• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Καλά - στραβά - ανάποδα vol 2

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

jousis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
Να πω κάτι άσχετο...εγώ ξέρετε πόσο φασιστάκι είμαι (αν όχι, ρωτήστε την @emouli ) αλλά το πρώτο σποτ του σύριζα είναι 10-20 χρόνια μπροστά.
Του αντωνάκη μου θυμίζει "η θεία όλγα ξέρει" με λίγο απο απορρυπαντικό με "αληθινή μαρτυρία".

Τελικά είναι αλήθεια οτι οι συριζαίοι είναι πιο κουλτουριάρηδες.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
O Ντινόπουλος και η αλήθεια που λέει (πάντα) η ν.δ για το κόστος του χαρτιού για τα ψηφοδέλτια και την αγωνία που είχε ο πρωθυπουργός... Του μαυρίσαμε και τις γιορτές του ανθρώπου... Επίσης προσέξτε τι λέει και για τον Κουβέλη. Περιμένω τον εισαγγελέα με αγωνία και λαχτάρα.

Ας δούμε πόσο πραγματικά κάνει...
https://diavgeia.gov.gr/doc/7ΙΗΝΝ-ΠΚΑ?inline=true
Πως κανεις ετσι καημενε για 48,5 ψωροεκατομμυρια; Γι αυτους λεφτα ειναι απο 50 εκατομμυρια και πανω. Ετσι εχουν μαθει με τις μιζες οι ανθρωποι.

emouli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Βικτώρια, ε;
Να πω κάτι άσχετο...εγώ ξέρετε πόσο φασιστάκι είμαι (αν όχι, ρωτήστε την @emouli )
Ρε κρεοπώλα, άμα εσύ έχεις αυτή την άποψη για τον εαυτό σου, ποια είμαι εγώ για να σε αμφισβητήσω;

Τελικά είναι αλήθεια οτι οι συριζαίοι είναι πιο κουλτουριάρηδες.
Βρίσκεις;

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Πως κανεις ετσι καημενε για 48,5 ψωροεκατομμυρια; Γι αυτους λεφτα ειναι απο 50 εκατομμυρια και πανω. Ετσι εχουν μαθει με τις μιζες οι ανθρωποι.
Γύρω στα 50 εκ. θα κοστίσουν όλες οι εκλογές (για την ακρίβεια, τόσα ζητήθηκαν αλλά εγκρίθηκαν 45). Το ποιόν του ατόμου, βέβαια, δεν θα το μάθουμε τώρα...

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Αφού δεν κατεβαίνει αυτό το κόμμα,δεν έρχομαι να ψηφίσω.
Έλα, έλα! Θα σου'χω έτοιμες 2 εξάδες: Λευκά και κόκκινα! :haha:
(Έτσι εξαγοράζονται οι ψήφοι... Όχι σαν κάτι άλλους που δεν έχουν ιδέα και τάζουν εκατομμύρια...)

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou