{tinkerbell}
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- στο απειρο+ακομα παραπερα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Κινα, Αργεντινη, Ινδια
δεν ξερω το στυλ σας, η αμοργος ομως μαζευει ΠΟΛΥ νεολαια(δλδ οταν ειχα παει εγω με τους γονεις μου,οι δικοι μου ανεβαζαν το μεσο ορο ηλικιας....) και νεολαια κουλτουροκατασταση...και ενα εχω να σου πω.. ερωτευτηκα το νησι..!αλλα ειναι πιο παρειστικο κ θελει αμαξι!νυχτερινη ζωη δεν εχει τοσο, εχει ομως κανα δυο μαγαζια (ενα club κ ενα ρεμπεταδικο) που μαζευουν αρκετο κοσμο..κ ειναι φθηνο νησι σχετικα!! η φολεγανδρος αποσο εψαχνα για μενα, την βρηκα αρκετα ακριβη..! ενα νησι που δεν εχω παει, αλλα μαλλον εχει ο,τι ζητας ειναι η σιφνος..νεολαια, μαγαζια κτλ..πρεπει να ναι καλα..για δες το..οποιος εχει παει σιφνο ας προσανατολισει..
περσυ ειχα παει σεριφο, αλλα μαλλον δε σας κανει γτ εχει ενα μονο μαγαζι που μαζευει μεχρι αργα κοσμο(αποσο ξερω τουλαχιστον)..κατα ταλλα ειναι καλα..κ λεωφορεια εχει συχνα κ σχετικα φθηνα ειναι κ ωραιες παραλιες εχει...κ επισης την ομορφοτερη χωρα στις κυκλαδες.. πολυ γραφικη!τωρα δεν ξερω αν σας κανει..δες πρωτα για σιφνο..κ αναλογα..
περσυ ειχα παει σεριφο, αλλα μαλλον δε σας κανει γτ εχει ενα μονο μαγαζι που μαζευει μεχρι αργα κοσμο(αποσο ξερω τουλαχιστον)..κατα ταλλα ειναι καλα..κ λεωφορεια εχει συχνα κ σχετικα φθηνα ειναι κ ωραιες παραλιες εχει...κ επισης την ομορφοτερη χωρα στις κυκλαδες.. πολυ γραφικη!τωρα δεν ξερω αν σας κανει..δες πρωτα για σιφνο..κ αναλογα..