chrisbd
Member
Δηλαδή πέθανε η ελπίδα;;Δεν έχουμε ελπίδα σαν κράτος.
Δηλαδή δεν θα αναφωνήσουμε " είσαι η ελπίδα μας, πίδα μας πίδα μας"
Δηλαδή πέθανε η ελπίδα;;Δεν έχουμε ελπίδα σαν κράτος.
Θα κάνω το σπασίκλα τώραΤο Σύνταγμα της χώρας αναγνωρίζει την αρχή της αναλογικότητας.
Με άλλα λόγια αναγνωρίζουμε το πρόβλημα της φοροδιαφυγής αλλά δεν εξισώνουμε τους φοροφυγάδες.Και στη φάση ακραίας κρίσης που περνάμε ναι,συγχωρούμε πιο εύκολα αυτόν που κλέβει 200 από αυτόν που κλέβει 2εκ.
Ε,δεν είναι το ίδιο αντιπαθείς (ή συμπαθείς,όπως το δει κανείς) ο Αγιάννης με τον Σάιλοκ όπως και να το κάνεις...
Υποθέτω ότι δεν είχες το χρόνο ή την υπομονή να διαβάσεις τα μνμ που προηγήθηκανΑπο που προκυπτει πως η νεα κυβερνηση θα χτυπησει το μεγαλο κεφαλαιο; Ή πως αυτο θα γινει σε 2-3 μηνες οταν δεν εχει γινει τοσα και τοσα χρονια;
Ουτε φυσικα εγραψε κανενας πως δεν θελει να πληρωσει τους φορους που του αναλογουν.
Δηλαση απ`ολα τα παραπανω αυτα καταλαβες; Οχι πως θελει ενα δικαιο φορολογικο συστημα και επιτελους να ελεγχθουν και να τιμωρηθουν αυτοι που εχουν εμπλακει σε τοσα σκανδαλα; Ετσι κερδιζει την επιστοσυνη των πολιτων το κρατος και δημιουργει φορολογικη συνειδηση.
Μαγαζί με κοτόπουλα στο Καρλόβασι?? Χμ. Ποιο είναι αυτό? Για βάλε ένα λινκ.Τι να πω; Γενικά στη Σάμο αν και νησί μας είχε πιάσει ένα βίτσιο τα περισσότερα μεσημέρια αντί για το κλασσικό ψάρι, μετά τη θάλασσα ανηφορίζαμε και τρώγαμε σε ορεινά χωριά.Βουρλιώτες, Μανωλάτες, Πλάτανο...Φάγαμε βέβαια και σε Πυθαγόρειο, Βαθύ σε πολλά,όπως στο μαγαζάκι με τα κοτόπουλα που προτείνεται και στο φόρουμ, στο Καρλόβασι....Σόρρυ για το οφ-τόπικ αλλά έχω γαστρεντερίτιδα και δεν έχω φάει για μέρες καλά, οπότε μου άνοιξε η όρεξη
Τι να πω; Γενικά στη Σάμο αν και νησί μας είχε πιάσει ένα βίτσιο τα περισσότερα μεσημέρια αντί για το κλασσικό ψάρι, μετά τη θάλασσα ανηφορίζαμε και τρώγαμε σε ορεινά χωριά.Βουρλιώτες, Μανωλάτες, Πλάτανο...Φάγαμε βέβαια και σε Πυθαγόρειο, Βαθύ σε πολλά,όπως στο μαγαζάκι με τα κοτόπουλα που προτείνεται και στο φόρουμ, στο Καρλόβασι....Σόρρυ για το οφ-τόπικ αλλά έχω γαστρεντερίτιδα και δεν έχω φάει για μέρες καλά, οπότε μου άνοιξε η όρεξη