Και με 7 ευρώ τα δύο άτομα στο εξωτικό Κερατσίνι να έχεις θέα το εργοστάσιο της ΔΕΗ.Ειλικρινά πιστεύεις κάτι από αυτά που λες? 20 ευρώ θα κόστιζε το πιάτο στην ελλάδα? με είκοσι ευρώ τρώνε δυο άτομα με μερίδες και σαλάτα σε ένα τούρκικο στο βερολίνο, με 25 ένα πιάτο χαζεύοντας τον πύργο του Άιφελ, και με 30 ευρώ ένα κανονικό γεύμα στο κέντρο του Λονδίνου. Θες να πεις ότι αυτοί δεν έχουν ενοίκια, ρεύμα, προσωπικό (που αμοίβεται κιόλας) αλλά έχει το ουζερί ο κυρ μήτσος που την έχει δει και σεφ
Χα! Θα αποφύγω φυσικά να απαντήσω! Έτσι για να κρατήσω το μυστήριο! Πάντως νομίζω ότι πρέπει να καταλαβαίνουμε τα προβλήματα και άλλων κλάδων, ακόμα και αν δεν ανήκουμε σε αυτούς!Βρε εστιατόριο έχεις στη Σάμο; Ε και φάγαμε από τα νοστιμότερα φαγητά στο νησί σου και σε πολλά μέρη.Μπορεί να έχουμε επισκεφτεί και το δικό σου.
Το Σύνταγμα της χώρας αναγνωρίζει την αρχή την αναλογικότητας.Πότε επιτελους θα σταματησουμε να εξισωνουμε την φοροδιαφυγή αναλογαμε το επιχειρηματικό στατους του καθε πολίτη?
Η φοροδιαφυγή είναι φοροδιαφυγή ειτε είναι για 200 για 2000 για 2 εκ. Η για 200 εκ.
Την αξιοπιστία οι ιδιοι μας την απωλέσαμε κ τωρα μαζί με τα ξερά καίγονται κ τα χλωρά
Τι να πω; Γενικά στη Σάμο αν και νησί μας είχε πιάσει ένα βίτσιο τα περισσότερα μεσημέρια αντί για το κλασσικό ψάρι, μετά τη θάλασσα ανηφορίζαμε και τρώγαμε σε ορεινά χωριά.Βουρλιώτες, Μανωλάτες, Πλάτανο...Φάγαμε βέβαια και σε Πυθαγόρειο, Βαθύ σε πολλά,όπως στο μαγαζάκι με τα κοτόπουλα που προτείνεται και στο φόρουμ, στο Καρλόβασι....Σόρρυ για το οφ-τόπικ αλλά έχω γαστρεντερίτιδα και δεν έχω φάει για μέρες καλά, οπότε μου άνοιξε η όρεξηΠάντως σίγουρα έχεις φάει καλά στη Σάμο! Δεν αμφιβάλλω! Για πες τίποτα πιο χειροπιαστό να δω....
QUOTE]
κανένα μεγαλοαφεντικό, ο μπαρμπαμήτσος φταίει γιατί ενώ έχουν ελεγχθεί οι παραπάνω αυτός δεν έκοψε απόδειξη...