• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Καλά - στραβά - ανάποδα vol 2

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

varioAthens

Member
Προτίθεμαι να μεταφέρω τα εκλογικά μου δικαιώματα. Εκτός από φωτόσπαθο, γνωρίζει κανείς τι άλλα δικαιολογητικά χρειάζομαι;

Με μια πρωτη αναγνωση σιγουρα αλλο ενα παιδι και μια προσωπικη φιλη παγκοσμιου φημης :p

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Αυτή ήταν του Αλαφούζου που έβρισκαν το ΣΥΡΙΖΑ σίγουρο νικητή με διαφορά και η βάση της ΝΔ δεν μπορούσε να διευρυνθεί κιόλας...

Αυτή εδώ είναι του ΑΝΤ1, σε γενικές γραμμές ακριβής:

Κι εδώ οι συγκεντρωτικές, πάλι ακριβείς, στα όρια του δυνατού, αν συνυπολογίσεις ότι με τον τότε νόμο δεν ήταν μία η εβδομάδα της απαγόρευσης, αλλά δύο:

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Αυτές είναι οι επαναληπτικές.Τις πρώτες κάνεις ότι δεν τις θυμάσαι;

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Αυτές είναι οι επαναληπτικές.Τις πρώτες κάνεις ότι δεν τις θυμάσαι;
Όχι, είναι οι μόνες εκλογές στις οποίες δεν ψήφισα και τις οποίες δεν παρακολούθησα. Αν θυμάμαι καλά ζούσα τον έρωτά μου στην Κολομβία και με είχε εγκαλέσει ο Traveller για την ανευθυνότητά μου.

Τέλος πάντων ας πούμε ότι ναι, μπάχαλο οι πρώτες του 2012, είχαν και ιδιαιτερότητες φοβερές (κατέρρεε το σύμπαν). Ιστορικά υπάρχουν άλλες εκλογές (πλην ευρωβουλευτικών, αυτές δεν είναι εκλογές) που να έχουν πέσει πολύ έξω οι δημοσκοπήσεις; Εγώ δε θυμάμαι κάποια περίπτωση.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ιστορικά υπάρχουν άλλες εκλογές (πλην ευρωβουλευτικών, αυτές δεν είναι εκλογές) που να έχουν πέσει πολύ έξω οι δημοσκοπήσεις; Εγώ δε θυμάμαι κάποια περίπτωση.
Προχειρα περα απο την παταγωδη αποτυχια του Μαιου του 12, θυμαμαι τις εκλογες του 2009 και το στραπατσο των εξιτ πολλ στις εκλογες του 2000.

chrisbd

Member
Η "ουσιαστική έξοδος από το ευρώ" αναβάλλεται για δύο εβδομάδες αφού έγινε δεκτή η προσφυγή των 4 Ελληνικών συστημικών τραπεζών στο ELA με την οποία ζητούν ενδεχόμενη χρηματοδότηση.... μετά απο 15 μέρες θα επανεξετασθεί το θέμα...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Το 2009 ακριβέστατα τα exit polls, άλλωστε με δείγμα 12.000 ατόμων από 5 εταιρείες δύσκολο θα ήταν να κάνουν πατάτα:
http://elections.pblogs.gr/2009/10/oyleftikes-ekloges-2009-a-exit-polls-twn-19-00.html

Το 2000 στα όρια του στατιστικού λάθους ήταν, σε εκλογές πραγματικό θρίλερ. ΤΡΑΓΙΚΑ λάθη δε βλέπεις έτσι εύκολα, αλλά πρέπει να γνωρίζεις και τους περιορισμούς των δυνατοτήτων της πρόβλεψης.

Εσύ τι διαφορά βλέπεις να έχουν δηλαδή;

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
ΟΚ, άλλη προσφορά κανείς; Επίσης:
α) τρίτο κόμμα
β) αν μπάινουν οι καμμένοι έλληνες
γ) ποσοστό ΧΑ

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Η ΧΑ γύρω απο το έξι, γιατί απλα δεν υπάρχουν παραπλανημένοι. Τόσοι είναι οι φασίστες στην Ελλάδα.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος