, αρκετό σε ....ποσότητα, αλλά όχι υπερβολικό. Εχει πολύ καλή συγκοινωνία για Αγία Αννα-Αγιο Προκόπιο, παραλίες γεμάτες κόσμο (και camping με bungalows για τους ευαίσθητους...πισινούς) και καλή νυχτερινή ζωή στη Χώρα που θα μείνετε (αν δε μείνετε στο camping). Επίσης, να αναφέρω ότι είναι ΠΟΛΛΟΙ οι φοιτητές που την επιλέγουν για τις πρώτες τους φοιτητικές διακοπες.

μπα, το αγχος των Πανελληνιων δε συγκρινεται με τιποτα! Τι πληροφορίες θες για Ανδρο?

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ανδρο οπως εχω ξαναπει ..με τιποτα ..σου εξηγησαν παραπανω.
Θα σας ελεγα Μηλο ..καλη περιπτωση για την "περιπτωση" σας ,αλλα θελει μεταφορικο..
Παρος και Σαντορινη απο μενα .
Ολοι οι νεανιες καποια στιγμη ξεκινουν απο κει:haha:

_antonis_

Member
Εγώ δε σου απαντάω!
Αποφεύγω να συγχίζομαι, πράγμα που παθαίνω όταν συναναστρέφομαι με άτομα κάτω των...20 ετών! :bleh:

Άκου...19..... :evil:

υ.γ. Καλά οι υπόλοιποι που είναι σαν εμένα (24) και άνω, δε ντρέπεστε και του απαντάτε κιόλας;;;;;

Και μη μου πείτεοφ τόπικ γιατί είναι το πιο σοβαρό μήνυμα σ'αυτό το θέμα, δε σηκώνει γέλια!!!

inikous

New Member
Χχαχαχαχα Antonis ->Ζήλια.....Ψώρα :bleh:(Νια νια....νια...νια νια....νια) :bleh: ....Σας ευχαριστώ όλους για τις προτάσεις σας και που ενδιαφερθήκατε γι αυτό το τοπικ...Η αλήθεια είναι ότι Παρο αποκλείσαμε.....Ο ενας απ τους 4 πήγε πέρυσι και δεν θελει ξανά....Άνδρο παλι αποκλείσαμε γιατι ακούσαμε ότι δεν εχει αρκετή ζωη...
Κοιταμε για Φολεγανδρο που την γλυκοκοιτάω απ την αρχή και Ιο....
Έχω ακούσει τα καλύτερα για Μήλο αλλά για κάποιο λόγο¨που δεν θυμάμαι μου την βγάλανε απο τις επιλογες....
Επίσης Νάξο που μου προτείνατε θα ψάξω και Αμοργό....
Το Ταξίδι θα γίνει 14-18 Ιουλίου και υπαρχει και στο μυαλό μας να νοικιάσουμε αμάξι......Απλά δεν ξέρουμε απο θέμα χρημάτων αν βγαίνουμε...

Σας Ευχαριστώ ολους πραγματικά έναν έναν....Να στε πάντα με υγεία και χαμόγελα στα πρόσωπα σας....

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom