• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Καλά - στραβά - ανάποδα vol 2

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Borealis

Member
Και η Μαρίν συμπαραστέκεται στον αγώνα της Ραχήλ... τώρα πρέπει να βρεθεί μια φωτογραφία του Θεοδωράκη που παίρνει συνέντευξη τον Γκαίμπελς.

jimp

Member
Και η Μαρίν συμπαραστέκεται στον αγώνα της Ραχήλ... τώρα πρέπει να βρεθεί μια φωτογραφία του Θεοδωράκη που παίρνει συνέντευξη τον Γκαίμπελς.
Έλα ρε Borealis και σε είχα για σοβαρό άτομο...Και ο Κιμ βγήκε και είπε κάτι, να το κάνουμε σημαία πως ο συριζα συνεργάζεται και με φασιστες και με κομμουνιστές.

Εδώ το ποταμι που δείχνει πόσο σοβαρό είναι αυτό και οι προτάσεις του...
B7y-NkWIUAEvi7G.jpg

Αν και αν θες τη γνώμη μου ο συριζα θα είναι η καταστροφή της αριστεράς στην ελλάδα και το πως την αντιλαμβάνεται η πλειοψηφία του κόσμου. Φυσικά και μακάρι να μην συμβεί κάτι τέτοιο.

paefstra

Member
Αν και αν θες τη γνώμη μου ο συριζα θα είναι η καταστροφή της αριστεράς στην ελλάδα και το πως την αντιλαμβάνεται η πλειοψηφία του κόσμου. Φυσικά και μακάρι να μην συμβεί κάτι τέτοιο.
Συγγνώμη που σου χαλάω τη φαντασίωση, αλλά η πλειοψηφία του κόσμου - και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ- είναι μικροαστοί. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.

Borealis

Member
Έλα ρε Borealis και σε είχα για σοβαρό άτομο...Και ο Κιμ βγήκε και είπε κάτι, να το κάνουμε σημαία πως ο συριζα συνεργάζεται και με φασιστες και με κομμουνιστές.

Εδώ το ποταμι που δείχνει πόσο σοβαρό είναι αυτό και οι προτάσεις του...
View attachment 69554

πολύ κακώς με είχες για σοβαρό άτομο, εγώ δεν σε έβρισα.

Φυσικά και δεν δίνω σημασία στο τι λέει η Λεπέν, αλλά δεν παύει να είναι χαρακτηριστικό μιας κατάστασης

Ναι φυσικά και είναι αριστερό κόμμα, όταν πάνε εκκλησία κάθονται πάντοτε στα αριστερά στασίδια

jimp

Member
Συγγνώμη που σου χαλάω τη φαντασίωση, αλλά η πλειοψηφία του κόσμου - και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ- είναι μικροαστοί. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.
Καμία φαντασίωση απλά ελπίδα μπας και η μετατόπιση των ψηφοφόρων γίνει ιδεολογική και όχι πολιτική όπως είναι τώρα, έστω και σε βάθος χρόνου.

Borealis

Member
Καμία φαντασίωση απλά ελπίδα μπας και η μετατόπιση των ψηφοφόρων γίνει ιδεολογική και όχι πολιτική όπως είναι τώρα, έστω και σε βάθος χρόνου.
Μακάρι να ήταν πολιτική, τομαριστική είναι ένας σκληρός αλλά σε πολλά αληθινός όρος

jimp

Member
πολύ κακώς με είχες για σοβαρό άτομο, εγώ δεν σε έβρισα.

Φυσικά και δεν δίνω σημασία στο τι λέει η Λεπέν, αλλά δεν παύει να είναι χαρακτηριστικό μιας κατάστασης

Ναι φυσικά και είναι αριστερό κόμμα, όταν πάνε εκκλησία κάθονται πάντοτε στα αριστερά στασίδια
Εντάξει λοιπόν κανένας από τους δυο μας δεν είναι σοβαρό άτομο.
Το τι λέει η κάθε λεπεν και τι συμφέροντα μπορεί να εξυπηρετεί αυτή η άποψη ο κόσμος μπορεί να καταλάβει(εντάξει όχι όλος ο κόσμος), όχι όμως να συνδέω τα λεγόμενα της λεπεν και με το συριζα.

jimp

Member
Μακάρι να ήταν πολιτική, τομαριστική είναι ένας σκληρός αλλά σε πολλά αληθινός όρος
Τα βάζω μαζί αυτά εγώ, τόσα χρόνια μεταξύ νδ και πασοκ είχαμε μία πολιτικοτομαριστική μετατόπιση, άσχετα αν έλεγαν πως είχαν διαφορετική ιδεολογία,ενώ την ίδια στιγμή ψήφιζαν τα ίδια νομοσχέδια.

panpan

Member
http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=37240&subid=2&pubid=113437342
«Ζητήθηκε από τους Αστυνομικούς να ψηφίσουν χωρίς φόβο. Ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο δεν θα τους αφοπλίσει, αλλά θα τους εξοπλίσει υλικοτεχνικά και θεσμικά, διασφαλίζοντάς τους από τους κινδύνους που διατρέχουν»,

Πάρτε τους αριστερά γκλομπ.Πονάνε λιγότερο.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα