varioAthens
Member
Δεν σας προλαβαινω πια...!!Άργησες.Μας τα'παν άλλοι.
Δεν σας προλαβαινω πια...!!Άργησες.Μας τα'παν άλλοι.
Έλα ρε Borealis και σε είχα για σοβαρό άτομο...Και ο Κιμ βγήκε και είπε κάτι, να το κάνουμε σημαία πως ο συριζα συνεργάζεται και με φασιστες και με κομμουνιστές.Και η Μαρίν συμπαραστέκεται στον αγώνα της Ραχήλ... τώρα πρέπει να βρεθεί μια φωτογραφία του Θεοδωράκη που παίρνει συνέντευξη τον Γκαίμπελς.
Συγγνώμη που σου χαλάω τη φαντασίωση, αλλά η πλειοψηφία του κόσμου - και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ- είναι μικροαστοί. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.Αν και αν θες τη γνώμη μου ο συριζα θα είναι η καταστροφή της αριστεράς στην ελλάδα και το πως την αντιλαμβάνεται η πλειοψηφία του κόσμου. Φυσικά και μακάρι να μην συμβεί κάτι τέτοιο.
πολύ κακώς με είχες για σοβαρό άτομο, εγώ δεν σε έβρισα.Έλα ρε Borealis και σε είχα για σοβαρό άτομο...Και ο Κιμ βγήκε και είπε κάτι, να το κάνουμε σημαία πως ο συριζα συνεργάζεται και με φασιστες και με κομμουνιστές.
Εδώ το ποταμι που δείχνει πόσο σοβαρό είναι αυτό και οι προτάσεις του...
View attachment 69554
Αν και αν θες τη γνώμη μου ο συριζα θα είναι η καταστροφή της αριστεράς στην ελλάδα και το πως την αντιλαμβάνεται η πλειοψηφία του κόσμου. Φυσικά και μακάρι να μην συμβεί κάτι τέτοιο.
Καμία φαντασίωση απλά ελπίδα μπας και η μετατόπιση των ψηφοφόρων γίνει ιδεολογική και όχι πολιτική όπως είναι τώρα, έστω και σε βάθος χρόνου.Συγγνώμη που σου χαλάω τη φαντασίωση, αλλά η πλειοψηφία του κόσμου - και οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ- είναι μικροαστοί. Ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.
Μακάρι να ήταν πολιτική, τομαριστική είναι ένας σκληρός αλλά σε πολλά αληθινός όροςΚαμία φαντασίωση απλά ελπίδα μπας και η μετατόπιση των ψηφοφόρων γίνει ιδεολογική και όχι πολιτική όπως είναι τώρα, έστω και σε βάθος χρόνου.
Εντάξει λοιπόν κανένας από τους δυο μας δεν είναι σοβαρό άτομο.πολύ κακώς με είχες για σοβαρό άτομο, εγώ δεν σε έβρισα.
Φυσικά και δεν δίνω σημασία στο τι λέει η Λεπέν, αλλά δεν παύει να είναι χαρακτηριστικό μιας κατάστασης
Ναι φυσικά και είναι αριστερό κόμμα, όταν πάνε εκκλησία κάθονται πάντοτε στα αριστερά στασίδια
Τα βάζω μαζί αυτά εγώ, τόσα χρόνια μεταξύ νδ και πασοκ είχαμε μία πολιτικοτομαριστική μετατόπιση, άσχετα αν έλεγαν πως είχαν διαφορετική ιδεολογία,ενώ την ίδια στιγμή ψήφιζαν τα ίδια νομοσχέδια.Μακάρι να ήταν πολιτική, τομαριστική είναι ένας σκληρός αλλά σε πολλά αληθινός όρος
Τι λες βρε; Υπαρχει σοβαρος Σουρδος;Έλα ρε Borealis και σε είχα για σοβαρό άτομο...