• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Καλά - στραβά - ανάποδα vol 2

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

karfitsa

Member
Εδω εγινε υπουργος ο Αδωνις και τοσοι αλλοι χειροτεροι απο το Κατερινιω. Ή μηπως θεωρεις τον Λιαπη ικανοτερο;Αμ ο μαλακας που εγινε πρωθυπουργος...
Δεν διαφωνω,αλλα οι ως ανω εχουν σχολιαστει ποικιλοτροπως και θελοντας να ελαφρυνω εναν τονο,το παρεθεσα.Ετσι κι αλλιως η συνεισφορα της στον πολιτισμο,ειναι αναγνωρισμενη.

Last edited:

THALIAL

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία-Ελβετία
Ένα σταθερό νόμισμα, μια μεγάλη ευκαιρία και καλύτερες προοπτικές. Στο χέρι τους είναι τα καταφέρουν, αυτοί θα φταίνε αν τα κάνουν σαν τα μούτρα μας.

Το ευρώ δεν είναι κατάρα. Οι πολίτες που ψηφίζουν κόπανους για πελατειακούς λόγους είναι. Ας μην τρελαθούμε κιόλας, οι Έλληνες ευνοηθήκαμε από το ευρώ πολλαπλώς. Το ότι τα σκατώσαμε δεν έχει να κάνει με το ευρώ αλλά με τη διαφθορά σε όλα τα επίπεδα, την ευθυνοφοβία, το πόσο κακομαθημένοι ήταν οι πολίτες, τα πλαστά δημοσιονομικά, τους Τσοχατζόπουλους, Βουλγαράκηδες κλπ. Χάρη στο ευρώ ξεκινήσαμε να ταξιδεύουμε μαζικά (πριν από αυτό ήταν προνόμιο τνω λίγων πλουσίων με τη δραχμούλα που μέχρι να γυρίσεις από τις διακοπές σου είχε χάσει 15% έναντι του...μπατ), αγοράσαμε προϊόντα τεχνολογίας, είδαμε τους απόλυτους μισθούς να ανεβαίνουν, προσελκύσαμε επενδύσεις, μπήκαμε σε ένα μεγάλο κλαμπ ισχυρών που -κακά τα ψέμματα- δεν μας άξιζε να μπούμε.

Το ότι έχουμε φτάσει στα πρόθυρα του να μας πετάξουν έξω δεν είναι ούτε απόρροια του ευρώ ούτε φταίει η Μέρκελ. Δεν ψήφιζε αυτή τον Τσοχατζόπουλο, ούτε διόριζε τον κάθε σύντεκνο ή γέμιζε τα αεροπλάνα της Ολυμπιακής με ψηφοφόρους και ξόδευε τις αγροτικές επιδοτήσεις σε Καγιέν και σε Ρωσίδες...

Επειδή εμείς τα κάναμε μαντάρα δε σημαίνει ότι θα τα κάνει και η Λιθουανία. Μπορεί να επωφεληθεί και μάλιστα πολλαπλά.
Yiorgo, απαντάνε οι συμφορουμίτες για λογαρισμό μου!

James

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ανατολική Κρήτη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Και μόνο που χρησιμοποιούν πάλι παιδιά στα σποτ τους, όπως και στις προηγούμενες εκλογές, ε δείχνει το ποιόν τους. Ή και τον πανικό τους.

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Αυτός είναι ο ορισμός της προδοσίας Αντώνη...Ούτε η Αυγή τέτοιο εξώφυλλο!!

