• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Καλοκαίρι 2012-19αρηδες-Προτάσεις-Επείγον

{tinkerbell}

Member
Επόμενο Ταξίδι
στο απειρο+ακομα παραπερα
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα, Αργεντινη, Ινδια
δεν ξερω το στυλ σας, η αμοργος ομως μαζευει ΠΟΛΥ νεολαια(δλδ οταν ειχα παει εγω με τους γονεις μου,οι δικοι μου ανεβαζαν το μεσο ορο ηλικιας....:p) και νεολαια κουλτουροκατασταση...και ενα εχω να σου πω.. ερωτευτηκα το νησι..!αλλα ειναι πιο παρειστικο κ θελει αμαξι!νυχτερινη ζωη δεν εχει τοσο, εχει ομως κανα δυο μαγαζια (ενα club κ ενα ρεμπεταδικο) που μαζευουν αρκετο κοσμο..κ ειναι φθηνο νησι σχετικα!! η φολεγανδρος αποσο εψαχνα για μενα, την βρηκα αρκετα ακριβη..! ενα νησι που δεν εχω παει, αλλα μαλλον εχει ο,τι ζητας ειναι η σιφνος..νεολαια, μαγαζια κτλ..πρεπει να ναι καλα..για δες το..οποιος εχει παει σιφνο ας προσανατολισει..

περσυ ειχα παει σεριφο, αλλα μαλλον δε σας κανει γτ εχει ενα μονο μαγαζι που μαζευει μεχρι αργα κοσμο(αποσο ξερω τουλαχιστον)..κατα ταλλα ειναι καλα..κ λεωφορεια εχει συχνα κ σχετικα φθηνα ειναι κ ωραιες παραλιες εχει...κ επισης την ομορφοτερη χωρα στις κυκλαδες..:) πολυ γραφικη!τωρα δεν ξερω αν σας κανει..δες πρωτα για σιφνο..κ αναλογα..

alma

Member
Η Σίφνος όντως έχει μέρη να βγεις, χωρίς βέβαια να γίνεται και χαμός απο νυχτερινή ζωή.Έχει αρκετά μπαράκια στην Απολλωνία,η οποία είναι υπέροχη το βράδυ.Υπέροχα σοκάκια,ατμοσφαιρικά μαγαζιά,ποιοτική διασκέδαση ,καμία σχέση με άλλα νησιά όπου κάθε βράδυ μεθυσμένοι Άγγλοι ξερνάνε και παραπατάνε.Επίσης έχει συγκοινωνία για τα περισσότερα μέρη που αξίζει να δεις.

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Ισχυουν ολα οσα λεει η αλμα και γω εχω παει Σιφνο, αλλα δεν ξερω βρε παιδια δε μου κανει για 19ρηδες.Ειχε νυχτερινη ζωη αλλα οχι οσο θα φανταζομουν για ατομα 19 ετων.Δεν ειπαμε να ανεβουν στις μπαρες του Καβο Παραντισο με τα στρινγκ,αλλα αν δεν το καψουν κ λιγο τωρα ..ποτε θα το κανουν ?Εγω δεν θα ξεκινουσα απο κει ...θα το αφηνα για 3-4 χρονια αργοτερα ...εκτος αν ειστε πιο χαμηλων τονων νεανιες:lol:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.637
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom