James
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Ανατολική Κρήτη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Έχω και εγώ ένα διάγραμμα για να σας βοηθήσει τι να ψηφίσετε. Μιλάμε για γκαραντί αποτελέσματα.
Οτι δηλαδή θα βγει ο Συριζα και θα βολευτούμε...Nαι, έκανα λάθος. Το βόλεμα υπερίσχυσε του φόβου.
Αυτό δεν υποσχέθηκε; 751€ μίνιμουμ μισθός, επαναπρόσληψη 200.000, δημόσιες τράπεζες (κι άλλοι ΔΥ δηλαδή), μηδέν ΕΝΦΙΑ, κομματοποίηση στα πανεπιστήμια, 13η συνταξη και οι (νεο)ΠΑΣΟΚΟΙ στη δική μου περιφέρεια κάνουν πάρτι ότι φέυγουν τα γαλάζια παιδιά. Άρα δεν ξέρω αν θα βολευτούμε, αλλά πολλοί θεωρούν πως ναι, επανήλθε το ΠΑΣΟΚ, ζήτω, γιούχου κλπ.Οτι δηλαδή θα βγει ο Συριζα και θα βολευτούμε...
.
Οι περισσότεροι που ξέρω εγώ ψηφίζουν Ποτάμι πάντως. Κυρίως πρώην ΝΔ, απογοητευμένοι με Σαμαρά και θεωρούν πως το Ποτάμι θα κρατάει τον Τσίπρα από ακρότητες.Αυτό που το Ποτάμι είναι τρίτο κόμμα με ξεπερνά! Μα το Θεό δεν ξέρω ούτε έναν που θα το ψηφίσει.
Ο Ράμφος είναι πονηρός κι αυτά που λέει μην τα τρως... (που λέει και το άσμα)τότε καλύτερα να ψηφίσει ΠΟΤΑΜΙ, για να υπάρχουν πιθανότητες να βγεί 3ο κόμμα αυτό, παρά η ΧΑ...
Όχι το άσμα λέει "ο Yorgos είναι πονηρός...." εκτός αν σε κάποια σχολή είχατε παραποιήσει το άσμα..Ο Ράμφος είναι πονηρός κι αυτά που λέει μην τα τρως... (που λέει και το άσμα)
Δε θεωρώ πως ο κύκλος μου είναι αντιπροσωπευτικός (αλλιώς ο Θεοδωράκης θα ήταν πρωθυπουργάρα), είναι ολόκληρη επιστήμη η επιλογή δείγματος. Βλέπω τα γκάλοπ, από της Αυγής μέχρι του Μπόμπολα, βλέπω τις δηλώσεις (π.χ. ο Καρατζαφέρης έχει φαγωθει πως είναι πάνω από 5% η διαφορά για να πάρει καμιά ψήφο) κι εξακολουθώ να πιστεύω πως σε αναποφάσιστους ο φόβος μετράει περισσότερο από την οργή. Άσε που οι περισσότεροι αναποφάσιστοι δεν είναι πιτσιρικαρία, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σαφές προβάδισμα.@Yorgos Αφού κανείς δεν θα ψηφίσει ΝΔ από το μίνι γκάλοπ που έκανες πως βγάζεις διαφορά κάτω από 4,25;;;