View attachment 69036
Οι αμορα-ληστές και οι παραδόπιστοι δεν (ανα)γνωρίζουν την έννοια της προδοσίας. ;)
Οι χαρακτηρισμοί αφορούν και τις δύο πλευρές.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Μολις γυρισα απο τη Marche Republicaine. Ο κοσμος ηταν απιτευτα πολυς με τις εκτιμησεις των διοργανωτων να μιλουν για μαλλον περισσοτερους απο 2,5 εκατομμυρια ανθρωπους. Αυτο ομως που αξιζει να σημειωθει ειναι οι αμετρητοι μουσουλμανοι που πρωτοστατησαν. Εβλεπες παντου σημαιες αραβικων χωρων και ταμπλω με επιγραφες τυπου "Ειμαι μουσουλμανος και ειμαι Σαρλι". Για να κανουν γνωστο οι ανθρωποι το αυτονοητο σε φασιστες τυπου Λεπεν, Σαμαρα και Μιχαλολιακου, πως δεν εχει δηλαδη σχεση το θρησκευμα με το αν καποιος ειναι επικινδυνος για τους αλλους.

hydronetta

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Αυτο ομως που αξιζει να σημειωθει ειναι οι αμετρητοι μουσουλμανοι που πρωτοστατησαν. Εβλεπες παντου σημαιες αραβικων χωρων και ταμπλω με επιγραφες τυπου "Ειμαι μουσουλμανος και ειμαι Σαρλι". Για να κανουν γνωστο οι ανθρωποι το αυτονοητο σε φασιστες τυπου Λεπεν, Σαμαρα και Μιχαλολιακου, πως δεν εχει δηλαδη σχεση το θρησκευμα με το αν καποιος ειναι επικινδυνος για τους αλλους.
H γενίκευση που επικρατεί στο μυαλο πολλών ότι Ισλάμ (γενικώς κι αορίστως)= φανατισμός = τζιχαντισμός είναι μάλλον άστοχη. ("φανατικοί χριστιανοί" υπάρχουν και στην "άθεη" Γαλλία). Και μάλλον αυτό θέλουν να προβάλλουν οι μουσουλμάνοι διαδηλωτές στη Γαλλία.
Όπως όλες οι μεγάλες θρησκείες έτσι και το Ισλάμ έχει πάμπολλες σέχτες και κινήματα πέραν του διαχωρισμού Σιιτών Σουννιτών. Μου φαίνεται αδιανόητο τάγματα όπως των Σούφι ή των Αλεβήδων να καλλιεργούν την μισαλλοδοξία και τον φανατισμό.
Οι ρίζες του φονταμενταλιστικού Ισλαμ θα πρέπει να αναζητηθούν κύρια στον ουχαμπισμό που εξέθρεψαν και χρηματοδότησαν οι εμίρηδες του Κόλπου με πρώτους και καλύτερους τους Σαουδάραβες.
Δεν είναι τυχαία η ανάμειξή τους σε ακραία κινήματα όπως οι Ταλιμπάν (μαζί με τη βλακώδη υποστήριξη της Δύσης ως απάντηση σε απολυταρχικά καθεστώτα μη αρεσκείας - βλέπε Ασσαντ - ή στην πάλαι ποτέ Σοβ.Ένωση).
Διακαής πόθος των ουαχαμπιστών είναι η επικράτηση ενός "καθαρού Ισλάμ" με εξάλειψη των αιρετικών… Στο μυαλό τους η δυτική κουλτούρα ενέχει το κίνδυνο αλλοτρίωσης του αξιακού τους συστήματος.Απλώς η κατάσταση έχει ξεφύγει από τον έλεγχο των εμίρηδων και πλέον αποτελούν απειλή και γι'αυτούς. Ας μην ξεχνάμε ότι παρά την "βιτρίνα" του Ισλαμικού Νόμου, είναι γνωστό πόσο κοσμικοί είναι και τι παρε δώσε έχουν με δυτικές κυβερνήσεις… Αυτοί χρηματοδοτούν όλο το ιερατείο που με πύρηνα κηρύγματα καλούν σε ιερό πόλεμο. Από κοντά η περιθωριοποίηση, η ανεργία, η έλλειψη θέλησης ενσωμάτωσης, του ακροατηρίου, στις δυτικές κοινωνίες συμβάλλουν.

Last edited:
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος