• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Καλά - στραβά - ανάποδα vol 2

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

alma

Member
Αν πηρατε αποδειξη δεν πηγατε με τιποτα στου @James .
Λες ε; Και στη Σάμο θυμάμαι γενικά παίρναμε αποδείξεις. Πάντως τα ωραιότερα φαγητά τα τρώγαμε στα ορεινά χωριά της.Λες κάπου να μην πήραμε και να ήταν τόσο νόστιμο το φαγητό που να μην το προσέξαμε;:D

jimp

Member
Ειλικρινά πιστεύεις κάτι από αυτά που λες? 20 ευρώ θα κόστιζε το πιάτο στην ελλάδα? με είκοσι ευρώ τρώνε δυο άτομα με μερίδες και σαλάτα σε ένα τούρκικο στο βερολίνο, με 25 ένα πιάτο χαζεύοντας τον πύργο του Άιφελ, και με 30 ευρώ ένα κανονικό γεύμα στο κέντρο του Λονδίνου. Θες να πεις ότι αυτοί δεν έχουν ενοίκια, ρεύμα, προσωπικό (που αμοίβεται κιόλας) αλλά έχει το ουζερί ο κυρ μήτσος που την έχει δει και σεφ
Και με 7 ευρώ τα δύο άτομα στο εξωτικό Κερατσίνι να έχεις θέα το εργοστάσιο της ΔΕΗ.
Που τις είδες αυτές τις τιμές και τι σύγκριση κάνεις φίλε μου;

Μιλάμε για τον μπαρμπαμήτσο με την ταβέρνα στην ιχθυόσκαλα που έχει κόσμο 2 μέρες την εβδομάδα με τζίρο 50 ευρώ το τραπέζι και το συγκρίνουμε με Λονδίνο,Παρίσι και Βερολίνο αντι να μιλάμε για τα λεφτά που χρωστάνε τα κόμματα, τα κανάλια, να μιλήσουμε για τις μίζες στα εξοπλιστικά, για τη μονή Βατοπεδίου, για Μπόμπολες, για διόδια, για το χρηματηστήριο, τα ασφαλιστικά ταμεία και για πολλά άλλα, αλλά όχι εμείς εκεί επιμένουμε μην τυχόν και στεναχωρήσουμε κανένα μεγαλοαφεντικό, ο μπαρμπαμήτσος φταίει γιατί ενώ έχουν ελεγχθεί οι παραπάνω αυτός δεν έκοψε απόδειξη...

James

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανατολική Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Βρε εστιατόριο έχεις στη Σάμο; Ε και φάγαμε από τα νοστιμότερα φαγητά στο νησί σου και σε πολλά μέρη.Μπορεί να έχουμε επισκεφτεί και το δικό σου.
Χα! Θα αποφύγω φυσικά να απαντήσω! Έτσι για να κρατήσω το μυστήριο! Πάντως νομίζω ότι πρέπει να καταλαβαίνουμε τα προβλήματα και άλλων κλάδων, ακόμα και αν δεν ανήκουμε σε αυτούς!

Πάντως σίγουρα έχεις φάει καλά στη Σάμο! Δεν αμφιβάλλω! Για πες τίποτα πιο χειροπιαστό να δω....

Όσο για τον @tripakias αν υποθέσουμε ότι έχω εστιατόριο, σε κάτι παράξενες μουτσούνες θα έκοβα απόδειξη!! Όταν θα φεύγανε θα συνέχιζα να υπερκερδίζω και να διαλύω την οικονομία της χώρας. Το είπε και το μέγκα άλλωστε.

thanosth

Member
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Πότε επιτελους θα σταματησουμε να εξισωνουμε την φοροδιαφυγή αναλογαμε το επιχειρηματικό στατους του καθε πολίτη?
Η φοροδιαφυγή είναι φοροδιαφυγή ειτε είναι για 200 για 2000 για 2 εκ. Η για 200 εκ.
Την αξιοπιστία οι ιδιοι μας την απωλέσαμε κ τωρα μαζί με τα ξερά καίγονται κ τα χλωρά

James

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανατολική Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Θα σταματήσουμε να την εξισώνουμε όταν τιμωρούνται όλοι. Όχι μόνο τα κορόιδα.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Πότε επιτελους θα σταματησουμε να εξισωνουμε την φοροδιαφυγή αναλογαμε το επιχειρηματικό στατους του καθε πολίτη?
Η φοροδιαφυγή είναι φοροδιαφυγή ειτε είναι για 200 για 2000 για 2 εκ. Η για 200 εκ.
Την αξιοπιστία οι ιδιοι μας την απωλέσαμε κ τωρα μαζί με τα ξερά καίγονται κ τα χλωρά
Το Σύνταγμα της χώρας αναγνωρίζει την αρχή την αναλογικότητας.
Με άλλα λόγια αναγνωρίζουμε το πρόβλημα της φοροδιαφυγής αλλά δεν εξισώνουμε τους φοροφυγάδες.Και στη φάση ακραίας κρίσης που περνάμε ναι,συγχωρούμε πιο εύκολα αυτόν που κλέβει 200 από αυτόν που κλέβει 2εκ.

Ε,δεν είναι το ίδιο αντιπαθείς (ή συμπαθείς,όπως το δει κανείς) ο Αγιάννης με τον Σάιλοκ όπως και να το κάνεις...

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
εγω θα σταματησω να κλεβω το κρατος οταν θα σταματησει να με κλεβει αυτο.

alma

Member
Πάντως σίγουρα έχεις φάει καλά στη Σάμο! Δεν αμφιβάλλω! Για πες τίποτα πιο χειροπιαστό να δω....

QUOTE]
Τι να πω; Γενικά στη Σάμο αν και νησί μας είχε πιάσει ένα βίτσιο τα περισσότερα μεσημέρια αντί για το κλασσικό ψάρι, μετά τη θάλασσα ανηφορίζαμε και τρώγαμε σε ορεινά χωριά.Βουρλιώτες, Μανωλάτες, Πλάτανο...Φάγαμε βέβαια και σε Πυθαγόρειο, Βαθύ σε πολλά,όπως στο μαγαζάκι με τα κοτόπουλα που προτείνεται και στο φόρουμ, στο Καρλόβασι....Σόρρυ για το οφ-τόπικ αλλά έχω γαστρεντερίτιδα και δεν έχω φάει για μέρες καλά, οπότε μου άνοιξε η όρεξη

alma

Member
κανένα μεγαλοαφεντικό, ο μπαρμπαμήτσος φταίει γιατί ενώ έχουν ελεγχθεί οι παραπάνω αυτός δεν έκοψε απόδειξη...

Οι πολυεθνικές εν τω μεταξύ αν και κόβουν απόδειξη, βρίσκουν τρόπο να μειώνουν τα ποσά για τα οποία φορολογούνται και έτσι να έχουν υπερκέρδη.

Borealis

Member
Νομίζω ήσασταν ιδιαίτερα σαφείς και κατανοητοί, περιμένουμε λοιπόν την κυβέρνηση να κτυπήσει το μεγάλο κεφάλαιο ( πόσοι είναι? να πω τυχαία 200.000?) για να ανασάνουμε οι υπόλοιποι 10. 800.000. Ε, πόσο θα πάρει, 2- 3 μήνες? θα περάσουν, που θα πάει.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic