• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Καλά - στραβά - ανάποδα vol 2

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

James

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανατολική Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
@Yorgos βάλε κάτι ακόμα στην διαφορά 1ου-2ου. Κρίμα να χάσεις τα λεφτά σου.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Καλά δε θα πεθάνουμε και για 100 ευρώ... αλλα εξακολουθώ να νομίζω πως πάνω από 4,25% δε θα πάει. Ο φόβος φαίνεται στους τελευταίους...

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Nαι, έκανα λάθος. Το βόλεμα υπερίσχυσε του φόβου.
Οτι δηλαδή θα βγει ο Συριζα και θα βολευτούμε...:rolleyes-80:

Αυτό που το Ποτάμι είναι τρίτο κόμμα με ξεπερνά! Μα το Θεό δεν ξέρω ούτε έναν που θα το ψηφίσει.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Οτι δηλαδή θα βγει ο Συριζα και θα βολευτούμε...:rolleyes-80:

.
Αυτό δεν υποσχέθηκε; 751€ μίνιμουμ μισθός, επαναπρόσληψη 200.000, δημόσιες τράπεζες (κι άλλοι ΔΥ δηλαδή), μηδέν ΕΝΦΙΑ, κομματοποίηση στα πανεπιστήμια, 13η συνταξη και οι (νεο)ΠΑΣΟΚΟΙ στη δική μου περιφέρεια κάνουν πάρτι ότι φέυγουν τα γαλάζια παιδιά. Άρα δεν ξέρω αν θα βολευτούμε, αλλά πολλοί θεωρούν πως ναι, επανήλθε το ΠΑΣΟΚ, ζήτω, γιούχου κλπ.
Αυτό που το Ποτάμι είναι τρίτο κόμμα με ξεπερνά! Μα το Θεό δεν ξέρω ούτε έναν που θα το ψηφίσει.
Οι περισσότεροι που ξέρω εγώ ψηφίζουν Ποτάμι πάντως. Κυρίως πρώην ΝΔ, απογοητευμένοι με Σαμαρά και θεωρούν πως το Ποτάμι θα κρατάει τον Τσίπρα από ακρότητες.

Ο μόνος χρυσαυγίτης που ξέρω καλά (ώστε να τον ρωτήσω) θα ψηφίσει... Γκλέτσο. Λέει "έκανε κγτ δουλειές στη Στυλίδα". Του λέω έχεις πάει από κει; "Όχι, αλλά όλοι το λένε". Όπως όλοι το έλεγαν ότι η ΧΑ δέρνει του Πακιστανούς που δεν πληρώνουν ενοίκιο (αλλά μόνο αυτούς, αυτούς που πληρώνει τους αφήνουν ήσυχους) και τους βάζει να βάφουν και το σπίτι πριν το παραδώσουν...

Έχω φίλη και μια δικηγόρο 28χρονη που θα ψηφίσει... Βενιζέλο (εδώ κουφάθηκα, νόμιζα ότι βασικά τον ψηφίζουν απολιθωμένοι παλιοΠΑΣΟΚτζήδες). Μάλιστα για πρώτη φορά ψηφίζει το παλιό ΠΑΣΟΚ. Ρώτησα γιατί και λέει "ε μα η ελληνική πολιτική σκηνή χριεάζεται έναν σαν κι αυτόν, έβαλε πλάτες στα δύσκολα".... Μήπως έβαλε κοιλιά αντί για πλάτη;

ΑΝΕΛ δεν ξέρω κανεναν μα κανέναν. Είναι το κόμμα-μυστήριο για μένα.
Και στις προηγούμενες το ίδιο.

ΣΥΡΙΖΑ ξέρω πολλούς, κυρίως συνομίληκοί μου είναι. Σε μια μεγάλη παρέα τις προάλλες ρώτησα έναν αν πιστεύει ότι θα κάνει ο Τσίπρας αυτά που λέει και απαντάνε 5-6 μαζί "ε όχι βέβαια!". Ε και τότε τι τον ψηφίζετε ρε λεβέντες, ρωτάω. "Μα αν έκανε αυτά που έλεγε δε θα τον ψηφίζαμε! Τα ίδια με τον άλλον θα κάνει, απλά να φάνε κι οι άλλοι, τόσα χρόνια τα τρώνε αυτοί"... Έλληνες ψηφοφόροι, ένα κοινωνιολογικό ενδιαφέρον το έχουν.

Α έχω κι ένα φίλο κομματοσκυλο Μεσσήνιος... ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΣ δε θα ψηφίσει Σαμαρά, στο Λεβέντη θα τη ρίξει. Βασίλη προχώρα είμαστε πολλοί...

chrisbd

Member
Αν κάποιος δεν ανήκει (δεν είναι κολλημένος) σε κόμμα και δεν θέλει ΝΔ, ΠΑΣΟΚ αλλά ούτε ΣΥΡΙΖΑ και απο την άλλη δεν θέλει να παει σε άκρα αλλά ένα φιλοευρωπαϊκό κόμμα και να μετρήσει η ψήφος του τότε καλύτερα να ψηφίσει ΠΟΤΑΜΙ, για να υπάρχουν πιθανότητες να βγεί 3ο κόμμα αυτό, παρά η ΧΑ...

Η ΧΑ πάντως κάνει τα πιο έξυπνα σποτάκια ......"να ξεβρωμίσει ο τόπος" ..."και παρόλο που φυλακίστηκαν αυτοί δεν το βάλαν κάτω"....

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
@Yorgos Αφού κανείς δεν θα ψηφίσει ΝΔ από το μίνι γκάλοπ που έκανες πως βγάζεις διαφορά κάτω από 4,25;;;

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
τότε καλύτερα να ψηφίσει ΠΟΤΑΜΙ, για να υπάρχουν πιθανότητες να βγεί 3ο κόμμα αυτό, παρά η ΧΑ...
Ο Ράμφος είναι πονηρός κι αυτά που λέει μην τα τρως... ;) (που λέει και το άσμα)

Εγώ πάντως που αποφεύγω τις κακές παρέες επιμένω πως δεν ξέρω κάποιον που θα ψηφίσει Ποτάμι. Υπάρχουν κάποιοι αμετανόητοι φασίστες που θα το ρίξουν Σαμαρά ή ΧΑ, αλλά αυτοί δεν είναι φίλοι μου. :p

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
@Yorgos Αφού κανείς δεν θα ψηφίσει ΝΔ από το μίνι γκάλοπ που έκανες πως βγάζεις διαφορά κάτω από 4,25;;;
Δε θεωρώ πως ο κύκλος μου είναι αντιπροσωπευτικός (αλλιώς ο Θεοδωράκης θα ήταν πρωθυπουργάρα), είναι ολόκληρη επιστήμη η επιλογή δείγματος. Βλέπω τα γκάλοπ, από της Αυγής μέχρι του Μπόμπολα, βλέπω τις δηλώσεις (π.χ. ο Καρατζαφέρης έχει φαγωθει πως είναι πάνω από 5% η διαφορά για να πάρει καμιά ψήφο) κι εξακολουθώ να πιστεύω πως σε αναποφάσιστους ο φόβος μετράει περισσότερο από την οργή. Άσε που οι περισσότεροι αναποφάσιστοι δεν είναι πιτσιρικαρία, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σαφές προβάδισμα.

Για τα σποτάκια, νομίζωτα χειρότερα τα έχει το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ, δε λένε τίποτε. Το ΠΑΣΟΚ μας λέει ότι είναι υπέυθυνο (ούτε τι θα κάνει, ούτε τι έκανε, ούτε τι θα πάθουμε αν δε μπει στη Βουλή), του ΣΥΡΙΖΑ είναι κάτι εικόνες όπου βγαίνει ο ήλιος, περπατάνε οι άνθρωποι, νομίζω κατουράει κι ένας παππούς, περνάει ένα λεωοφείο, εύγε. Δε νομίζω ένας μη ψηφοφόρος ΣΥΡΙΖΑ ή ΠΑΣΟΚ να πεισθεί από κανενα σποτάκι από αυτά.

Της ΝΔ τα βρίσκω τα πιο επιτυχημένα. Πατάει πάνω στο φόβο/τρόμο/θα πεινάσεις και επενδύσει σε αυτό, ως στρατηγική κάποιους θα τσμιπήσει. Της ΧΑ επίσης, είναι σαφές το ποιοι είναι και τι κάνουν.

Το ΚΚΕ γλυκανάλατο όπως πάντα.

Ε, ο ΚΑμμένος παίρνει το Όσκαρ. Αμφιβάλλω ότι πείθεται αναποφάσιστος έτσι, αλλά όπως και να το κάνεις είναι ΤΟ τρολάρισμα και δείχνει μια μαρκετίστικη ευφυία.

Του ΓΑΠ δεν είδα σποτάκι, είναι που είναι σίγουρο το τζιμάνι μας ότι θα μπει ή δε βρήκε σπόνσορα;

Καλά οι αφίσες του Καρατζαφέρη είναι σκέτη εϊτίλα. Στην Αθήνα δεν τις έχω δει, αλλά στην επαρχία κάνουν θραύση.

Η καλύτερη διακαναλική ήταν μέχρι στιγμής του Γκλέτσου (δεν κάνω πλάκα, ήταν σαφής), Θεός και ωμός ο Λεβέντης, της ΟΔΚΕ λη όπως λέγονται δεν άντεξα πιο βαρετός πεθαίνεις, ο Κρατζαφύρερ απογοήτευση, ΔΗΜΑΡ-Πράσινοι καλά παιδιά αλλά άτυχα/ανάλατα/σε είδα και κοιμήθηκα, ΓΑΠ πρέπει να μας τρολάρει αλλά η φάση είναι ότι τα πιστεύει, ΧΑ χωρίς Κασιδιάρη Λαγό Μιχαλό και τον άλλον τον σωματέμπορα δεν έχει ενδιαφέρον, και θέλω να δω ΣΥΡΙΖΑ και Καμένο.

Πλάκα-πλάκα ένα κόμμα Βλαστού-Άκη δε θα πήγαινε άσχημα τώρα που το σκέφτομαι...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Να ρωτήσω κάτι; Κι αν βγει η ΧΑ 3ο κόμμα τι αλλάζει; Πάλι με το Ποτάμι δε θα πάει να κάνει κυβέρνηση ο πρώτος ; Ποια η πρεμούρα;

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
@chrisbd Δική μου η παράφραση του άσματος, επηρεασμένη από τη χθεσινή συνέντευξη του φιλοσόφου στον Ψάλτε. :D

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα